[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Επειδή προφανώς η ROM θα σου περάσει πάλι το Stock Recovery, αν δεν υπάρχει το TWRP κάνε τα εξής.
πάλι με ADB το TWRP Recovery.
Τελικα πρεπει να ειναι καποιο bug γιατι δε μπαινει στις προσθετες ρυθμισεις... FCSony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Πέρασα και εγώ την καινούρια, μου διόρθωσε το πρόβλημα με το google play αλλά και σε μένα δεν μπαίνει στις πρόσθετες ρυθμίσεις.
-
Όντως υπάρχει πρόβλημα με σοβαρές αλλαγές που έχουν κάνει πάλι οι κινέζοι με τα apks του συστήματος, με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα στο σύνολο των ROM σε ότι αφορά τα Settings...
Αναβάλεται η έκοση της νέας ROM μέχρι να βρεθεί η επίλυση των προβλημάτων που ανοίξαν πάλι οι Devs της Κίνας χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.
Τους αρέσει να μας παιδεύουν από ότι μου φαίνεται, αλλά έχουμε φτάσει σε οριακά σημεία υπομονής. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όντως υπάρχει πρόβλημα με σοβαρές αλλαγές που έχουν κάνει πάλι οι κινέζοι με τα apks του συστήματος, με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα στο σύνολο των ROM σε ότι αφορά τα Settings...
Αναβάλεται η έκοση της νέας ROM μέχρι να βρεθεί η επίλυση των προβλημάτων που ανοίξαν πάλι οι Devs της Κίνας χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.
Τους αρέσει να μας παιδεύουν από ότι μου φαίνεται, αλλά έχουμε φτάσει σε οριακά σημεία υπομονής.
Kαι εγω ετοιμαζομουν να περασω παλι την Developer, οποτε στην αναμονη!!
Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Έβαλα την 5.6.11 GTV πήγα στις ρυθμίσεις και με έβγαζε μήνυμα ότι "η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει" έκανα wipe cache partition & dalvik cache αλλά τίποτα το ξανά έβγαλε. Έκανα wipe data/factory reset, cache partition & dalvik cache χωρίς αποτέλεσμα. Προσπάθησα μπας και στρώσει περνώντας την rom μέσω της μεθόδου adb sideload μέσω Recovery αφού πρώτα έκανα wipe data/factory reset, cache partition & dalvik cache αλλά τίποτα. Τώρα έβαλα την multi και μπαίνω κανονικά στις ρυθμίσεις.
-
Πριν μερικές ώρες πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα (αντικαταστάθηκε μάλιστα και η μέχρι τώρα προβληματική εφαρμογή "Μεταφορά) από το xiaomi.eu την πολύγλωσση πρόσφατη rom για το Mi-2s κινητό μου xiaomi.eu_multi_aries_5.6.11_v6-5.0.zip
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα έβαλα την multi και μπαίνω κανονικά στις ρυθμίσεις.
Δοκίμασες να γυρίσεις την γλώσσα στα Ελληνικά ή την έχεις στα Αγγλικά ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα έβαλα την multi και μπαίνω κανονικά στις ρυθμίσεις.
Δοκίμασες να γυρίσεις την γλώσσα στα Ελληνικά ή την έχεις στα Αγγλικά ?
Ναι στα Ελληνικά, συγνώμη που άργησα να απαντήσω, θα δοκιμάσω με miflash και μετά την δική μας. -
Μέσω miflash πέρασα την κινέζικη μετά την Ελληνική αφού πρώτα έκανα wipe data/factory reset, cache partition & dalvik cache και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Θα ξανά βάλω την multi μέχρι να βρείτε τι συμβαίνει.
-
τι θα γινει με αυτους τους κινεζους τωρα τελευταια μια σωστη ρομ δεν μπορουν να βγαλουν?ελεος δηλαδη
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
τι θα γινει με αυτους τους κινεζους τωρα τελευταια μια σωστη ρομ δεν μπορουν να βγαλουν?ελεος δηλαδη
Δεν είναι θέμα της ROM καθεαυτής αλλά των Strings που δηλώνουν κάθε τόσο.
Τους αρέσει να κάνουν άσκοπες μετονομασίες των apks - String Forders - Αρχικών ονομάτων των Strings.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χτυπάνε αρκετές φορές τα αρχεία των μεταφράσεων κατά την διάρκεια του Compile.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα