Τι θα λέγατε όμως να σας Κάνουμε ΒΕΤΑ Testers της Πρώτης Ελληνικής XROM (xposed Framework) για το Hongmi ?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Πέρασα τη νέα 3,9 και ομολογώ οτι αντιμετώπισα προβλήματα σε σχέση με την 3,8
Οι εφαρμογές κλείνουν χωρίς λογο χειρότερα απο την 3,8. Το root δεν δουλεύει καθόλου. Τα notifications απο εφαρμογές δεν δουλεύουν όπως και στις παλαιότερες βέβαια. Καλά κάνατε και βγαλατε τους providers, αλλά την wind την έγραφε Tim. Οτι άλλο χρειαζεστε Στηβ διάθεση σας για μια καλύτερη ROM. Ακόμα και το τηλεφωνο -
Με ποια tools
Punker Tapatalk -
δεν μου εμφανιζει το πληκτρολογιο (σε κοκκινο ρυζι)
-
-
Ο/H delliosg έγραψε:
Με ποια tools
Punker Tapatalk
Σχεδόν όλα ..... + αρκετά extra
Πάρτε ένα Preview γιατί τεστάρουμε τώρα την λειτουργεία της ROM έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην πλήρη μετάφραση όλων των extra.
-
οκ.μηπως πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου?
-
Ο/H koukloukou έγραψε:
Ρυθμίσεις => Γλώσσα και εισαγωγή => Προεπιλογή
Επέλεξε ένα από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H koukloukou έγραψε:
Ρυθμίσεις => Γλώσσα και εισαγωγή => Προεπιλογή
Επέλεξε ένα από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια
μπραβο ρε μαγκα.κατεβασα και ελληνικα και ειναι ετοιμο -
Ετσι μπράβο !
Όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους. -
να παραθεσω και γω τα εξης
ειχα αυτην πριν φλασαρω στην 3,9 ,μοντελο ΗΜ 1WΕκδοση android 4.2.2 HM2013023MIUI VERSION MIUI-JHBCNAL25.0 (red rice)απο γνωστο κινεζομαγαζο.
φλασαρα απο 3e recovery συμφωνα με οδηγο σου σε αλλο νημα μετονομαζοντας το αρχειο σε update.zip
οπως καταλαβαινετε δεν αλλαξα recovery ,δεν ασχοληθηκα με wipes κτλ.η ρομ περασε απροβληματιστα
εντυπωσεις
πολυ καλυτερη διαχειριση της μνημης,η sd moy ηταν με partitions ,απλα με ξαναρωτησε το link2sd να δηλωσω το ext3 και ολα καλα.επισης κανενα προβλημα με mail,μονο με το πληκτρολογιο που το λυσαμε.απο μπαταρια θελω το χρονο μου
καποιες ερωτησεις:
1.:στο προτελευταιο βημα γραφεις
Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε.δεν ειχε κατι τετοιο(μονο wipe factory reset και θα εχανα ολα τα user data) και εκανα απλα reboot(πρωτη επιλογη).πηγαν ολα καλα
2.διαγραφω πλεον το αρχειο zip απο τη καρτα?η δεν παιζει ρολο
3.η ρομ συνοδευεται και απο twrp recovery?διοτι εξακολουθω να ειμαι με 3e(με το ροοτ κανενα προβλημα)
υγ.πολλα συγχαρητηρια για τη προσπαθεια -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πως σου συνέβει αυτό ?
Ξαναπέρασε την ROM από πάνω.
Μήπως θα έπρεπε να δούμε πρώτα το θέμα με τις εφαρμογές που κλείνουν. Είναι πρόβλημα της GTV;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα