MIUI_ART απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και σε παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση. Παρατήρησα στα μηνύματα μου ότι στέλνω χωρίς να το ξέρω ή να το εγκρίνω κάποια μηνύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν δεν κάνω λάθος. Τα ερωτήματα μου είναι.: σε ποιον στέλνονται, ποια εφαρμογή τα στέλνει, χρεώνομαι και κυρίως πώς γίνεται να την μπλοκάρω και να μην ξαναστειλει. Ευχαριστώ..!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
ολα καλα με την νεα ρομ το μονο θεμα για την καμερα,πρεπει παλι να βαλουμε το patch με τον αλλαγμενο κερνελ,γιατι οταν πατας καμερα δεν βλεπει την sd .αγαπητε miui-art μηπως στην επομενη ρομ να κανουμε κατι γιαυτο?
κατι αλλο βρε παιδια με αυτο το swhiftkey πως την παλευτε?το εχω βαλει και εγω ακομα μαθαινει το λεξιλογιο μου εδω και ενα μηνα,εκνευριστικο να πας να γραψεις κατι και αυτο να γραφει κατι αλλο. -
Γύρισα στην 5.6.18 γιατί το δουλεύω πολύ το swiftkey και μου λείπει...
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
με ποιο τρόπο γυρνάς σε μια παλιότερη έκδοση ??? -
Επίσης η .25 δεν διαβάζει τη Sd σαν εσωτερική και δεν μπορώ να κάνω επαναφορά με το TWRT.
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H Pallaros έγραψε:
με ποιο τρόπο γυρνάς σε μια παλιότερη έκδοση ???
αμα εχεις κρατησει backup της προηγουμενης εκδοσης,η απλα φλασαρεις μια παλιοτερη εκδοση ρομ -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα ρομ σε ΜΙ2?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Σε Mi2S μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα.
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkAnyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Στην 5.6.11 υπάρχει κάποιο θέμα με τα default applications;
Βάζω τον chrome σαν default, αλλά μετά από λίγο επανέρχεται ο Browser.
Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; -
Ο/H Bodai έγραψε:
Άρα πηγαίνω στο advanced.
Ok.... Θα κάνω κι ένα backup δια παν ενδεχόμενο
Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου τη χρήσει... Tapatalk -
Πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, το Dolphin κολλάει, το τηλέφωνο ζεσταίνεται, η σύνδεση της SD χάθηκε. Επέστρεψα στη . 18
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
MIUI_ART απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και σε παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση. Παρατήρησα στα μηνύματα μου ότι στέλνω χωρίς να το ξέρω ή να το εγκρίνω κάποια μηνύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν δεν κάνω λάθος. Τα ερωτήματα μου είναι.: σε ποιον στέλνονται, ποια εφαρμογή τα στέλνει, χρεώνομαι και κυρίως πώς γίνεται να την μπλοκάρω και να μην ξαναστειλει. Ευχαριστώ..!
αμα το ψαξεις στο google θα βρεις αρκετα
Πχ locate devce service [ROM] MIUI.us Weekly Release-MIUIV4.1 for Ma⦠- Pg. 140 | Samsung Galaxy Nexus | XDA Forums
Just disable Locate Device option.
-
μετα απο μιας μερα δουλεμα με την ρομ αυτη μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα χαλια.στα παιχνιδια κολαει εκνευριστικα και επανηρθε το ψησιμο του κινητου σηκωνει τρελη θερμοκρασια.υπομονη μεχρι την καινουργια ρομ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα