[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Όπως τα λες είναι! Στο επόμενο update που θα κάνεις θα έχεις MIUI V7 και λογικά θα είναι το 5.8.20. Δεν στο έχει βγάλει ακόμα σαν ειδοποίηση;
-
Όχι , απλά ή απορία μου είναι από την 5.8.60 dev θα πάω στην 5.8.20 ? έτσι αριθμούν στη MIUI?
-
Επειδή είναι λίγο μεταβατικό στάδιο απο Version 6 σε Version 7 και λόγω κάποιων καθυστερήσεων έχει γίνει λίγο άνω-κάτω το θέμα με την αρίθμηση και τις ημερομηνίες μην δίνεις ακόμα μεγάλη σημασία. Λογικά πάντως ΝΑΙ απο την 5.8.6 πας στην 5.8.20 (το καθυστέρησαν όπως σου είπα παραπάνω).
-
Ο/H mike4186 έγραψε:
Εγώ το πέρασα σε mi3 όπως παλιότερα αλλά μου κράσαρε η εφαρμόγη με τα μηνύματα και ξαναφλάσαρα την ρομ για να φτιάξει αν εχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ας ενημερώσει.
Εχουν και άλλοι πρόβλημα. Κάτι ξέφυγε... Ανακλήθηκαν όλα τα αρχεία 5.8.20 για επανέλεγχο. Οταν διορθωθεί το πρόβλημα θα ανέβουν εκ νέου
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Επειδή είναι λίγο μεταβατικό στάδιο απο Version 6 σε Version 7 και λόγω κάποιων καθυστερήσεων έχει γίνει λίγο άνω-κάτω το θέμα με την αρίθμηση και τις ημερομηνίες μην δίνεις ακόμα μεγάλη σημασία. Λογικά πάντως ΝΑΙ απο την 5.8.6 πας στην 5.8.20 (το καθυστέρησαν όπως σου είπα παραπάνω).
φιλέ ευχαριστώ μου λύθηκε ή απορία -
Ο/H stavrman έγραψε:
Μόλις πέρασα την MIUI 7 Global Beta ROM 5.8.22 σε Redmi Note 4G. Ακόμα Kitkat είναι. Τζάμπα η αναμονή 4 ωρών για Download από Κίνα -
Ο/H taxbak έγραψε:
Όχι , απλά ή απορία μου είναι από την 5.8.60 dev θα πάω στην 5.8.20 ? έτσι αριθμούν στη MIUI?
Το 5.8.6, σημαίνει 2015. Αύγουστος. 06.
Το 5.8.20, σημαίνει 2015. Αύγουστος 20.
Απλά για να έχεις μια ιδέα πως αριθμούνται οι Developer εκδόσεις! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Η νέα recovery που δίνετε είναι κινεζική δεν βγάζω τίποτα απ ότι λέει.
To new_recovery.zip δημιουργεί στην εσωτερική SD της συσκευής ένα φάκελο TWRP.
Σε αυτό το φάκελο υπάρχουν άλλοι δύο φάκελοι
ένα aromafm και ένα theme.
μέσα στο theme υπάρχει το ui.zip που είναι το αγγλικό θέμα για το TWRP.
Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να μεταφέρετε αυτούσιο όλο το φάκελο TWRP όπως είναι στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.
Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μετά αγγλικό μενού στο TWRP.
Απο την στιγμή που φλάσαρα to new recovery.zip δεν μου εμφανίζει στην sd card τον φάκελο download οπότε δεν μπορώ να περάσω την νέα ΡΟΜ. Τι γίνεται; -
Ο/H teoulas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Aν δεν σας το βάλει, τότε μπορείτε από το new_recovery.zip να το κάνετε extract, και από το φάκελο sdcard, να μεταφέρετε αυτούσιο όλο το φάκελο TWRP όπως είναι στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.
Απο την στιγμή που φλάσαρα to new recovery.zip δεν μου εμφανίζει στην sd card τον φάκελο download οπότε δεν μπορώ να περάσω την νέα ΡΟΜ. Τι γίνεται;
Σε περίπτωση που σου έκανε format την SD, και έχασες την ROM από τον χώρο σου, αν δεν μπορείς να κλείσεις το κινητό, να βγάλεις SD, να περάσεις ROM εκεί, και να ανοίξεις το κινητό σε recovery, τότε κάνε Sideload την ROM!
LINK: Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Απλά βεβαιώσου πως έχεις adb drivers για το κινητό σου. -
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H teoulas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Απο την στιγμή που φλάσαρα to new recovery.zip δεν μου εμφανίζει στην sd card τον φάκελο download οπότε δεν μπορώ να περάσω την νέα ΡΟΜ. Τι γίνεται;
Σε περίπτωση που σου έκανε format την SD, και έχασες την ROM από τον χώρο σου, αν δεν μπορείς να κλείσεις το κινητό, να βγάλεις SD, να περάσεις ROM εκεί, και να ανοίξεις το κινητό σε recovery, τότε κάνε Sideload την ROM!
LINK: Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Απλά βεβαιώσου πως έχεις adb drivers για το κινητό σου.
Διαβάζει τη sd card (dcim, images, cities, κλπ) τον φακελο δεν τον βλεπω πουθενα
Τελικά ήθελε χρόνο για να διαβάσει την sd. Έβγαλα και έβαλα το καλώδιο και τώρα τα διαβάζει κανονικά. Περνάω την νέα ΡΟΜ...θα ενημερώσωΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην teoulas ().
-
Κάτι έλεγαν για ένα app που θα φτιαχναμε θέματα , musa, muse κάπως έτσι
Δεν το είδα καπου
Ξέρει κανείς τίποτα ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα