Είχα προσπαθήσει κατά το παρελθόν να βάλω TWRP ανεπιτυχως και το παράτησα
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Αν κάνω backup και τα κρατήσω σε αρχείο στο pc και μετά κάνω restore θα πετύχει?? να μην ψάχνω μια μια τις εφαρμογές του playstore
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ευχαριστώ πολυ
Έχω μια ακόμη απορία το mi2 δεν έχει sd card, γτ μου λέει στο recovery 2.0.1 ότι έχω? Αφού δεν παίρνει εξωτερική μνήμη?
Ο αποθηκευτικός χώρος χωρίζεται ως εξής:
στο system partition στο οποίο βρίσκονται οι προεγκατεστημένες εφαρμογές και άλλα αρχεία του συστήματος,
στο data partition στο οποίο αποθηκεύονται οι εφαρμογές που κατεβάζουμε και
στο sdcard partition, το οποίο φυλλάσσονται τα υπόλοιπα αρχεία μας (φωτογραφίες, μουσική, αρχεία κ.λ.π.) και τα δεδομένα των εφαρμογών.
Άσχετα λοιπόν εάν λέγεται "sdcard" το τελευταίο partition, δεν είναι η SD κάρτα που βάζουμε εξωτερικά στη συσκευή μας. Αυτή συνήθως ονομάζεται "external" ή "removable". -
απογοήτευση για το 1s μου η 5.8.20,
τρελά κολλήματα σε όλα τα προγράμματα, face, viber, swiftkey, piktures.
πολύ ζέσταμα η συσκευή. δείχνει να ζορίζεται.
ξαναγυρίζω στη 5.8.6 -
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Αν κάνω backup και τα κρατήσω σε αρχείο στο pc και μετά κάνω restore θα πετύχει?? να μην ψάχνω μια μια τις εφαρμογές του playstore
Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία Αντιγράφου. Τσεκάρισε τα ΟΛΑ και πάρε ένα πλήρες back up.
Μετά φύλλαξε το φάκελο στο PC σου, που θα έχει τέτοια μορφή "12-14-11_26-08-2015" (το όνομα αρχείου πρώτα υποδηλώνει την ώρα που πήρες το back up και μετά την ημερομηνία).
Ο φάκελος αυτός βρίσκεται στη διαδρομή "...\Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης\MIUI\backup\AllBackup"
Έτσι ότι ώρα θέλεις αργότερα επαναφέρεις μέσα σε αυτό το φάκελο όλο το back up και επαναφέρεις στο τηλέφωνο ότι θέλεις απο όλο αυτό ή και όλο...
Και με αυτό το τρόπο επίσης μπορείς να ξαναφέρεις όποιες εφαρμογές θέλεις, μαζί με τα δεδομένα τους (εφ'όσον βρίσκεσαι στην ίδια έκδοση rom).
-
Ο/H giannisag έγραψε:
αρα η 5.8.20 εχει τρελο θεμα με την καταναλωση της μπαταριας και δεν διορθωνεται με καλιμπραρισμα τοτε?????
Επειδή η κατανάλωση της μπαταρίας εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες δεν θα το έλεγα αυτό ... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
αρα η 5.8.20 εχει τρελο θεμα με την καταναλωση της μπαταριας και δεν διορθωνεται με καλιμπραρισμα τοτε?????
Επειδή η κατανάλωση της μπαταρίας εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες δεν θα το έλεγα αυτό ...
Και εγω συμφωνώ με τον @Bodai, άσε που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η υπερβολική κατανάλωση στην συγκεκριμένη περίπτωση, οφείλεται στη rom και όχι στην έλλειψη ρύθμισης της μπαταρίας (=καλιμπραρίσματος, δηλαδή...)
-
Καλημέρα. Θέλλω να περάσω την 5.8.20 αλλά έχω ένα θέμα με την αναγνώριση του κινητού απο το Laptop, για να περάσω το αρχείο. Το συνδέω με το laptop, το βλέπει η suite , εμφανίζει ένα cd μεγέθους 11 mb στον explorer αλλά την εσωτερική μνήμη δεν μπορώ να την δω. Η μόνη περίπτωση να την δω είναι μέσω του file explorer της mi suite. Αλλά εκεί δεν είναι για drag & drop!!! Στην διαχείριση συσκευών των windows μου βγάζει μια άγνωστη συγκευή , κατέβασα τους usb drivers αλλά δεν τους βλέπει.
Μιλάμε για windows 10. -
Ο/H jobous έγραψε:
Καλημέρα. Θέλλω να περάσω την 5.8.20 αλλά έχω ένα θέμα με την αναγνώριση του κινητού απο το Laptop, για να περάσω το αρχείο. Το συνδέω με το laptop, το βλέπει η suite , εμφανίζει ένα cd μεγέθους 11 mb στον explorer αλλά την εσωτερική μνήμη δεν μπορώ να την δω. Η μόνη περίπτωση να την δω είναι μέσω του file explorer της mi suite. Αλλά εκεί δεν είναι για drag & drop!!! Στην διαχείριση συσκευών των windows μου βγάζει μια άγνωστη συγκευή , κατέβασα τους usb drivers αλλά δεν τους βλέπει.
Μιλάμε για windows 10.
Έχεις κάνει "usb debugging"? Δεν ξέρω εάν οφείλεται σε αυτό, αλλά τα "συμπτώματα" συνηγορούν...
Για κάντο και αυτό και μετά δες εάν σε "βλέπουν" τα windows...
Ρυθμίσεις-->Σχετικά με το τηλέφωνο-->Έκδοση Miui και χτυπάς το "έκδοση Miui" 7 φορές απανωτά. Θα σου γράψει "τώρα είστε προγραμματιστής"... -
Είχες δίκιο. Έψαχνα να το βρω το usb debugging στις ρυθμίσεις και δεν το έβρισκα. Δεν ήξερα το "κόλπο" με τα 7 χτυπηματάκια. Τώρα είναι μια χαρά.
Έχω πολλά να μάθω ακόμα !!!!!!!!!!!!! -
-
εκανα wipe cash και wipe data κανω τωρα restore και αναμενω να δω αν βελτιωθηκε καθολου η μπαταρια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα