[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H manwlis77 έγραψε:
ερχεται η 5.8.27
CHANGELOG
[System]
Optimization - System response speed increased by 30%, battery life improved by 10% (08-24)
Optimization - Optimized clearing background apps mechanism with low RAM (08-27)
Fix - Sometimes, WiFi could not be scanned or connected (08-27)
Good News.
ποτε περιπου θα κυκλοφορισει εδω μεσα ξερουμε? -
δεν θα αργησει
-
Δοκιμάζοντας για 2-3 ημέρες πριν γράψω οτιδήποτε βιαστικό την miui v7 5.8.20 σε redmi 1s & 2 ,δεν έχω να αναφέρω κανένα απολύτως πρόβλημα ,ίσα ισα είμαι απολύτως ικανοποιημένος
Υ.Γ Δεν ξέρω ο φίλος με το 1s που ανέφερε προβλήματα και κολλήματα εφαρμογών που τα βρήκε...ειλικρινά το fb,twitter,skype,chrome,igo,sygic ,mi cloud ,camera κτλ κτλ δουλεύουν απροβληματιστακαι μάλιστα παρατηρώ βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας ( ειδικά στο redmi 2) .Μήπως ρε παιδια δεν φλασαρετε σωστα τις rom ,σπουδαία δουλειά και περιμένουμε εναγωνίως την 5.8.27 με ακόμη καλύτερες επιδοσεις και μπαταρία ...
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Red Hot Chili PeppersΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tpapo ().
-
αντε και η νεα ρομ σημερα με το καλο. θα αξιζει
-
Τελικά έφταιγε το wifi που μου έτρωγε τη μπαταρία, κλείνοντας το επανήλθε σε φυσιολογικά επιπεδα. Ήταν ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις για προχωρημένους να είναι ενεργό πάντα και όταν είναι σε deep sleep.
-
Ο/H tpapo έγραψε:
Δοκιμάζοντας για 2-3 ημέρες πριν γράψω οτιδήποτε την 5.8.20 σε redmi 1s & 2 ,δεν έχω να αναφέρω κανένα απολύτως πρόβλημα ,ίσα ισα απολύτως ικανοποιημένος
Υ.Γ Δεν ξέρω ο φίλος με το 1s που ανέφερε προβλήματα και κολλήματα εφαρμογών που τα βρήκε...fb,twitter,skype,chrome,igo,sygic ,κτλ δουλεύουν απρβληματιστα
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώνω ότι τα ίδια ισχύουν & για το ρυζάκι -
-
Βγήκε ή multi μόλις την είδα... Για το mi note proOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Βγήκε ή multi μόλις την είδα... Για το mi note pro
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΒΡΕ?????? Κοίταξα πριν 2 λεπτά και δεν είχε βγει!!! Χαχαχαχα! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Βγήκε ή multi μόλις την είδα... Για το mi note pro
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΒΡΕ?????? Κοίταξα πριν 2 λεπτά και δεν είχε βγει!!! Χαχαχαχα!
Στο xiaomi.euOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα