[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Πήγα να βάλω την 5.9.1 multi αλλά δεν την έκανε εγκατάσταση.
-
-
Ο/H prekasg έγραψε:
New - Xiaomi VIP account system (09-01)
Είναι καθαρά κινέζικη υπηρεσία που πιθανώς δεν μας αφορά καθόλου. -
Σήμερα το απόγευμα βρήκα λίγο χρόνο και προχώρησα στο flashάρισμα της 5.8.27. Εκ πρώτης τέλεια!
Προχωρώ σε ξαναπέρασμα εφαρμογών, στρώσιμο και να συνηθίσω λίγο την νέα MIUI.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθειά τους.
Question: γιατί δεν μου δουλεύει η εσωτρεική κάμερα? Ούτε στην εφαρμογή της κάμερας, ούτε στο Skype - Viber.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην georgegamma ().
-
Ο/H georgegamma έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα βρήκα λίγο χρόνο και προχώρησα στο flashάρισμα της 5.8.27. Εκ πρώτης τέλεια!
Προχωρώ σε ξαναπέρασμα εφαρμογών, στρώσιμο και να συνηθίσω λίγο την νέα MIUI.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθειά τους.
Question: γιατί δεν μου δουλεύει η εσωτρεική κάμερα? Ούτε στην εφαρμογή της κάμερας, ούτε στο Skype - Viber.
Πάνε ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - κάμερα και κάνε εκκαθάριση cashe. -
Εγω που ειχα καποια θεματα εκανα full wipe
επανεγκατεστησα την 5.8.27
ομως πηγα στις ρυθμισεις εφαρμογων μολις παω στις προεπιλεγμενες
μου γραφει η εφαρμογη ρυθμισεις σταματησε να λειτουργει
πως το αντιμετωπιζουμε αυτο τωρα;;; -
-
Λοιπόν μετά από 10 ώρες χρήσης της 5.8.27 έχω να πω μόνο καλά λόγια. Σαφώς πιο γρήγορη από την stable 6.5.0 πολύ καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και γενικά απροβληματιστη χρήση. Συγχαρητήρια σε όλους.
-
Ξαφνικά απέκτησα ένα πρόβλημα με το recovery (TWRP)!!!
φαίνεται να μου κόβει την οθόνη και δεν μπορώ να σύρω (swipe) προς τα δεξια για να εκτελέσω κάποια λειτουργία (Install, Backup, Restore), επειδή δεν φαίνεται όλη η διαδρομή προς τα δεξιά.
Δοκίμασα και έβαλα το CWM και σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια αν με αυτό μπορώ να κάνω τα απαραίτητα. Πχ προσπάθησα να κάνω install κάποιο άλλο recovery (TWRP) και μου έβγαλε αποτυχία. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε με την τελευταία Ρομ 5,8,27 η από την προηγούμενη.
Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H DownUnder έγραψε:
πηγα στις ρυθμισεις εφαρμογων μολις παω στις προεπιλεγμενες
μου γραφει η εφαρμογη ρυθμισεις σταματησε να λειτουργει
πως το αντιμετωπιζουμε αυτο τωρα;;;
Αυτό το ξανά είδα πριν λίγες μέρες από έναν άλλο φίλο, το μόνο που μπορείς να κανεις, εάν θες να αλλάξει κάτι στις προεπιλεγμένες εφαρμογές απλά να αλλαξεις τη γλώσσα στα αγγλικά να κανείς τις αλλαγές που θες και μετά να ξαναγυρίσεις τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά -
καλημερα!!!!!!!!
5.9.1 για εμας τους ελληνες ανυσηχους @MIUI_ART ?????????????????????
" Γεωπόνος”
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα