Αποφάσισα να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.8.27_moded.zip (V6 Moded) σε καινούργια 16gb SD με όλα τα wipe , clear κτλ. για να το κάνω σαν καινούργιο. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά σαν εσωτερική μνήμη βλέπει 15gb ελεύθερα μετά από εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών. Όλα ωραία και καλά αλλά η κάμερα λέει ότι δεν έχει SD για να αποθηκεύσει. Μου έχει ξεφύγει κάτι ή κάτι δεν πρόσεξα ? Δεν με πειράζει να ξανακάνω εγκατάσταση ή wipe. Αν υπάρχουν κάπου οδηγίες παρακαλώ δώστε μου link να διαβάσω.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H VangX έγραψε:
Αποφάσισα να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.8.27_moded.zip (V6 Moded) σε καινούργια 16gb SD με όλα τα wipe , clear κτλ. για να το κάνω σαν καινούργιο. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά σαν εσωτερική μνήμη βλέπει 15gb ελεύθερα μετά από εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών. Όλα ωραία και καλά αλλά η κάμερα λέει ότι δεν έχει SD για να αποθηκεύσει. Μου έχει ξεφύγει κάτι ή κάτι δεν πρόσεξα ? Δεν με πειράζει να ξανακάνω εγκατάσταση ή wipe. Αν υπάρχουν κάπου οδηγίες παρακαλώ δώστε μου link να διαβάσω.
Εάν θυμάμαι καλά υπάρχει και modded έκδοση της εφαρμογής της κάμερας που βλέπει σωστά την κάρτα. Ψάξτο λιγάκι...θυμάμαι ο dnomikos το είχε πει σε κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Υπάρχει πρόβλημα στο sait δεν μπορώ να κατεβάσω έχω κάνει τρεις (3)προσπάθειες. Φτάνει στα μισά και σταματάει.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Υπάρχει πρόβλημα στο sait δεν μπορώ να κατεβάσω έχω κάνει τρεις (3)προσπάθειες. Φτάνει στα μισά και σταματάει.
Κανένα πρόβλημα εδώ...
μόλις κατέβασα την ROM για το Mi-3w. -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κανένα πρόβλημα εδώ...
μόλις κατέβασα την ROM για το Mi-3w.
Στην τέταρτη προσπάθεια κατέβασα αφού πρώτα έκανα επανεκκίνηση του ρούτερ. -
Παιδια καμμια βοηθεια σε αυτο που ρωτάω;
-
Ο/H strathgos έγραψε:
Όταν τραβάω βίντεο με το mi3 και πάω να τα δω στο άλμπουμ μου βγάζει αδυνατη ή αναπαραγωγή βίντεο έχει κανείς άλλος φίλος το ίδιο προβλημα? Και αν ναι πως το έλυσε?
φιλε μου εγω προσωπικα την εβαλα δεν εχω δει κανενα προβλημα..ουτε σε αυτο που αναφερεσαι..οποτε κανε clear cache και δες πως παει..η περνα την ξανα.. -
Ερώτηση...τι είναι αυτό το LV1 δίπλα από τ' ονομά μου, στο προφίλ μου, στα θέμματα!? Πρέπει να σκοτώσω κανένα κινέζικο δράκο για να ανέβω επίπεδο
!?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H cacofonix έγραψε:
Παιδια καμμια βοηθεια σε αυτο που ρωτάω;
Πήγαινε στο forum μετά βρες την συσκευή σου και διάβασε το topic, δες ακόμα και το how to. -
Ο/H cacofonix έγραψε:
Θα βάλεις την ROM χύμα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, και θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό.
Οδηγός => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) -
Δεν ανοιγει. Μπαινει μονο σε recovery. και το recovery δεν βλεπει το αρχειο απο την sd αλλά μονο απο τη συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα