Οκ ευχαριστω
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Και εγω αντιμετωπίζω παρόμοιο (ή το ίδιο?) πρόβλημα.
Προσπάθησα να μπω μέσω του tapatalk στην σελίδα "Νεα και ΕΙδήσεις"=>"Κυκλοφόρησε η νέα 4.5.30 MIUI ROM (Update 05/06 9:40)" όπου υπάρχει βίντεο, για να δω εάν παίζει και μου βγάζει αυτό το μήνυμα :
Περιττό να πω ότι φυσικά ΕΙΜΑΙ "logged in" στη σελίδα!
Ωστόσο στην ίδια σελίδα, απο τον broswer το βίντεο παίζει κανονικά!
Υ.Γ. Πριν γράψω αυτό, έκανα το καθαρισμό της cache που περιγράφεται απο πάνω. -
Φίλοι μου,
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
Δεν μπορείτε να είστε συνδεμένοι στην σελίδα μας από δύο διαφορετικούς Browser ταυτόχρονα.
Υπάρχει κανόνας ασφαλείας που δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, και έχει να κάνει εν μέρη με το https που τρέχουμε.
Το tapatalk είναι και αυτός ένας Browser.
Θα πρέπει να κάνετε Log-out από τον έναν Browser για να μπορέσετε να είστε πλήρως συνδεμένος στον άλλον.
-
-
Το ιδιο προβλημα και στα βιντεακια του φατσοβιβλιου.Ξαναεκανα εγκατασταση της 3.10 και το εφτιαξα.Με ρυθμισεις,εφαρμογες κλπ δεν εφτιαξε .Αν ξανασυμβει θα δω αν φταιει οτι ειμαι σε δυο browser ταυτοχρονα.παντος ολα τα αλλα φαινονται κανονικα εκτος τα βιντεακια που φαινονται κενα.
-
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Εγω ζητησα την camera απο την ultimate με το mp4 και τωρα βρηκα προβλημα, κανει θορυβο οταν τραβας βιντεο, προσπαθησα να παω καπου υσηχα, κανει ενα φςςςςς,
κατεβασα το patch που εχει αυτος απο την Ultimate και παλι τα ιδια, μονο εγω το προσεξα? νομιζω στην 3.8 δεν το ειχα
επισης στην 3.8 ειχα 17000 antutu τωρα εχω 16000
πως εχεις τοσο ψηλο σκορ; εγω ποτε και με καμια ρομ δε πηγε πανω απο 15950. το 16000 δε το εχω δει ποσο μαλον το 17000 που λες εσυ. -
Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτούν λιγάκι εκεί στην Κίνα στην Xiaomi.
Αν περιμένουν να κατεβάσουμε μία ROM με 12 kb/s και με 3 προσπάθειες, αφού καταστράφηκε το αρχείο, είναι γελασμένοι.
12 Κινέζικους Proxy δοκιμάσαμε και τίποτα,,,,,,,,,
Τα νεύρα μου τσατάλια.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να τηρήσουμε κανένα Scheduler.
Aναγκαστικά θα τροποποιηθεί η λίστα αναμονής.
-
Πέρασα την GTV_3.10 στο Μi2S και παρατήρησα τα παρακάτω προβλήματα:
1. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Μail και δεν συγχρονίζει οπότε έχουμε ένα συγχρονισμό που μπαίνει σε loop χωρίς να ολοκληρώνεται.
2. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Θέματα.
3. Τα μεταφραστικά Bugs της GTV_3.9 ισχύουν και στην GTV_3.10
Επιστρέφω στην 4.6.6 miuiandroid που την κατέβασα από εδώ. Στην οποία το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή Mail στο Notification Bar και έχει όλα τα μεταφραστικά σφάλματα της GTV_3.9. Η δε λύση για την εφαρμογή Mail είναι απλά να αφαιρέσουμε τους λογαριασμούς μας και να εγκαταστήσουμε τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το android google play. Προσωπικά κατέβασα τις εφαρμογές για Gmail και Yahoo και όλα βαίνουν καλώς καθώς δουλεύουν μια χαρά στο Notification Bar"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην kok8 ().
-
-
Ο/H kok8 έγραψε:
Πέρασα την GTV_3.10 στο Μi2S και παρατήρησα τα παρακάτω προβλήματα:
1. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Μail και δεν συγχρονίζει οπότε έχουμε ένα συγχρονισμό που μπαίνει σε loop χωρίς να ολοκληρώνεται.
2. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Θέματα.
3. Τα μεταφραστικά Bugs της GTV_3.9 ισχύουν και στην GTV_3.10
Επιστρέφω στην 4.6.6 miuiandroid που την κατέβασα από εδώ. Στην οποία το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή Mail στο Notification Bar και έχει όλα τα μεταφραστικά σφάλματα της GTV_3.9. Η δε λύση για την εφαρμογή Mail είναι απλά να αφαιρέσουμε τους λογαριασμούς μας και να εγκαταστήσουμε τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το android google play. Προσωπικά κατέβασα τις εφαρμογές για Gmail και Yahoo και όλα βαίνουν καλώς καθώς δουλεύουν μια χαρά στο Notification Bar
προσοχή ακολουθεί γνώμη προσωπική
αν έχουμε κάποιο θέμα με κάποιο app δοκιμάζουμε πρώτα από όλα clear cache / clear data του συγκεκριμένου προγράμματος
επίσης αν δεν μας παίζει ένα app για τα mail γιατί να βάλουμε 2 και 3 app ; βάλε cloudmagic , βάλε blue κάτι που έβαλε άλλος , δεν θες 100 εφαρμογές αφού μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα με μια
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
τι ακριβώς θα καταλάβεις με αυτό ; αυτό αφορά απλά το twrp, τίκαρε/ξετίκαρε ό.τι θες
απλά μην προσπαθήσεις να κάνεις Install κάτι που υπάρχει π.χ. στην sd και εσύ έχεις ξεεπιλεγμένο το emmc , δε θα μπορείς να την δεις και δε θα βρίσκεις το αρχείο -
Με 3.8
Punker Tapatalk -
Ουπς, τι έγινε εδώ?
Έλειψα λιγάκι για μία μπύρα και πλακώσανε προβληματάκια ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα