Ο/H Pallaros έγραψε:
προσωπικα εβαλα aosp rom cm 12.1 ειναι lolipop 5.1 το κινητο πεταει απλα..ζεστενεται λιγοτερο και μπαταρια ενταξει τι να λεμε 70% περισσοτερη διαρκεια..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Pallaros έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Διαβάζω για battery calibration.
Θα σας πω κι έναν manual τρόπο για battery calibration.
Πρέπει να ξέρετε επισης ότι αν κάνετε συχνά battery calibration δεν είναι καθόλου καλό για την μπαταρία.
Manual battery calibration
Πρέπει να είστε root.
Φορτίζουμε το τηλ.. στο 100% και τ'αφηνουμε για 20-30 λεπτά ακόμα.
Ανοίγουμε τον root explorer ή οποίο file manager με πρόσβαση στο συστημα και πάμε στο data/system/ και σβήνουμε το αρχείο "batterystats.bin" .
Κάνουμε reboot το τηλ.. και περιμένουμε για λίγο μέχρι να γράψει πάλι ότι φορτιστηκε 100%.
Ξεσυνδεουμε από τη πρίζα το τηλ.. και είμαστε ΟΚ.
Μετά από 3-4 μήνες πάλι calibration.
Αυτό ήταν , battery calibration manually χωρίς έξτρα εφαρμογη ( οι εφαρμογές κάνουν ακριβώς αυτό που περιεγραψα , σβήνουν το "batterystats.bin" ).
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο και αν προσπάθησα τέτοιο αρχείο δεν βρήκα.. Χρησιμοποιώ το file manager
Ο/H giannisag έγραψε:
Μόλις έφαγα μια τούμπα και είχα το κινητό μέσα στο τσαντακι μου το οποίο μου έπεσε και αυτό.στην αρχή και μετά από ένα restart δεν είχα ήχο αλλά όταν το χτύπησα ελαφρα στο ηχείο επανήλθε...... Να ανησυχώ στο μέλλον μήπως μου βουβαθει?????????
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Μόλις έφαγα μια τούμπα και είχα το κινητό μέσα στο τσαντακι μου το οποίο μου έπεσε και αυτό.στην αρχή και μετά από ένα restart δεν είχα ήχο αλλά όταν το χτύπησα ελαφρα στο ηχείο επανήλθε...... Να ανησυχώ στο μέλλον μήπως μου βουβαθει?????????
Αφού τη γλύτωσες εσύ, τότε μικρό το κακό με το ηχείο...! Αλλά αφου επανήλθε, τότε μάλλον θα είναι οκαυ... Μελλοντικές προβλέψεις για το μέλλον (του κινητού) δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...![]()
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Αφού τη γλύτωσες εσύ, τότε μικρό το κακό με το ηχείο...! Αλλά αφου επανήλθε, τότε μάλλον θα είναι οκαυ... Μελλοντικές προβλέψεις για το μέλλον (του κινητού) δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Λες να χάσει την φωνή του από το ΣΟΚ ?![]()
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Εγώ έκανα battery calibration με το πρόγραμμα εχθές... Μια ςκαι έβαλα νέα ρομ... Αλλα δεν πρόκειται να το ξανακάνω.. Γτ δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώνει την διάρκεια μπαταρίας.. Πάντως με την v6 το κινητό συνέχεια στο χέρι κρατάγε 1.5 μέρα... Τωρα 3-4 ώρες το πολύ....