Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H daplum έγραψε:

Εχω τρελαθει με το kitkat.....το τηλ mi3 .ειναι 20% πιο αργο γενικως μου φαινεται....απο το 4.3..και ρωταω μπορω να παω πισω στην 4.3 χωρις προβληματα!?η 3.9 εκδοση ηταν προβληματικη..η 3.10 ειναι σαφως καλυτερη (ετσι φαινεται) αλλα καθε εκδοση που το μετραω στο 3dmark η βαθμολογια του ολο και κατεβαινει...απο 18800 στην 4.3 εκδοση εχει φτασει στο 10800! !!!!!με την 4.4....

το 20% πιο αργό αφορά χρήση που έχεις διαπιστώσει ο ίδιος ή απλά ένα νούμερο από benchmark ;
  • Ο/H aoritis έγραψε:

Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση. Έχετε βάλει antivirus στο κινητό; Χρειάζεται;

Send from my Red Rice

και να θες αφού έχει από μόνο του :))

αν κατεβάζεις apps από τον "θείο-ξάδελφο" και όχι από Play store και άλλα επίσημα ε τότε ίσως θες (απλά για να έχεις μια παραπάνω ασφάλεια)
  • Διαφήμιση
  • Ναι βρε το ξέρω οτι έχει της μαμάς αλλά δεν είναι ενεργό συνέχεια εννοώ δεν σκαναρει οτι μπαίνει σε πραγματικό χρόνο, πρέπει να του πεις εσύ σκαναρε. Ασε που δεν ξέρω αν στην τελική αξίζει!

Send from my Red Rice
  • τζιφος.ειχα την 3.9 και παω μεσα απο την αναβαθμιση να περασω την 3.10.βρισκει τη ρομ ξεκιναει ,μου κανει και reboot αλλα εξακολουθει η να υπαρχει η 3.9
    δεν περναει τη 3.10.εκανα τη διαδικασια 2 φορες.το κουφο ειναι πως μετα το reboot χανεται το αρχειο zip με τη ρομ απο την sd.
    δοκιμασα και απο μαμα recovery(3e) αφου εχω μετονομασει σε update.zip αλλα εκει ειναι που βγαζει install abort.καμια ιδεα miui art?
  • Όταν διαγράφεται το αρχείο σημαίνει ότι έχει σφάλμα, είναι προβληματικό. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το αρχείο ή να το περάσεις με άλλο καλώδιο usb.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kok8 έγραψε:

Πέρασα την GTV_3.10 στο Μi2S και παρατήρησα τα παρακάτω προβλήματα:

1. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Μail και δεν συγχρονίζει οπότε έχουμε ένα συγχρονισμό που μπαίνει σε loop χωρίς να ολοκληρώνεται.

2. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Θέματα.

3. Τα μεταφραστικά Bugs της GTV_3.9 ισχύουν και στην GTV_3.10

Επιστρέφω στην 4.6.6 miuiandroid που την κατέβασα από εδώ. Στην οποία το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή Mail στο Notification Bar και έχει όλα τα μεταφραστικά σφάλματα της GTV_3.9. Η δε λύση για την εφαρμογή Mail είναι απλά να αφαιρέσουμε τους λογαριασμούς μας και να εγκαταστήσουμε τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το android google play. Προσωπικά κατέβασα τις εφαρμογές για Gmail και Yahoo και όλα βαίνουν καλώς καθώς δουλεύουν μια χαρά στο Notification Bar

Τελικά κατάφερα να περάσω χωρίς πρόβλημα τη ρομ ως εξής: Την ξανακατέβασα και όταν μου παρουσίασε πάλι πρόβλημα στο Mail εφάρμοσα τη διαδικασία "Καθαρισμού Δεδομένων και Μνήμης"
    "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H daplum έγραψε:

Εχω τρελαθει με το kitkat.....το τηλ mi3 .ειναι 20% πιο αργο γενικως μου φαινεται....απο το 4.3..και ρωταω μπορω να παω πισω στην 4.3 χωρις προβληματα!?η 3.9 εκδοση ηταν προβληματικη..η 3.10 ειναι σαφως καλυτερη (ετσι φαινεται) αλλα καθε εκδοση που το μετραω στο 3dmark η βαθμολογια του ολο και κατεβαινει...απο 18800 στην 4.3 εκδοση εχει φτασει στο 10800! !!!!!με την 4.4....

Βρε παλικάρια,
    Κάντε το εξής....

Ρυθμίσεις => Μπαταρία => Λειτουργεία ενέργειας και επιλέξτε Υψηλή απόδοση.

Ξανακάνετε τώρα τα Bench και τα ξαναλέμε.... :D

Το τηλέφωνο έχει σαν προεπιλογή την Ισοροπημένη απόδοση για να κάνει οικονομία στην μπαταρία.

Η παραπάνω ρύθμιση μπορεί να γίνει μόνο στο Mi-3, αλλά όχι στο Hongmi. Υπάρχει αντίστοιχη ρύθμιση για το Hongmi?
  • Ο/H koukloukou έγραψε:

τζιφος.ειχα την 3.9 και παω μεσα απο την αναβαθμιση να περασω την 3.10.βρισκει τη ρομ ξεκιναει ,μου κανει και reboot αλλα εξακολουθει η να υπαρχει η 3.9
    δεν περναει τη 3.10.εκανα τη διαδικασια 2 φορες.το κουφο ειναι πως μετα το reboot χανεται το αρχειο zip με τη ρομ απο την sd.
    δοκιμασα και απο μαμα recovery(3e) αφου εχω μετονομασει σε update.zip αλλα εκει ειναι που βγαζει install abort.καμια ιδεα miui art?

Περιμένουμε την 3,10fixed. Μην το παλέψεις άλλο με την 3,10
  • Απ: [GTV-3.10] H 10η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Nai

Ο/H Shadow έγραψε:

Ο/H koukloukou έγραψε:

τζιφος.ειχα την 3.9 και παω μεσα απο την αναβαθμιση να περασω την 3.10.βρισκει τη ρομ ξεκιναει ,μου κανει και reboot αλλα εξακολουθει η να υπαρχει η 3.9

Περιμένουμε την 3,10fixed. Μην το παλέψεις άλλο με την 3,10

Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Μόλις πήγα κι εγώ to Hongmi red rice από 3,8 σε 3,10 χωρίς wipe data και όλα δουλεύουν καλά ακόμα και το mail.
    Χρειάστηκε να πάω στο φάκελο Ασφάλεια και εκεί να διαλέξω το ένα από τα δύο εικονίδια που ονομάζονται Ασφάλεια (αυτό με το σταυρό και όχι το κλειδί) στη συνέχεια να επιλέξω Δικαιώματα και από εκεί Δικαιώματα Root.
    Επανεκκίνηση και link2sd προσάρτηση του δεύτερου διαμερίσματος και ξανά επανεκκίνηση.
    Adaway και τρίτη επανεκκίνηση και τέλος.

Νέα εφαρμογή που παρατήρησα η Authenticator.
    Στο system partition από 255MB ελεύθερα με την 3,8 είμαι στα 173MB με την 3,10. Μάλλον λόγω της multilingual.