Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Σε ευχαριστώ πολύ κυριε administrator.
    Θα ήταν εύκολο να μου δώσεις το link της ρομ για το δικό μου μοντέλο: red rice. Για να μην κατεβασω οτι να 'ναι δηλαδή:-).
    Επίσης, όταν λες SD εννοείς την εξωτερική, την micro δηλαδή;
    Όταν τελειώσω και πάνε όλα καλά τα προγράμματα που είχα περάσει θα χαθούν;
    Και τελευταία ερώτηση, σε επόμενη αναβάθμιση ακολουθώ ακριβώς την ίδια διαδικασία; αν ναι η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει όλα τα fixes-improvements των προηγούμενων.

Και παλι σε ευχαριστώ.
  • Διαφήμιση
  • Γενικά τα TD τα έβαλα σε 2η προτεραιότητα και δεν πρόλαβα να βγάλω για αυτά.
    Θα έχουν ROM αργά το βράδυ, και ελπίζω στην επόμενη Version να μην έχουμε τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H aoritis έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ κυριε administrator.
    Θα ήταν εύκολο να μου δώσεις το link της ρομ για το δικό μου μοντέλο: red rice. Για να μην κατεβασω οτι να 'ναι δηλαδή:-).
    Και τελευταία ερώτηση, σε επόμενη αναβάθμιση ακολουθώ ακριβώς την ίδια διαδικασία; αν ναι η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει όλα τα fixes-improvements των προηγούμενων.

Και παλι σε ευχαριστώ.

xiaomi-miui-hellas_GTV-3.5a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip
    Υποθέτω πως έχεις το Hongmi WCDMA
    Δεν χάνεις τίποτα και φυσικά στις επόμενες αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται όλα το Fixes των προηγούμενων.

Ο/H dfoust έγραψε:

Οδηγίες για το number fixer έχουμε ; μην κάνω καμιά πατάτα και χάσω τις επαφές μου;

Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιλέγεις προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας => στο μέγεθος επιλέγεις 10 ψηφία
    σου βρίσκει τις επαφές που δεν έχουν κωδικό χώρας μπορστά και θα σου βγάλει μία λίστα
    Συμπληρώνεις το +30 στον κωδικό περιοχής για πρόσθεση και πατάς το κουμπί Διόρθωση όλων.
    Ανάλογα το πόσες πολλές επαφές έχεις μπορεί να κάνει αρκετή ώρα.
    Στο τέλος είσαι ΟΚ !
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Δεν ξέρω αν το κάνει μόνο σε εμένα ή είναι γενικό, αλλά όπως βλέπετε και στις φωτό στα SMS τα ελληνικά γράμματα (κεφαλαία) είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα αγγλικά.
    Images
    • Screenshot_2014-05-21-00-24-26.png

78,7 kB, 720×1.280, viewed 138 times
    • Screenshot_2014-05-21-00-25-48.png

82,52 kB, 720×1.280, viewed 145 times
  • Απ: [GTV-3.5] H έβδομη έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

Δε ξέρω αν είναι bug Αλλά αν είμαι για παράδειγμα στη αρχική οθόνη και κάνω 2-3 ταπ Η οθόνη κάνει ζουμ και εμφανίζεται τεράστια εικονίδια. Αυτό μου το έκανε ακόμη και όταν έπαιζα παιχνίδι. Για να επανέλθει πατάω το powerκαι σβήνει η οθόνη και μετά το ανοίγω πάλι. Συμβαίνει και σε εσάς Αυτό;

Στάλθηκε από το hongmi μου

μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στο προσβασιμότητα ;
    δες αν είναι ενεργά τα Magnification gestures κλπ

Σωστά : πάνε ρυθμίσεις - προσβασιμότητα και απενεργοποιησε το "κινήσεις μεγέθυνσης".

Σωστά. Αυτό έφταιγε. Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το hongmi μου
  • Διαφήμιση
  • Απ: [GTV-3.5] H έβδομη έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H aoritis έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ κυριε administrator.

Και παλι σε ευχαριστώ.

xiaomi-miui-hellas_GTV-3.5a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip
    Υποθέτω πως έχεις το Hongmi WCDMA
    Δεν χάνεις τίποτα και φυσικά στις επόμενες αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται όλα το Fixes των προηγούμενων.

Μπράβο, σε ευχαριστώ πολύ. Ναι το hongmi WCDMA έχω. Πολύ καλό νέο οτι δεν χάνω τα προγράμματα. Δεν μου ξεκαθάρισες για την SD. Την εξωτερική εννοείς;

Ο/H dfoust έγραψε:

Οδηγίες για το number fixer έχουμε ; μην κάνω καμιά πατάτα και χάσω τις επαφές μου;

Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιλέγεις προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας => στο μέγεθος επιλέγεις 10 ψηφία
    σου βρίσκει τις επαφές που δεν έχουν κωδικό χώρας μπορστά και θα σου βγάλει μία λίστα
    Συμπληρώνεις το +30 στον κωδικό περιοχής για πρόσθεση και πατάς το κουμπί Διόρθωση όλων.
    Ανάλογα το πόσες πολλές επαφές έχεις μπορεί να κάνει αρκετή ώρα.
    Στο τέλος είσαι ΟΚ !
  • Ερώτηση περιέργειας. Αν δεν κάνεις την διαδικασία με το number fixer τι γίνεται; δεν έχεις αναγνώριση και γιατί;
    Ρωτάω γιατί αύριο θα το πάρω το Mi2S στα χεράκια μου και θέλω να ξέρω
    Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
    en.miui.com/?fromuid=334298346

Ο/H sothatz έγραψε:

Κατεβάζουμε την ROM (3.5α) στο πισί καλύτερα όπου για ν' αναγνωρίσει την συσκευή πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τον mtkdriver που θα το βρείς από το google. Μετά το κατέβασμα & αφού προσέξεις το αρχείο που κατέβασες να έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό που λέει δηλ. 293ΜΒ-που φαίνονται μετά το κατέβασμα ως 299ΜΒ-,
    την περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής μας.
    Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής μας & θα σου βγάλει μήνυμα ότι έχει την τελευταία αναβάθμιση. Δεν δίνουμε σημασία &
    Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.
    Επιλέγουμε από την SD Card το ZIP της ROM που κατεβάσαμε.
    Επιλέγουμε το Update/Αναβάθμιση
    Το τηλέφωνο θα περάσει την ROM και θα ξαναμπεί στην MIUI και θα έχετε πλέον Ελληνικά + ROOT.

Στην εξωτερική SD; Εγώ την κατέβασα στην εξωτερική κατευθείαν απο το site. Σωστά το έκανα;
  • Ο/H Arturius79 έγραψε:

Ερώτηση περιέργειας. Αν δεν κάνεις την διαδικασία με το number fixer τι γίνεται; δεν έχεις αναγνώριση και γιατί;

απλά έχει θέμα το πρόγραμμα για τα μηνύματα (λογικά λόγω του ότι είναι ρυθμισμένο για κινητά κίνας που έχουν περισσότερα νούμερα) οπότε απλά θα σου εμφανίζει το νούμερο αντί για την επαφή
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H Arturius79 έγραψε:

Ερώτηση περιέργειας. Αν δεν κάνεις την διαδικασία με το number fixer τι γίνεται; δεν έχεις αναγνώριση και γιατί;

απλά έχει θέμα το πρόγραμμα για τα μηνύματα (λογικά λόγω του ότι είναι ρυθμισμένο για κινητά κίνας που έχουν περισσότερα νούμερα) οπότε απλά θα σου εμφανίζει το νούμερο αντί για την επαφή

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου.
    Οπότε ή αλλάζεις εφαρμογή για μηνύματα ή κάνεις την διαδικασία με το numer fixer.
    Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
    en.miui.com/?fromuid=334298346