Ο/H aoritis έγραψε:
Στην εξωτερική SD; Εγώ την κατέβασα στην εξωτερική κατευθείαν απο το site. Σωστά το έκανα;
Nai, arkei na xereis pou briskete.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H aoritis έγραψε:
Στην εξωτερική SD; Εγώ την κατέβασα στην εξωτερική κατευθείαν απο το site. Σωστά το έκανα;
Ο/H cy67 έγραψε:
Γιατί επιμένετε με τη εξωτερική SD; Σε μένα ενώ τη κατεβάζω στη εξωτερική SD δεν κατάφερα να τη βρω και να τη τρέξω με το recovery. Έτσι τη περνώ χειροκίνητα στο τηλέφωνο από όπου τη βρίσκω και τη εγκαθιστώ με το recovery
Ο/H akomp έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα xiaomi mi1s και έχω δοκιμάσει να βάλω την ελληνική ρομ αλλά κάθε φορά κολάει στην αρχή στο σήμα. Είδα σε παραπάνω ποστ ότι μπορεί να είναι καταστραμμένο το αρχείο (να μην έχει κατεβεί σωστά). Το έκανα πολλές φορές αλλά τίποτα. Έκανα factory reset αλλα πάλι τίποτα. Μόνο με την πρώτη έκδοση είχε δουλέψει την 3.0. Με όλες τις άλλες κολάει. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H akomp έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα xiaomi mi1s και έχω δοκιμάσει να βάλω την ελληνική ρομ αλλά κάθε φορά κολάει στην αρχή στο σήμα. Είδα σε παραπάνω ποστ ότι μπορεί να είναι καταστραμμένο το αρχείο (να μην έχει κατεβεί σωστά). Το έκανα πολλές φορές αλλά τίποτα. Έκανα factory reset αλλα πάλι τίποτα. Μόνο με την πρώτη έκδοση είχε δουλέψει την 3.0. Με όλες τις άλλες κολάει. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ
Αν έχεις σύγουρα τo Redmi 1S τότε μετονόμασε το αρχείο της ROM σε update.zip και κάνε το FLASH ΜΟΝΟ σε RECOVERY και όχι από τον Updater της MIUI.
Mε αυτόν τον τρόπο αν για κάποιο λόγο προκύψει κάποιο σφάλμα κατά το Flash θα στο εμφανίσει στην οθόνη και θα καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
Ο/H aoritis έγραψε:
Αν κάτι δεν πάει καλά μπορω να γυρίσω στην προηγούμενη ρομ?
Αν περάσω την ρομ τελικά θα πρέπει να κάνω factory reset η κάτι άλλο?
Σε επομενη αναβαθμιση ρομ με τον ιδιο τρόπο θα γίνεται; Γιατι κάτι λέτε για twrp αντι cwm (αναθεμα κι αν καταλαβαίνω)
Υπάρχει στο μέλλον πιθανότητα για 3g και στις 2 sim?
Ο/H akomp έγραψε:
Δυστυχώς πάλι τα ίδια κάνει. Κολάει στο κίτρινο σήμα της Xiaomi. Καμία άλλη ιδέα????
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάλε πίσω την προηγούμενη ROM (Version) μέχρι να δούμε τι συμβαίνει, αλλά έτσι και αλλιώς μέχρι το Σάββατο θα βγεί η νέα Version, οπότε θα περάσεις αυτήν μετά.