Σε ευχαριστώ MIUI_ART για τις απαντήσεις σου. Ξεκινάω το φλασαρισμα. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H akomp έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάλε πίσω την προηγούμενη ROM (Version) μέχρι να δούμε τι συμβαίνει, αλλά έτσι και αλλιώς μέχρι το Σάββατο θα βγεί η νέα Version, οπότε θα περάσεις αυτήν μετά.
Υπάρχει κάποιο link με την εκδοση 3.0 γιατί την έχω διαγράψει. Αν δεν υπάρχει δεν πειράζει θα περιμένω μέχρι το Σάββατο για την καινούργια.
Ευχαριστώ
=> xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.1.2_mione_plus_4.5.11.zip
=> xiaomi-miui-hellas_GTV-2.5-4.1.2_mione_plus_4.4.25.zip
-
-
Καλημέρα. Πέρασα κι εγω τη νέα ρομ. Δεν έκανε reboot μονο του και επειδή δεν βρηκα πουθενά το wipe factory defaults έκανα κατευθείαν επανεκκίνηση. Υπάρχει προβλημα?
μήπως ειναι το wipe data/factory reset? Αν ναι να το κάνω τωρα η δεν έχει νόημα?
H twrp που ειναι?
Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην aoritis ().
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Καλημέρα. Πέρασα κι εγω τη νέα ρομ. Δεν έκανε reboot μονο του και επειδή δεν βρηκα πουθενά το wipe factory defaults έκανα κατευθείαν επανεκκίνηση. Υπάρχει προβλημα?
μήπως ειναι το wipe data/factory reset? Αν ναι να το κάνω τωρα η δεν έχει νόημα?
H twrp που ειναι?
Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις πως μπορείς να ενεργοπιήσεις το TWRP Recovery
Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery
%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-GTV-X-XX-ROM-%CE%BC%CE%B5-Root-TWRP-recovery/
Η Διαδικασία για Factory Defaults έχει ως εξής....- Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων
- Ενεργοποιείς Διαγραφή εφαρμογών
- Πατάς το κουμπάκι κάτω "Επαναφορά τηλεφώνου"
- Και θα κάνει Reboot
- Ισως σου πάρει ώρα κολλημένο στο 98% αλλά θα περιμένεις να τελειώσει...ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ την συσκευή..
- Οταν τελειώσουν όλα θα κάνεις Setup πάλι από την αρχή τους λογαριασμούς σου και θα είσαι ΟΚ.....
- Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H akomp έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάλε πίσω την προηγούμενη ROM (Version) μέχρι να δούμε τι συμβαίνει, αλλά έτσι και αλλιώς μέχρι το Σάββατο θα βγεί η νέα Version, οπότε θα περάσεις αυτήν μετά.
Υπάρχει κάποιο link με την εκδοση 3.0 γιατί την έχω διαγράψει. Αν δεν υπάρχει δεν πειράζει θα περιμένω μέχρι το Σάββατο για την καινούργια.
Ευχαριστώ
=> xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.1.2_mione_plus_4.5.11.zip
=> xiaomi-miui-hellas_GTV-2.5-4.1.2_mione_plus_4.4.25.zip
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Από τις δυο ρομ δούλεψε η 2.5 ενώ η 3.1 πάλι κολούσε. Τώρα θα περιμένω την επόμενη.
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντησεις.Συνεχίστε έτσι την παρα πολύ καλη δουλεία -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H aoritis έγραψε:
H twrp που ειναι?
Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις πως μπορείς να ενεργοπιήσεις το TWRP Recovery
Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery
%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-GTV-X-XX-ROM-%CE%BC%CE%B5-Root-TWRP-recovery/
Η Διαδικασία για Factory Defaults έχει ως εξής....- Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων
- Ενεργοποιείς Διαγραφή εφαρμογών
- Πατάς το κουμπάκι κάτω "Επαναφορά τηλεφώνου"
- Και θα κάνει Reboot
- Ισως σου πάρει ώρα κολλημένο στο 98% αλλά θα περιμένεις να τελειώσει...ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ την συσκευή..
- Οταν τελειώσουν όλα θα κάνεις Setup πάλι από την αρχή τους λογαριασμούς σου και θα είσαι ΟΚ.....
Ναι αλλά έτσι χάνω τα πάντα??
Εγώ εννοώ μέσα απο την recovery που μου ειπες να κάνω wipe factory defaults. Απο κει δεν εβρισκα την επιλογή
και εκανα κατευθείαν reboot.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Στάλθηκε από το Hongmi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων
-
Όχι δεν χάνεις τίποτα από την κάρτα SD. Απλά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή των εφαρμογών.
-
Ο/H Cr3ativ7 έγραψε:
Όχι δεν χάνεις τίποτα από την κάρτα SD. Απλά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή των εφαρμογών.
Αυτό είχα ρωτήσει τον MIUI_ART αν χάνω τις εφαρμογές. Αυτό θα γίνεται κάθε φορά που αναβαθμιζουμε?
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Cr3ativ7 έγραψε:
Τότε τι στην ευχή έκανα λάθος?
Δηλαδή μολις μου γράψει οτι τελειωσε το flash τι ακριβώς, ακριβώς όμως πρέπει να κανω ?
Στάλθηκε απο το Hongmi μου -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα