αναβαθμιση και απο μενα . ολα καλα. ευχαριστουμε.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Μόλις την πέρασα εύγε!!!
Υπάρχει μια νέα εφαρμογή "Assist"η οποία μάλλον αποτελεί φωνητική εντολή εφαρμογών αλλά είναι στα κινέζικα..
Αύριο μόλις βρω χρόνο (λόγω εξετάσεων νεανία υιού) θα ανεβάσω τυχόν άλλα bugs."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H kok8 έγραψε:
Μόλις την πέρασα εύγε!!!
Υπάρχει μια νέα εφαρμογή "Assist"η οποία μάλλον αποτελεί φωνητική εντολή εφαρμογών αλλά είναι στα κινέζικα..
Αύριο μόλις βρω χρόνο (λόγω εξετάσεων νεανία υιού) θα ανεβάσω τυχόν άλλα bugs.
Ναι είναι το Voice Assist το οποίο και ξέχασα να αφαιρέσω πριν το Compile.
Θα βγεί σε ενδιάμεση αναβάθμιση εάν καταφέρουμε να φτιάξουμε το Patch για τους 160 χαρακτήρες στα SMS,,, -
Παιδια, εβαλα την 3.8 , ειχα την 3.5a στο Hongmi , την περασα απο το μενου τον ρυθμισεων, χωρις Wipe data/cache χωρις τιποτα, υπαρχει κανα προβλημα αν γινεται ετσι ? ή καθε φορα θα πρεπει να κανω Wιpes? Δεν ειχα αλλη ρομ την ιδια ειχα, απλα την προηγουμενη εκδοση.
Επισης θα ητανε τελειο αν μπορουσατε να βαλετε στις ενημερώσεις τις καινούργιες ROM ώστε να μην της κατεβάζουμε από εδώ μόνο, να μπαίνουν αυτόματα όταν πατάμε έλεγχος ενημερώσεων, δεν γίνεται κάτι τέτοιο? -
Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα Wipe.
Τα ΟΤΑ από εμάς θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν. -
-
Νέα Ενημέρωση των μεταφράσεων και τίποτα παραπάνω για τώρα.
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και παλιότερα αλλά η διαφορά στο μέγεθος των αγγλικών σε σχέση με την multilang που οφείλεται; όπως διάφορα έχει και το μέγεθος της ώρας και η ένδειξη της ταχύτητας. Ενώ τα ελληνικά έχουν ίδιο μέγεθος και στις 2 ρομ τα αγγλικά όχι. Στην multilang έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν καλύτερα τα μεγέθη, ενώ στην gr τα αγγλικά είναι φανερά μεγαλύτερα από τα ελληνικά. Μάλιστα αν ορίσεις σαν γλώσσα τα αγγλικά τα πράγματα γίνονται πολύ στριμωκολα!
Miui gr
Miui multilang
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αυτο το recovery δεν βλέπει τη SD. Βρίσκει μηδέν mb. Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τη ρομ απο εκεί. Αν τη μεταφέρω στη εσωτερική με το που θα μπει στο recovery αρχίζει αυτόματα εγκατάσταση.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα