[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ναι η τελευταία( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μετά την τελευταία RΟΜ η ταχύτητα από τα 15000 + έπεσε στο δικό μου
Dropbox - Screenshot_2014-05-27-15-50-37.png
Dropbox - Screenshot_2014-05-27-15-51-06.pngΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Μ2Α και του Μ1S (το έδωσα στην γυναίκα μου). Ενώ το m2a το αναβαθμίζω κανονικά με το m1s δεν τα έχω καταφέρει. Έχω δοκιμάσει όλες τις περιπτώσεις. Ευτυχώς με την βοήθεια του MIUI_ART κατάφερα να βάλω την έκδοση 2.5 . Μετά όμως ότι και αν δοκίμασα τίποτα πάντα κολάει στη αρχή στο κίτρινο σήμα. Θα το εκτιμούσα αν έχει κάποιος καμία ιδέα.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από όσο ξέρω και έχω καταλάβει η μαμά εταιρία δεν έχει δώσει κάποιο upgrade πανω απο 4.2.2.
Εσείς πηρατε την 4.4 κα την διαμορφωσατε έτσι ώστε να μπορεί να παίξει στο red rice και στο redmi? Μην παρεξηγητε αν πω καμμία βλακεία λόγω άγνοιας.
Εγώ έχω την τελευταία την δική σας την GTV 3.8. Σε περίπτωση που δεν κάθεται καλά η Kit Kat πως γυρναω παλι πίσω στην 3.8;
Στάλθηκε απο το Hongmi μουΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην aoritis ().
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ευχαριστω πολύ, είσαι και ο πρώτος. Θα περιμένω την νέα ρομ μιας και το factory defaults το έχω δοκιμάσει. -
τιιιιιιιιιιιι ειδήσεις είναι αυτές βραδιάτικα ;;;
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από όσο ξέρω και έχω καταλάβει η μαμά εταιρία δεν έχει δώσει κάποιο upgrade πανω απο 4.2.2.
Εσείς πηρατε την 4.4 κα την διαμορφωσατε έτσι ώστε να μπορεί να παίξει στο red rice και στο redmi? Μην παρεξηγητε αν πω καμμία βλακεία λόγω άγνοιας.
Εγώ έχω την τελευταία την δική σας την GTV 3.8. Σε περίπτωση που δεν κάθεται καλά η Kit Kat πως γυρναω παλι πίσω στην 3.8;
Στάλθηκε απο το Hongmi μου
επίσης αυτή με τη κιτ κατ παχάινει?
πραγματι τι σπουδαία νέα!
καλησπερα παιδία
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-