[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά.
Πάρτε backup τις εφαρομογές σας γιατί θα πρέπει οποσδήποτε να κάνετε Factory Defaults μετά το πέρασμα στην 3.9.
O λόγος είναι πως αλλάξαμε το ROOT στο default MIUI Root manager και πρέπει να φύγουν τα σκουπίδια από την προηγούμενη ROM.
Διαφορετικά θα σας κλείνουν οι εφαρμογές από μόνες τους !!!!
Δηλαδή...
Παίρνουμε back up...
Βάζουμε την GTV-3.9... (με τον γνωστό τρόπο του updater κ.λ.π)
Κάνουμε, "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"...
Επαναφέρουμε το back up και είμαστε κομπλέ?
Ποιο back up επαναφέρουουμε απο όλα? το γενικό ? αυτο με τις επαφές μόνο? ήαυριο με τα apps μόνο? -
Ο/H cy67 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά.
Πάρτε backup τις εφαρομογές σας γιατί θα πρέπει οποσδήποτε να κάνετε Factory Defaults μετά το πέρασμα στην 3.9.
O λόγος είναι πως αλλάξαμε το ROOT στο default MIUI Root manager και πρέπει να φύγουν τα σκουπίδια από την προηγούμενη ROM.
Διαφορετικά θα σας κλείνουν οι εφαρμογές από μόνες τους !!!!
Δηλαδή...
Παίρνουμε back up...
Βάζουμε την GTV-3.9... (με τον γνωστό τρόπο του updater κ.λ.π)
Κάνουμε, "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"...
Επαναφέρουμε το back up και είμαστε κομπλέ?
Ποιο back up επαναφέρουουμε απο όλα? το γενικό ? αυτο με τις επαφές μόνο? ήαυριο με τα apps μόνο?
Απο το φάκελο "ασφάλεια", τρέξε την εφαρμογή "Αντίγραφα". Στο κάτω μέρος της οθόνης πάτα το κουμπάκι "Δημιουργία αντιγράφου" και κάνε αντίγραφο σε ΟΛΑ..., Όταν τελειώσεις και με τη " "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" θα επιστρέψεις στην ίδια εφαρμογή και θα κάνεις επαναφορά του τελευταίου σου αντιγράφου ... και θα είσαι άρχοντας! -
επειδη μεχρι τωρα εχω παρει αντιγραφα μονο μεσω ρεκοβερυ, πως μπορω να παρω αντιγραφα των εφαρμογων ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ και μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ να κανω επαναφορα και να συνεχισω οπως ηταν πριν; αν παρω αντιγραφα μεσω της εφαρμογης της miui θα μπορω να κανω μετα επαναφορα;
-
Και γω το ιδιο θεμα έχω.
Όχι παιδιά υπάρχει προβλημα. Καταρχήν αν διαλέξεις πληκτρολόγιο android δεν εμφανιζεται για να γράψουμε και δεύτερο όταν παω στις ρυθμισεις να προσθέσω λογαριασμό κλείνει. -
Ο/H aoritis έγραψε:
Και γω το ιδιο θεμα έχω.
Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το πεταμα στο menu ;
Την ξανά κατέβασα την ξανά πέρασα μήπως και κάτι δεν είχα κάνει κάτι αλλά αλλά παλι τα ιδια -
Το ξαναγράφω:
Απο το φάκελο "ασφάλεια", τρέξτε την εφαρμογή "Αντίγραφα".
Στο κάτω μέρος της οθόνης πατήστε το κουμπάκι "Δημιουργία αντιγράφου" και κάντε αντίγραφο σε ΟΛΑ...
Όταν τελειώσετε και με τη " "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" θα επιστρέψετε στην ίδια εφαρμογή και θα κάνετε επαναφορά του τελευταίου σας αντιγράφου ... -
Ο/H bandit650 έγραψε:
επειδη μεχρι τωρα εχω παρει αντιγραφα μονο μεσω ρεκοβερυ, πως μπορω να παρω αντιγραφα των εφαρμογων ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ και μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ να κανω επαναφορα και να συνεχισω οπως ηταν πριν; αν παρω αντιγραφα μεσω της εφαρμογης της miui θα μπορω να κανω μετα επαναφορα;
Ο/H aoritis έγραψε:
Και γω το ιδιο θεμα έχω.
Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Mi2S ακολουθούμε τον παρακάτω οδηγό για να δημιουργήσουμε και να επαναφέρουμε ότι θέλουμε χωρίς κανένα πρόβλημα, λογικά θα έχετε την ίδια εφαρμογή οπότε ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ενα ενα μας τα λες.... ποιες εφαρμογες συστηματος ΔΕΝ πρεπει να παρουμε αντιγραφο για να μη υπαρχει προβλημα;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όλες οι οδηγίες είναι ΕΔΩ => Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15)
Εγω που τα έχω κάνει ολα wipe και συνεχίζει να με πεταει τι να κάνω ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα