[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Μόλις έβαλα την 3.9fixed. Όλα λειτουργούν ρολόι εκτός απο το mail και το όνομα παρόχου( βγάζει νούμερα). Μου βγάζει (αδύνατη ολοκλήρωση- Αδύνατη σύνδεση στον διακομιστή) το Gmail μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.
απο θέμα ελεύθερης μνήμης έχω περισσότερη τώρα απο την 3.8. 530 στην 3.8 και τώρα 580-600
Η εγκατάσταση έγινε απο το recovery και αμέσως μετα fdefault factory χωρίς backup να αποφύγω οποιοδήποτε crash -
Μα γιατί προβλήματα με το emails?
Εγώ έχω τέσσερα και δουλεύουν όλα άψογα. -
Παω να βαλω ενα email και με πεταει απο την εφαρμογη με το που παταω login.
Γιατι ετσι ? εχω κανει Factory reset και δεν εχω κανει backup/restore .. -
Το e-mail έχει αρκετά Bug ακόμη και πρέπει οι developers τηε MIUI να δώσουν λύση.
-
Απίστευτα bug. θέλει 2 φορές να ανοίξει. αν βάλεις gmail απλά δεν σε συνδέει και αν βάλεις outlook,hotmail σε πετάει. η 3.9 πιστεύω είναι η καλύτερη απο όλες μέχρι τώρα.
-
ας κάνει κάποιος την καλή να πακετάρει την παλιά καλή email.apk εφαρμογή να την βάλουν με το χέρι όσοι την θέλουν..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
-
Πατσά για τους ξενύχτιδες θα έχει να μοιράσει το μαγαζί ;
-
Καλημέρα καλό ξημέρωμα
προχθές που παρέλαβα το 1s πέρασα και την νέα rom xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.3_armani_JHCCNBD24.0-Root και ξεκίνησα την εγκατάσταση εφαρμογών και επαφών στη συσκευή και παρατήρησα τα παρακάτω :
1. ότι το Root είναι κλειδωμένο (το δοκίμασα και με το check root)
2.Όταν κάνω bakup τις επαφές δεν αποθηκευονται με format csv με αποτέλεσμα όταν κάνω ανάκτηση επαφών απο το κινητο τα τηλέφωνα τα εταιρικά τα οποία εχουν μπροστα αστεράκι καθώς τα καλής πλέον δεν υπάρχει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα