Ξεκινάω και εγω την διαδικασία σε λίγο θα σας ενημερώσω για τo 1s
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Ο/H BILLY THE KID έγραψε:
Εχουμε κάποιο νέο για το ποτε θα ανέβει το LINK για το Hongmi TDMA ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για αύριο το βλέπω.... -
-
-
Έκανα WIpe όλα(μεχρι και SYSTEM) και μετά φλάσαρα την νέα ROM 3.9 και μετά την εκκίνηση Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος RESTORE το BACKUP με τις εφαρμογές και τους λογαριασμούς πλην εφαρμογών και ρυθμίσεων συστήματος. Όλα ήταν OK εκτός από το e-mail (είχα 4 λογαριασμούς, 3 gmail και 1 hotmail) που στην αρχή συγχρονίστηκαν και κατέβασαν μερικά Mails, αλλά μετά άρχησε το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Exchange Services έχει σταματήσει". Διέγραψα όλους τους λογαριασμούς e-mail και επανέφερε πάλι έναν να δω μήπως και στρώσει, αλά πάλι τα ίδια. Στην αναμονή λοιπόν για την επερχόμενη λύση, γιατί excecutive συσκευή χωρίς mail δεν νοείται
AAAAAA ξεχασα.. Μετά από όλα αυτά ξαναφλάσαρα την 3,9, αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα με το Mail.
Έχω το Ρύζι 1wΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Πέρασα και εγώ πρίν από λίγο την 3.9 σύμφωνα με τις οδηγίες στο Hongmi μου. Όλα μια χαρά μέχρι ώρας.
Μόνο με το xiaomi Authenticator έχω απορία μιας και είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Μου γράφει να συνδεθώ account.xiaomi.com και να ανοίξω την προστασία μητρώου και το διακριτικό ενεργοποίησης.Πατώ την επιλογή "ενεργοποιήστε τώρα" και μου ανοίγει η κάμερα για να σαρώσω ένα MiID Barcode πράγμα που δεν υπάρχει στη σελίδα μου όταν συνδέομαι. Κάνω κάτι λάθος; Βοήθεια κάποιος;
Μπράβο στην ομάδα. Πολλή δουλειά και διορθώσεις με συνεχή ενημέρωση.
UPDATE: Το βρήκα
Peter.grΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην epkakas ().
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Έκανα WIpe όλα(μεχρι και SYSTEM) και μετά φλάσαρα την νέα ROM 3.9 και μετά την εκκίνηση Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος RESTORE το BACKUP με τις εφαρμογές και τους λογαριασμούς πλην εφαρμογών και ρυθμίσεων συστήματος. Όλα ήταν OK εκτός από το e-mail (είχα 4 λογαριασμούς, 3 gmail και 1 hotmail) που στην αρχή συγχρονίστηκαν και κατέβασαν μερικά Mails, αλλά μετά άρχησε το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Exchange Services έχει σταματήσει". Διέγραψα όλους τους λογαριασμούς e-mail και επανέφερε πάλι έναν να δω μήπως και στρώσει, αλά πάλι τα ίδια. Στην αναμονή λοιπόν για την επερχόμενη λύση, γιατί excecutive συσκευή χωρίς mail δεν νοείται
AAAAAA ξεχασα.. Μετά από όλα αυτά ξαναφλάσαρα την 3,9, αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα με το Mail.
Έχω το Ρύζι 1w
Ας γράψουν εδώ όσοι έχουν πρόβλημα με το Mail στο HONGMI να μετρηθούμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εβαλα την 3.9 fixed και το προβλημα με το email λυθηκε εχω και παλι την εφαρμογη,overr...!
Ευχαριστω παιδια,καλι ξεκουραση...!!! -
-
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Εβαλα την 3.9 fixed και το προβλημα με το email λυθηκε εχω και παλι την εφαρμογη,overr...!
Ευχαριστω παιδια,καλι ξεκουραση...!!!
Πώς γίνεται σε ίδια μοντέλα να έχουμε τέτοιες διαφοροποιήσεις. Θα την ξαναφλασάρω να δω τι θα γίνει ....
Να προσθέσω ότι με την 3,9 επανήλθε η βαθμολογία του κινητού στα 15290 από 13747 που είχε πέσει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα