[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Την κανω εγκατασταση τωρα, θα ρωτησω για 100στη φορα, τι αλλαξε απο την 3.9? Επειδη δεν εχεις changelog
Δεν βλέπεις καλά μου φαίνεται ...
Για κοίτα εδώ => [GTV-3.10] Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Με επιασες αδιαβαστο, εγω περιμενα καποιο Link στην πρωτη σελιδα αυτου του topic.
Το e-mail λειτουργειεβαλα το hotmail μου
!
Επισης με ακουσες και εβαλες την camera απο την Ultimateχεχε...
Problem detected boss, παω στο Root Browser, System/Apps , παταω Delete sto Browser.apk γιατι εχω το Chrome και δεν το θελω το μανισιο (Σε καθε version το κανω με την μια Delete), δειχνει οτι κανει Delete, περιμενω ... τιποτα.. Παταω τα hardware keys, κανουν την δονηση αλλα τιποτα, αυτο εκει. Παταω το power button παλι τιποτα, μετα απο λιγο εκλεισε η οθονη και εκανε επανεκκίνηση O.o
EDIT: ηθελε να παω στο Permission manager και να ενεργοποιησω το Root, αλλα δεν περιμενα να κολλησει και να κανει επανεκκίνηση επειδη δεν ειχα επιλεξει το rootΕπισης δεν επρεπε το Root να ητανε απο την αρχη ενεργοποιημενο σαν επιλογη?
-
παω να κανω το update και μου λεει aborted μετα απο 5-6 δευτερόλεπτα. ξανακατεβαζω την ρομ και βλεπουμε!
-
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Problem detected boss, παω στο Root Browser, System/Apps , παταω Delete sto Browser.apk γιατι εχω το Chrome και δεν το θελω το μανισιο (Σε καθε version το κανω με την μια Delete), δειχνει οτι κανει Delete, περιμενω ... τιποτα.. Παταω τα hardware keys, κανουν την δονηση αλλα τιποτα, αυτο εκει. Παταω το power button παλι τιποτα, μετα απο λιγο εκλεισε η οθονη και εκανε επανεκκίνηση O.o
EDIT: ηθελε να παω στο Permission manager και να ενεργοποιησω το Root, αλλα δεν περιμενα να κολλησει και να κανει επανεκκίνηση επειδη δεν ειχα επιλεξει το rootΕπισης δεν επρεπε το Root να ητανε απο την αρχη ενεργοποιημενο σαν επιλογη?
Ποτέ μα ποτέ μην προσπαθήσετε να κάνετε με αυτό τον τρόπο διαγραφή apk του συστήματος.
Η Miui είναι μία ROM όπου οι βασικές εφαρμογές της έχουν πολλά Cross Reference (Συνδέονται μεταξύ τους με αναφορές), και εάν διαγράψεις μία από αυτές - ταυτόχρονα καταστρέφεις τα Reference άλλων εφαρμογών, με καταστροφικά αποτελέσματα.
Αν δεν θέλεις τον Default Browser, απλά διάλεξε ως βασικό browser αυτόν που θέλεις και βάλτον στο Desktop στην θέση του Default αλλά μην διαγράφεις το Apk.
-
Ο/H Shadow έγραψε:
παω να κανω το update και μου λεει aborted μετα απο 5-6 δευτερόλεπτα. ξανακατεβαζω την ρομ και βλεπουμε!
Ποιό Recovery έχεις ?
TWRP ή ΜΙUI ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Shadow έγραψε:
MIUI -
Η ρομ περασε.λεπτομεριες αυριο.Σαν πρωτη πρωτη παρατηρηση, η 1η σιμ ( cosmote) που εγραφε 3g δεν γραφει πια.Και η ενδειξεις σηματος (παντα απο το ιδιο σημειο) δειχνουν πιο αδειες.
-
Το θέμα με την μπαταρία υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί? γιατί ξοδεύεται πολυ γρήγορα. Αναφέρομαι στο mi3w και στην κιτ κατ
-
Και εκει που μπαινει το PIN μου φαινεται οτι ειναι λιγο κατεβασμενο το ΟΚ το 0 και το Emergency δεν φαινονται ολοκληρα , αλλα περιπου τα 7/8 τους
EDIT: Ακυρο σημερα ητανε κομπλε, μαλλον νυσταζα πολυ εχθεςχαχαχα
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ExTaCy1337 ().
-
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Με το root τι παιζει γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένο ;
Security -> Permissions -> Enable Root Permissions.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα