Στις τελευταίες εκδόσεις του mitools γιατί δεν λειτουργεί η καρτέλα carrier (μόλις το πατάω κλείνει);;;;;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Tα MiTools βασίζονται σε xposed Framework και δεν υποστηρίζονται επίσημα τουλάχιστον.
Οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα της ROM αλλά του Xposed, που μπορεί να έχει κάποιες ασυμβατότητες με την νέα Version.
-
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιο, εχω την 3.10 αλλα το προβλημα το εχω καιρο.
Το βαζω για φορτιση ολο το βραδυ με παιρνουν ενα τηλ το βγαζω απο την πριζα μιλαω (ουτε ενα λεπτο) το κλειδωνω και το αφηνω κλειδωμενο, μετα απο 1 ωρα και 12 λεπτα δειχνει 95% μπαταρια
1 ωρα και 19 λεπτα τωρα και επεσε 93% που ανοιξα το WiFi να περασω τα Screenshots με το Airdroid.
Και εσας ετσι κανει? Τι μπορει να φταιει ? πως μπορω να το φτιαξω?
Αυτο εννοω:
Απο 100 μεχρι 90% επεσε σε 2 ωρες, απο 90 μεχρι 86 ηθελε αλλες 5 ωρες... τι παθαινει??
Δεν εχω δει ποτε 100% την μπαταρια μου! απο 99% και κατω , 100% μονο οταν ειναι στην πριζα
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ExTaCy1337 ().
-
-
σε μένα πάντως αρνείται να εγκατασταθεί η 3.10 πεισματικά
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για τις εφαρμογές που σου κλείνουν...
Πήγαινε Ρυθμισεις => Εφαρμογές => Όλες
Βρες την εφαρμογή που κλείνει και κάνε
Καθαρισμό δεδομένων & Διαγραφή μνήμης
ΣΕ μενα μια εφαρμοφη που κλεινει συχνα εχει 1.61 γιγα δεδομενα και μνημη 5,85 μβ. αν κανω καθαρισμο δεδομενων δε θα δουλευει η εφαρμογη. θα πρεπει να τα κατεβασει ξανα. -
Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο με την νέα αυτή έκδοση 3.10 ......το παράξενο είναι ότι όταν φτάνει στο 99% κατά την φόρτιση, αργεί πάρα πολύ για να πάει μετά στο 100%.......Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Καλησπέρα επειδή οσονούπω παραλαμβάνω ένα mi3 έχοντας διαβάσει τα post θέλω να ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία:
Συνδέω το τηλ.στο pc όπου και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση GTV,αφού το αναγνωρίσει αντιγράφω το rar αρχείο σε έναν φάκελο του τηλ.και μετά από το menu του πατάω update.Σωστά; -
Ο/H aggelostrom έγραψε:
Καλησπέρα επειδή οσονούπω παραλαμβάνω ένα mi3 έχοντας διαβάσει τα post θέλω να ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία:
Συνδέω το τηλ.στο pc όπου και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση GTV,αφού το αναγνωρίσει αντιγράφω το rar αρχείο σε έναν φάκελο του τηλ.και μετά από το menu του πατάω update.Σωστά;
Εφάρμοσε τη διαδικασία που θα δεις σε αυτό τον οδηγό"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Η 4.6.6 στο mi3w έχει πρόβλημα με τις κλίσεις .
Δεν με ακούνε καθαρά και θα πρέπει να επαναλάβω την πρόταση μου. Μέτα από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνω να επικοινωνήσω.
Περιμένω την 4.6.13 ...... -
Δεν ξέρω τι κάνανε εκεί πάνω στην Κίνα, αλλά δεν δουλεύει ο Theme manager στα Hongmi - Redmi 1 - Redmi 1S - Redmi Note.
Yπάρχουν παράπονα στο miuiandroid.com και στο en.miui.com
Έχει σχέση με τις αλλαγές που έκαναν στα Theme Policy και περιμένουμε απαντήσεις για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα