Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Για μια ακομα φορα ξαφνικα εξαφανιζονται τα βιντεακια ειτε απο σαιτ ειτε απο φατσοβιβλιο και χωρις λογο ( hongmi με 3.10).Το θεμα το εχω ξαναγραψει και οι οποιοι λογοι αναφερθηκαν σαν υποπτοι για το θεμα δοκιμαστηκαν και δεν ελυσαν το προβλημα.Προχωρησα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ουτε τοτε βρηκα λυση.Καποια ιδεα? Και κατι ακομα σε επανεκκινηση η ρυθμιση root σβηνει και πρεπει να την ανοιγω.Συμβαινουν και σε αλλου με hongmi αυτα?
    Images
    • Screenshot_2014-06-11-20-54-07.png

182,57 kB, 720×1.280, viewed 102 times
  • To Root ναι, είναι από προεπιλογή απενεργοποιημένο όπως σε όλες τις συσκευές.
    Οσο για τα Video όσο και να το παίδεψα δεν έχω πρόβλημα.
    Όλα παίζουν κανονικά.
    Μήπως έχεις βάλει κανέναν AD Blocker ?
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Επειδη το σκεφτηκα και αυτο τον εχω βγαλει απο την 3.9
  • Διαφήμιση
  • Οι διαφημισεις δεν φαινονται εκτος την τελευταια με τον μιστερ μπιν.εχω κουφαθει τελειως
    Images
    • Screenshot_2014-06-11-21-34-27.png

195,64 kB, 720×1.280, viewed 92 times
  • Ο/H originalxda έγραψε:

Ο/H Zioa έγραψε:

Η 4.6.6 στο mi3w έχει πρόβλημα με τις κλίσεις .
    Δεν με ακούνε καθαρά και θα πρέπει να επαναλάβω την πρόταση μου. Μέτα από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνω να επικοινωνήσω.

Περιμένω την 4.6.13 ......

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το επιβεβαίωσα και εγώ σήμερα. Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, σε σημείο η επικοινωνία να γίνεται πολύ δύσκολα.
    Επίσης παραμένουν χαμηλά τα benchmark scores στο antutu (με power settings στο balance) σε σχέση με roms βασισμένες σε 4.3 Jb.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

H αναφορά για χαμηλότερα Bench Scores σε Balance Μod είναι κάπως χωρίς αξία, αφού ποτέ κάποιος που θέλει να κάνει Bench δε θα έχει το MODΕ σε balanced αλλά σε Performance.
    Aπό την άλλη ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να κερδίζει πολλά σε αυτονομία, και αυτός είναι ένας λόγος που κάποιος θα γυρίσει το Mode σε Balanced. Πάντως δε θα το γυρίσει για να πάρει bench ή να παίξει κάποιο απαιτητικό παιχνίδι. :D

Όσο για το σήμα ίσως η ένδειξη ισχύος του σήματος να είναι fake και να εμφανίζει μπάρες σήματος που κανονικά δεν υπάρχουν (έχει ξαναγίνει).
    Το αποτέλεσμα είναι πως ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει άσχημη κάλυψη, το τηλέφωνο να σας εμφανίζει σήμα αρκετά ισχυρό.
    Το επακόλουθο όπως καταλαβαίνετε είναι η κακή ποιότητα επαφής.

Εκείνο που έχω να αναφέρω εγώ σχετικά με την νέα έκδοση είναι πως από σήμα τουλάχιστον μοιάζει να είναι κάπως καλύτερο από την προηγούμενη 4.5.30 Kit kat, γιατί ενώ πριν στο ασανσέρ με το που έμπαινα έχανα την κλήση, με την νέα 4.6.6 η κλήση παραμένει ενεργή φυσικά με την ποιότητα να είναι απλά σε ανεκτά επίπεδα.

Επείσης μιας και από προεπιλογή το τηλέφωνο έχει αυτόματη την επιλογή 2G-3G, μπορεί να έχετε κλειδώσει σε 3G carrier και να έχετε άσχημη ποιότητα λόγο ασθενοιύς σήματος.
    Δοκιμάστε και στο 2G Only (Mόνο 2G) όταν δεν χρειάζεστε το 3G, για να κερδίσετε αρκετά και σε αυτονομία. :thumbsup:

• Ο/H cas21 έγραψε:

Επειδη το σκεφτηκα και αυτο τον εχω βγαλει απο την 3.9

Το ότι είχες πριν ΑD-Blocker είναι μία πρώτη ένδειξη πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση.
    Μπορεί να έβγαλες το AD-Blocker αλλά μπορεί όμως αν πριν δεν έκανες Clear Data & Cache της εφαρμοφής να σου έχει αφήσει κατάλοιπα κώδικα και να σου μπλοκάρει Flash Videos ή ΙP's από Google Ads & Υουtube.
    Tα περισσότερα AD-Blocks κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.
    Ως πρώτη κίνηση μιας και είσαι ROOT άνοιξε το αρχείο hosts που βρίσκεται στο system/etc/hosts

Mία μόνο εγγραφή πρέπει να έχει μέσα...

127.0.0.1 localhost

Aν βρεις τίποτα παραπάνω πρέπει να το διαγράψεις.
    Βέβαια πρέπει να έχεις κάποιου είδους Root Explorer με Ενεροποιημένο το R/W mode για να κάνεις κάτι τέτοιο.
    Βέβαια το κακό είναι ότι ο Ad-Blocker μπορεί να έχει προσθέσει δικό του κώδικα εκκίνησης στο σύστημα και να έχει φτιάξει κανένα Symlink σε κανένα περίεργο αρχείο και άντε να το βρείς τώρα.

Η λογική λέει κάποια στιγμή, πως ότι δεν δουλεύει με τον σωστό τρόπο θα δουλέψει με το ανάποδο. :D
    • Εγκατέστησε και πάλι τον AD-BLocker.
    • Δες αν έχει κρατημμένες παλιές ρυθμίσεις.
    • Διέγραψε όλα τα Blocks.
    • Aπενεργοποίησε τον AD-Blocker από το μενού του.
    • Πήγαινε στις Ρυθμίσεις - εφαρμογές
    • Βρες τον Ad-Blocker
    • Διέγραψε Δεδομένα + Cache της εφαρμογής και αμέσως κάνε απεγκατάσταση.

Με αυτό τον τρόπο ίσως καταφέρεις να διαγράψεις ότι σου έχει περάσει στο σύστημα...

Ουφ... Πολλά είπα...

Μη σας μάθω και όλα τα μυστικά σήμερα.... :D

• Ναι Δημητρη το Host βρεθηκε και διαγραφηκε.Ευχαριστω πολυ.Τα βιντεακια φαινονται.Ο ενοχος βρεθηκε, το θεμα ειναι να μην εχουμε αυτο που εγραψες για κωδικα εκκινησης,(αν και το φοβαμαι) .Παιζει να εχει αφησει κατι απο το backup που επαναφερω τα προγραμματα? Αν ναι, να κανω καθαρη εγκατασταση να υσυχασω.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Ναι Δημητρη το Host βρεθηκε και διαγραφηκε.Ευχαριστω πολυ.Τα βιντεακια φαινονται.Ο ενοχος βρεθηκε, το θεμα ειναι να μην εχουμε αυτο που εγραψες για κωδικα εκκινησης,(αν και το φοβαμαι) .Παιζει να εχει αφησει κατι απο το backup που επαναφερω τα προγραμματα? Αν ναι, να κανω καθαρη εγκατασταση να υσυχασω.

Οποσδήποτε η επαναφορά του backup από την στιγμή που έχει κάνει ασχήμιες η εφαρμογή στο σύστημα και πήρες Backup, κάθε φορά που θα επαναφέρεις το παλιό backup, ταυτόχρονα θα επαναφέρεις και το πρόβλημα.

Δυστηχώς πολλοί από τους φίλους μας εδώ μέσα που έχουν διάφορα προβλήμματα που δεν μπορώ να αναπαράγω, έχουν περίπου το ίδιο πρόβλημα με εσένα.
    Επαναφέρουν μαζί με το backup των εφαρμογών, και κομμάτια αρχείων συστήματος που δεν είναι συμβατά με το νέο περιβάλλον.
    Το αποτέλεσμα όλων αυττών είναι να έχουμε παράξενη συμπεριφορά στην συσκευή, όπως FCs και ανωμαλίες στον τρόπο που τρέχουν οι εφαρμογές.

Εγώ πάντα έχω τα τηλέφωνά μου λόγο δοκιμών για τις νέες ROM που βγάζουμε κάθε εβδομάδα, αναγκαστικά καθαρά από οτιδήποτε παλιό, αφού κάθε φορά μεσολλαβεί και ένα Factory Defaults για να testaριστεί η νέα ROM πριν την διανομή σε εσάς.

¨Ετσι λοιπόν όταν έχουμε την ίδια ROM αλλά εγώ δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα που άλλοι έχουν, είμαι σχεδόν κατά 70% ότι δεν είναι πρόβλημα που έχει να κάνει με την ROM, αλλά με το περιβάλλον του συστήματος του χρήστη που κάνει τα παράπονα.

Και εδώ αρχίζει ο γολγοθάς και ο ισχυρός πονοκέφαλος και για τα 2 μέρη.
    Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο ?

Αστα να πάνε.....
    Είναι μία ευθύνη για γερά νεύρα τελικά, και δυστηχώς, μακάρι να μπορούσα να είχα ένα μαγικό ραβδάκι και να τα έλυνα όλα με μία κίνηση.

Τεσπά..... ευτυχώς στην περίπτωσή σου βρήκαμε το πρόβλημα και το λύσαμε...
    Τώρα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όσοι αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα και μας διαβάζουν.

Αυτή είναι και η μαγεία του Forum τελικά.
    Τα δικά μας παθήματα γίνονται μαθήματα για όλους μας. :D

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

H αναφορά για χαμηλότερα Bench Scores σε Balance Μod είναι κάπως χωρίς αξία, αφού ποτέ κάποιος που θέλει να κάνει Bench δε θα έχει το MODΕ σε balanced αλλά σε Performance.
    Aπό την άλλη ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να κερδίζει πολλά σε αυτονομία, και αυτός είναι ένας λόγος που κάποιος θα γυρίσει το Mode σε Balanced. Πάντως δε θα το γυρίσει για να πάρει bench ή να παίξει κάποιο απαιτητικό παιχνίδι. :D

Όσο για το σήμα ίσως η ένδειξη ισχύος του σήματος να είναι fake και να εμφανίζει μπάρες σήματος που κανονικά δεν υπάρχουν (έχει ξαναγίνει).
    Το αποτέλεσμα είναι πως ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει άσχημη κάλυψη, το τηλέφωνο να σας εμφανίζει σήμα αρκετά ισχυρό.
    Το επακόλουθο όπως καταλαβαίνετε είναι η κακή ποιότητα επαφής.

Εκείνο που έχω να αναφέρω εγώ σχετικά με την νέα έκδοση είναι πως από σήμα τουλάχιστον μοιάζει να είναι κάπως καλύτερο από την προηγούμενη 4.5.30 Kit kat, γιατί ενώ πριν στο ασανσέρ με το που έμπαινα έχανα την κλήση, με την νέα 4.6.6 η κλήση παραμένει ενεργή φυσικά με την ποιότητα να είναι απλά σε ανεκτά επίπεδα.

Επείσης μιας και από προεπιλογή το τηλέφωνο έχει αυτόματη την επιλογή 2G-3G, μπορεί να έχετε κλειδώσει σε 3G carrier και να έχετε άσχημη ποιότητα λόγο ασθενοιύς σήματος.
    Δοκιμάστε και στο 2G Only (Mόνο 2G) όταν δεν χρειάζεστε το 3G, για να κερδίσετε αρκετά και σε αυτονομία. :thumbsup:

Η αναφορά που έκανα στα benchmark scores έγιναν για να έχουμε μία σύγκριση των τελευταίων roms βασισμένων σε 4.3 και σε 4.4. Με σκοπό τη σύγκριση λοιπόν (και όχι το να πετύχω το υψηλότερο δυνατό score), στο Mi3 με Balance Mode και 4.3 το Antutu δίνει ένα score 35000+, ενώ με 4.4 περίπου 25000... Στην καθημερινή χρήση το κινητό δεν έχει το παραμικρό lag, αλλά αυτή η διαφορά (επαναλαμβάνω με ίδιες ρυθμίσεις απόδοσης) νομίζω δείχνει κάτι. Ειδικά για την 4.4 που θεωρητικά θα πρέπει να έχει και πολύ καλύτερη διαχείριση της RAM. Όπως αποδεικνύεται μέχρι τώρα δεν έχει...
    Σε σχέση με την ποιότητα των κλήσεων, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σήματος. Τα παράπονα που άκουσα με όποιον προσπάθησα να μιλήσω ήταν ότι απλά δεν με άκουγε ("ακούγεσαι μέσα από πηγάδι" η πολύ χαρακτηριστική περιγραφή που πήρα). Όλα αυτά με το τηλέφωνο κλειδωμένο σε 2G δίκτυο, καθαρά για λόγους αυτονομίας όπως πρότεινες και εσύ!

Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για beta roms... Οπότε λίγο πολύ τα μικρά ή και μεγαλύτερα κάποιες φορές προβλήματα θα πρέπει να είναι αναμενόμενα! Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη!
  • Ποιό όμορφα τεκμηριωμένη απάντηση δεν θα μπορούσα να έχω.... :thumbsup:
    Σε ευχαριστώ, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά το BETA κομμάτι.

Αρα λοιπόν δεν έχουμε πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης όσον αφορά το σήμα, αλλά στην ποιότητα ήχου σε αυτό που ακούει ο συνομιλητής μας.
    Είναι κάτι που δεν έχω τεστάρει για να πω την αλήθεια.
    Όπως και νά'χει φαίνεται πως οι αλλαγές που κάνανε στο Modem (Xiaomi) δεν πιάσαν τόπο, αφού διορθώσαν από την μία το σήμα στο Radio κομμάτι, αλλά τα χαλάσαμε στο Audio Processing.

• Οπως και να εχει σε ευχαριστουμε για ολα.και μονο που ξεκινησες την miui.gr για εμας που ειχαμε κολλησει με την συγκεκριμενη ρομ και ζηλευαμε τις αλλες χωρες που ειχαν δικα τους σαιτ ηταν υπεροχο.Ευχαριστουμε και ολο το επιτελειο που προσπαθει να κανει τα κινητα μας καλυτερα.Προβληματα παντα θα υπαρχουν αλλα οπως φαινεται (και με την εμπειρια μου στα 3 χρονια με miui) ειμαστε απο τα καλυτερα φορουμ και πρεπει να εχουμε βαλει γυαλια σε πολλους.συνεχιστε ετσι.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ποιό όμορφα τεκμηριωμένη απάντηση δεν θα μπορούσα να έχω.... :thumbsup:
    Σε ευχαριστώ, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά το BETA κομμάτι.

Αρα λοιπόν δεν έχουμε πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης όσον αφορά το σήμα, αλλά στην ποιότητα ήχου σε αυτό που ακούει ο συνομιλητής μας.
    Είναι κάτι που δεν έχω τεστάρει για να πω την αλήθεια.
    Όπως και νά'χει φαίνεται πως οι αλλαγές που κάνανε στο Modem (Xiaomi) δεν πιάσαν τόπο, αφού διορθώσαν από την μία το σήμα στο Radio κομμάτι, αλλά τα χαλάσαμε στο Audio Processing.

Εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και κυρίως για τον "ιδρώτα" που ρίχνεις για το φόρουμ! Keep up the good work!
    Άλλωστε το σίγουρο είναι ένα για τους Mi-owners: Τα καλύτερα έρχονται!