Ευχαριστω ολους,περιμενω να ερθει με το καλο κανω,update την Ελληνικη
και μεταφερω εντυπωσεις.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ηρθε το redmi note για ενα φίλο και δεν μπορω να περάσω την αναβάθμιση της 3.10 της ελληνικής. Πρωτα απ ολα ήρθε με multi εκδοση MIUI-JHDCNBA97.0...και δεν υπάρχει η εφαρμογή updater αναβάθμιση....οποτε παω να περασω κλασικα την rom μεσα στην καρτα ή στην εσωτερική μνήμη και να μετονομάσω σε update.zip αλλα εκει πατώντας τα πληκτρα Vol + και power μου βγαζει οχι το μενού με τα πορτοκαλί γραμματα αλλα πολύ ψιλα γραμματακια που εχει τρεις επιλογες σε ασπρο χρωμα recovery mode , flashboot και normal. Παταω να επιλέξω την recovery και δεν επιλέγετε με κανένα πλήκτρο μονο να παω κατω στο μενου μπορω να παω οχι να επιλέξω... με το power παλι δεν κανει τιποτα.... Aν απο την αρχή πατήσω power και vol- τότε μπαινει στο εργοσταικό μενου με κινέζικα κατι που δεν καταλαβαινω τι γραφει και εβγαλα μπαταρία να ξαναμπω με recovery αλλά τίποτα...Καμια ιδέα πως να την περασω???
-
αν θυμάμαι καλά με το ένα απλά πάει κάτω (με το + μάλλον) και με το άλλο επιλέγει (-)
-
Flash χωρίς Updater.
- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon].
- Την μετονομάζεις update.zip
- Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου.
- Σβήνεις το τηλέφωνο
- Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery.
- Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια.
- Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+)
- Eπιλέγουμε Flash [lexicon]ROM[/lexicon] from SDCard2
- Κινούμαστε πάντα με το Volume (-)
- Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+)
- Περιμένουμε να κάνει το Flash.
- Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε.
- Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI.
- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon].
-
Λοιπον την έκανα τελικα μετα από λιγο ψάξιμο πέρασα πρώτα την TWRP RECOVERY από το mobileuncle απο εδώ Recovery TWRP Redmi Note Pro - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community αφού αλλάξτε το θέμα με το theme manager για να έχετε αγγλικα στην recovery μετά βαλτε την rom μέσα στην καρτούλα μετονομάστε σε update.zip και μετα ξανα απο το mobileuncle διαλεξτε update tool και απο εκει διαλέγετε την rom update.zip οποτε βγαίνεται σε recovery και το κανετε με install... Τωρα δεν εκανα wipe cash/dalvik δεν ξερω αν χρειάζεται αλλα αν δω οτι κατι δεν παει καλα θα παω να το κανω...
Φιλε μου τωρα ειδα αυτα που εγραψες αλλα με αυτον το τροπο δεν γινόταν σε μενα καθώς δεν μπορούσα να επιλέξω ουτε με vol + ουτε με vol- ουτε με power δεν επερνε την εντολη να το κανει...μονο πηγαινε κατω και αλλαζε επιλογες.... Δεν ξερω γιατί αλλα μαλλον δεν ηταν σωστo to μενου δεν ξερω πω λεγετε bootloader να το πω....δεν ξερω αν εγινα αντιληπτός....δηλαδη πηγαινα με το vol- στο recovery πατούσα vol+ και δεν έκανε τιποτα...απολύτως... -
Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, πάντως στην 3.10 του Redmi 1S, συνεχίζει ακόμα η τυχαία ελαχιστοποιηση των εφαρμογών. Δηλαδή σαν κάποιο αόρατο χέρι να πατάει το soft key home ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή. Αναφορικά, μου παρουσιαστηκε στην κάμερα, την gallery, το χρονόμετρο, τον browser και την εφαρμογή mail. Προφανώς δεν είναι το "χαλι" της 3.9 αλλά ακόμα υφίσταται.
*Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις ληφθείσες φωτογραφίες στην sd card;
Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk -
-
-
-
Να και το δικό μου με μέτρια προς αρκετή χρήση.

Sent from my HM 1SW using Tapatalk -
Καλημέρα. Θα ήθελα αν γίνεται να γίνει μετάφραση των λατινικών γραμμάτων του αριθμητικού πληκτρολογιου , εκεί που γράφουμε τα τηλέφωνα. Με σκοπό να ψάχνουμε τις επαφές κατευθείαν από εκει, με ελληνικά κ οχι με λατινικα οπως κάνει τώρα. Τέλος τι γίνεται με τα sms 160 χαρακτήρες?
-
Ο/H tkvkp έγραψε:
Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, πάντως στην 3.10 του Redmi 1S, συνεχίζει ακόμα η τυχαία ελαχιστοποιηση των εφαρμογών. Δηλαδή σαν κάποιο αόρατο χέρι να πατάει το soft key home ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή. Αναφορικά, μου παρουσιαστηκε στην κάμερα, την gallery, το χρονόμετρο, τον browser και την εφαρμογή mail. Προφανώς δεν είναι το "χαλι" της 3.9 αλλά ακόμα υφίσταται.
*Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις ληφθείσες φωτογραφίες στην sd card;
Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
και εγω το παρατήρησα...ξαφνικα σε πεταει απο διάφορες εφαρμογές...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)