Ο/H geotok έγραψε:
Ο/H tkvkp έγραψε:
Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, πάντως στην 3.10 του Redmi 1S, συνεχίζει ακόμα η τυχαία ελαχιστοποιηση των εφαρμογών. Δηλαδή σαν κάποιο αόρατο χέρι να πατάει το soft key home ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή. Αναφορικά, μου παρουσιαστηκε στην κάμερα, την gallery, το χρονόμετρο, τον browser και την εφαρμογή mail. Προφανώς δεν είναι το "χαλι" της 3.9 αλλά ακόμα υφίσταται.
*Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις ληφθείσες φωτογραφίες στην sd card;
Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
και εγω το παρατήρησα...ξαφνικα σε πεταει απο διάφορες εφαρμογές...
Το καλό είναι πως από το multitasking τις μεγιστοποιεις χωρίς αυτές να φορτώνουν εκ νέου.
* Η εφαρμογή mail ακόμα να στρώσει. Όποτε θέλει εκείνη, θα ανοίξει. Το καλό είναι ότι άνοιξε και συγχρονισε με το λογαριασμό μου Yahoo. Την ξήλωσα και πέρασα το aquamail που λειτουργεί απροβληματιστα.
* Κάτι ακόμα εάν έχει παρατηρηθεί από όσους χρησιμοποιουν το viber. Οταν βρίσκεστε σε μια συνομιλία κειμένου, το πάνω αριστερά βελάκι που επιστρέφει στις επαφές σας, δουλεύει; Εμένα όχι. Μόνο το soft key back δουλεύει για να πάω πίσω. Γενικά νομίζω πως το viber δεν δουλεύει και πολύ καλά. Μπορεί να φταίει η miui σαν ρομ και όχι η ρομ που φοράμε.
* Γιατί όλα τα λινκ ανοίγουν με τον browser της συσκευής και δεν δίνετε η δυνατότητα να τα ανοίξουμε με κάποιον της επιλογής μας;
Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tkvkp ().