Ακόμα καμία.Θα βγεί καινούργια. Εγώ και ο άλλος φίλος καναμέ update χτές και μετά ανακοινωθηκε πώς το αρχείο έχει πρόβλημα.του φίλου του έκανε προβλήματα εμένα δεν φαίνεται κάτι ευτυχώς
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Τα βηματα για clean install ειναι:
1)Reboot σε recovery
2)Wipe(αν εχεις twrp απλα συρε το βελακι και αν θες στο advance κανε και dalvik)
3)Back
4)Install,και διαλεγεις το zip που θες να κανεις εγκατασταση..
να ξερεις οτι θα χαθουν ολα τα δεδομενα σου..ποια ρομ θα περασεις?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Παιδιά
μάλλον υπάρχει πρόβλημα με και με τις δυο roms... καμία δεν μου δουλεύει και έχω κάνει τα πάντα και από recovery 3e (που δεν μου εμφανίζει το factory defaults άλλα τις επιλογές wipe data/factory reset και wipe data partition) και από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Τίποτα δεν λειτουργεί... όλες οι εφαρμογές κλείνουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα!!!
Τις Roms τις κατέβασα από υπολογιστή και κατά την μεταφορά τους είδα ότι άλλα mb λένε ότι είναι και άλλα μεταφέρονται... δεν λύθηκε το πρόβλημα με τα κατεστραμμένα αρχεία? -
Ξανακατεβασε αυτην που θελεις ισως να μην κατεβηκε καλα...για recovery δεν εχεις το twrp?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
όχι... τώρα το δοκιμάζω...
-
εγω εχω τη 3.9. δε εβαλα τη 10 γιατι ειχε προβληματα. τωρα για τη 11θα χρειαστει παλι wipes? tο mail μου δουλευει κανονικα μονο σε μια εφαρμογη (παιχνιδι) μου κλεινει. επισης στο ιδιο παιχνιδι κανει πααααααααααααρα πολυ χρονο να φορτωσει . γιατι;
-
Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Ο/H shinig έγραψε:
Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?
φίλε μου ούτε με το twrp έγινε κάτι στην odexed rom... πάω για stable15 και βλέπουμε... -
Πως πάμε στο recovery;
Δεν ξέρω ποια Ρομ να βάλω .εσύ ποια λες;όταν λες θα χαθούν όλα; έχω κανει αντιγραφα . θα χαθούν και αυτά;δεν θέλω να χάσω επαφες και ΑPPS. -
Ο/H Atix έγραψε:
Ο/H shinig έγραψε:
Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?
φίλε μου ούτε με το twrp έγινε κάτι στην odexed rom... πάω για stable15 και βλέπουμε...
βαλε την de-odexed εγω αυτην εχω και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα!σιγουρα κανει factory defaults και δεν στην περναει?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H cy67 έγραψε:
Πως πάμε στο recovery;
Δεν ξέρω ποια Ρομ να βάλω .εσύ ποια λες;όταν λες θα χαθούν όλα; έχω κανει αντιγραφα . θα χαθούν και αυτά;δεν θέλω να χάσω επαφες και ΑPPS.
reboot into recovery μεσα απο mobile uncle tools και κανεις την δουλεια σου!!ναι ο τροπος που ειπα διαγραφει τα παντα τωρα για αντιγραφα νομιζω πανε στην καρτα sd δεν ειμαι σιγουρος ποτε δεν κραταω επαφες δεν τις εχεις συνχρονηση στο gmail?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H shinig έγραψε:
Ο/H Atix έγραψε:
Ο/H shinig έγραψε:
φίλε μου ούτε με το twrp έγινε κάτι στην odexed rom... πάω για stable15 και βλέπουμε...
βαλε την de-odexed εγω αυτην εχω και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα!σιγουρα κανει factory defaults και δεν στην περναει?
Δυστυχώς επιστρέφω στην stable15 multi που δουλεύει ρολόι... καμία από τις 3.11 δεν μου δούλεψε είτε από 3e είτε από twrp... το κακό είναι οτι δεν έχω κρατήσει την 3.9 που που ήταν root
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα