Σελιδα 41 πανω πανω η 3.9 fixed
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H shinig έγραψε:
Ο/H cy67 έγραψε:
Πως πάμε στο recovery;
Δεν ξέρω ποια Ρομ να βάλω .εσύ ποια λες;όταν λες θα χαθούν όλα; έχω κανει αντιγραφα . θα χαθούν και αυτά;δεν θέλω να χάσω επαφες και ΑPPS.
reboot into recovery μεσα απο mobile uncle tools και κανεις την δουλεια σου!!ναι ο τροπος που ειπα διαγραφει τα παντα τωρα για αντιγραφα νομιζω πανε στην καρτα sd δεν ειμαι σιγουρος ποτε δεν κραταω επαφες δεν τις εχεις συνχρονηση στο gmail?
γιατι δεν βρίσκω πουθενά αυτο το mobile uncle tools?
εχω συγχρονιστεί με τον xiaomi λογαριασμό. Πράγματι τα αντίγραφα πανε στη κάρτα. Τα είδα κάπου εκεί. Η κάρτα δεν θα πειραχτεί απο το recovery? -
-
πέρασα και εγώ την 3,11 deodexed. Το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα. είναι εδω και ενα 20λέπτο στο MI λογότυπο και δεν κάνει τίποτα
-
Θα ηθελα να ρωτησω για δυο ειδον ρομ και οχι μια οπως παντα?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
μετα απο 35 λεπτά στο λογότυπο MI είπε να ανοίξει (χωρίς να κάνει το κλασική ρύθμιση εφαρμογών). το mail συνεχίζει να μην λειτουργεί και κάνει την διπλάσια ώρα να ανοίξει και να κλείσει απο τις προηγούμενες εκδόσεις και κάτι γίνετε με την δόνηση.. δοκιμάζω να ξαναπεράσω την rom.
edit: ξαναπέρασα την rom. άνοιξε πιιο γρήγορα αυτή την φορά (αλλά και πάλι χωρίς την ρύθμιση εφαρμογών που κάνει στην αρχή). το mail δεν λειτουργεί. το google store είναι διαφορετικό και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Shadow ().
-
tom222 πανε στις ρυθμίσεις κάτω κάτω γράφει "Σχετικά με το τηλέφωνο" πάτα "ενημερώσεις συστήματος" μετα πάτα το ααριστερό κουμπι του κινητού, αυτό που έχει δηλαδη δίπλα στο home. Στις επιλογές που σου βγάζει πατα " επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης" και βρες τη ρομ που έχεις κατεβασει απο το φορουμ.
-
πατωντας ενημερωσεις συστηματος με πεταει στην αρχικη σελιδα!!
-
Ο/H shinig έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω για δυο ειδον ρομ και οχι μια οπως παντα?
Deodex ήταν όλες οι ROM μέχρι τώρα.
Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και ODEX ROM γιατί έχει αρκετά προτερήματα όπως γρήγορη εκκίνηση και ποιό smooth αίσθηση.
Ουσιαστικά με odex, η κάθε εφαρμογή είναι pre-cached και φορτώνει ποιό γρήγορα όλα τα δεδομένα της αφού αυτά τα έχει μέσα στο odex αρχείο της, και με αυτό τον τρόπο δεν γίνεται αναζήτηση κάθε φορά στην Dalvik cache.
Aυτό έχει ως αποτέλεσμα, πέρα από την ταχύτητα που κερδίζουμε, να έχουμε και κέρδος στην αυτονομία.
Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλες οι εταιρείες στις Stock Roms χρησιμοποιούν το Odex.
Σας δώσαμε 2 ROMs να δοκιμάσετε και τις 2 περιπτώσεις για να αποφασίσουμε αν τελικά στις STABLE ROMs που θα αναβαθμίζονται μία φορά κάθε μήνα ή 2 μήνες, ποιά μέθοδο θα ακολουθήσουμε. -
περίεργο... γιατι να το κάνει αυτο? απο που το πήρες
-
-
δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες αν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς άλλος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα