να ρωτησω για red rice, odex η deodex ρομ καλυτερα;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή , MiKey , επιλέγεις ότι μπορείς να φανταστείς , και με μια κίνηση ανοίγεις ότι θέλεις ( Πλήκτρα συντόμευσης εφαρμογής)
δεν μας έστειλαν όμως και το μεταλλικό που βάζεις στην τρύπα των ακουστικών για να την χρησιμοποιήσουμε (σκέφτομαι για αγορά)
Original Xiaomi MiKey Magical Button 5 PCS
το έκανα μετάφραση στα Ελληνικά, σύντομα θα σας το δώσω!
Το χω εγώ το μεταλλικό καρφί για το MiKey,μου το εστειλαν δώρο από ενα διαγωνισμό του Ibuygou μαζι με ενα nilkin 9h tempered glass και μια original leather case..!
Είναι πολυ καλο και χρησιμο το συστηνω σε ολους για τις συσκευες σας...!
SomniusX ποια εκδοση του MiKey μετεφρασες,την τελευταια MiKey_1.6.1_37.apk ;;;
Αν ναι ποτε θα την ανεβασεις;;; -
-
Ο/H kok8 έγραψε:
Δύο νέες επιλογές οι οποίες είναι στα κινέζικα και η μεν πρώτη έχει κάποια σημαντικότητα καθώς μας ρωτάει σχετικά όταν πάμε στην εφαρμογή Δικαιώματα:
1η «Ασφάλεια / Δικαιώματα / Διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών / Κινέζικα» Link Εικόνας
2η «Ασφάλεια / Ρυθμίσεις / Κινέζικα» Link Εικόνας
Έχουν αναφερθεί στην οικεία αναφορά αποσφαλμάτωσης και αναμένεται η μετάφρασή τους καθώς ακόμα και αν επιλέξουμε αγγλικά παραμένουν αμετάφραστες.
Η πρώτη φράση είναι Allow networking και η δεύτερη prohibbited lock screen.
Ο/H tora33 έγραψε:
υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή , MiKey , επιλέγεις ότι μπορείς να φανταστείς , και με μια κίνηση ανοίγεις ότι θέλεις ( Πλήκτρα συντόμευσης εφαρμογής) δεν μας έστειλαν όμως και το μεταλλικό που βάζεις στην τρύπα των ακουστικών για να την χρησιμοποιήσουμε (σκέφτομαι για αγορά)Original Xiaomi MiKey Magical Button 5 PCS -
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H tom222 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά έβαλα την καινούργια Stable και δεν δουλεύει το Google πληκτρολόγιο μόνο το SwiftKey τι κάνω?
Σε λίγο θα βάλω την Stable (πως σου φάνηκε?)
είναι αχνή η επιλογή , κάνε αυτό ¨:
Ρυθμίσεις/Γλώσσα & εισαγωγή/προεπιλογή/
Κάνοντας αυτο μετα πηγαινοντας να γραψω κατι δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο -
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλημερα!!Η διαφορες της 3.13 με την 3.12?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Ο/H shinig έγραψε:
Καλημερα!!Η διαφορες της 3.13 με την 3.12?
Οι γενικές αλλαγές (changelog) που αφορούν τη νέα Multi ROM 4.6.27 πάνω στην οποία βασίζεται η GTV_3.13 αναφέρονται εδώ."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Μια γενική παρατήρηση. Οταν τo file βρίσκεται στη Sd δεν γίνεται αναβάθμιση. Κάνει τη διαδικασία χωρις να τρέχει μπλε γραμουλλα πανω απο το ρομπότ και το τηλέφωνο παράξενη στη έκδοση που εχει. Οταν μεταφέρω το file στη εσωτερική του τηλεφώνου η αναβάθμιση γίνεται κανονικά .το εχει συναντήσει και άλλος αυτο?
-
Το mail πάντως πλέον δεν δουλεύει δυστυχώς, με το που πατάς το οικονιδιο σε πετάει στην αρχική οθόνη
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Γειά σας παιδιά!! Νέο μέλος εδώ.. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την δουλειά σας και ελπίζω να συνεχίσετε έτσι!!! Στο τελευταίο update όμως του Ηongmi 1 WCDMA όταν παίρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν αφού απαντήσω μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να το κλείσω ή να βάλω ανοιχτή ακρόαση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
-
Καλησπέρα
Η 313 μέχρι τώρα μια χαρά παει..μια - δυο φορες μου έκλεισε 2 εφαρμογές, και φυσικά το email που δεν λειτουργεί ,αλλά παει αρκετά καλά !
Και κάτι άσχετο υπάρχει κάποιος οδηγός για την ενοποίηση της εσωτερικής μνήμης με την εξωτερική sd ??? Πλέον έχω θέμα με τα 2gb διαθέσιμα...
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα