Καλημερα. Στην 3.13 υπαρχει ενα προβλημα με την ενταση των ηχων ειδοποιησης mms,sms, mail, κτλ. (εκτος τις εντασης του ηχου ειδοποιησης του τηλεφωνου σε κληση). Ενω το εχω δυνατα-τερμα αυτο το βαζει παντα στη μεση ενω το δειχνει οτι ειναι τερμα και οταν το φτιαχνω, παλι παει στη μεση και δεν ακουω τιποτα.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Έχω το εξής πρόβλημα ενώ έχω κατεβάσει ένα παιχνίδι την ώρα που ξεκινάω να παίξω μου βγάζει μήνυμα ότι χάνετε η σύνδεση στο Internet και όταν γυρνάω στην αρχική οθόνη για να το τσεκάρω βλέπω ότι εκείνη τη στιγμή επανέρχεται.Το δοκίμασα με διάφορα παιχνίδια και έκανε ακριβώς το ίδιο ενώ ας πούμε όποιο βίντεο από youtube και να βάλω δεν κόβει πουθενά (η ένταση του σήματος είναι 'καλή').Έχει κάποιος κάποια γνώμη γιατί συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ. -
Ο/H stathis έγραψε:
Καλημερα. Στην 3.13 υπαρχει ενα προβλημα με την ενταση των ηχων ειδοποιησης mms,sms, mail, κτλ. (εκτος τις εντασης του ηχου ειδοποιησης του τηλεφωνου σε κληση). Ενω το εχω δυνατα-τερμα αυτο το βαζει παντα στη μεση ενω το δειχνει οτι ειναι τερμα και οταν το φτιαχνω, παλι παει στη μεση και δεν ακουω τιποτα.
Απο τις ρυθμίσεις/ήχοι , βάζεις την ένταση δυνατά στις ειδοποιήσεις ,και όταν έχεις ειδοποίηση π.χ. sms , ακούγεται χαμηλά ο ήχος και αλλάζουν οι ρυθμίσεις στο ρυθμίσεις/ήχοι ? Αν ναι να το δοκιμάσω
Ο/H saleakos έγραψε:
μολις εβαλα την τελευταια 4.7.4 GTV 3.14 ολα καλα εως τωρα, διορθωθηκε και το θεμα με τις αναποδες ρυθμισεις στην καμερα αλλα το notification led συνεχιζει τα δικα του, λειτουργει μονο στις ειδοποιησεις αλλα με διαφορετικο χρωμα απο αυτο που διαλεγω, στις κλησεις και στα μηνυματα καθολου
για όποιον ενδιαφέρεται και τον βολεύει , υπάρχει στο google play το Flash Alerts play.google.com/store/apps/det…egawave.flashalerts&hl=el
όταν έχουμε κλήση η μήνυμα ανάβει το φλας της κάμερας (αυτό για όποιον έχει την ένταση χαμηλωμένη στο μηδέν, και το κινητό κοντά του
Ο/H harris123424 έγραψε:
Παιδια μολις πηρα το κινητο mi3! Τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη ρομ? Φοβάμαι λιγο να μη το χαλασω!!!
κοίταξε τον οδηγό Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
αν δεν μπορέσεις με τους δύο τρόπους κάνε τον τρίτο , δες και εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
Ο/H aggelostrom έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα ενώ έχω κατεβάσει ένα παιχνίδι την ώρα που ξεκινάω να παίξω μου βγάζει μήνυμα ότι χάνετε η σύνδεση στο Internet και όταν γυρνάω στην αρχική οθόνη για να το τσεκάρω βλέπω ότι εκείνη τη στιγμή επανέρχεται.Το δοκίμασα με διάφορα παιχνίδια και έκανε ακριβώς το ίδιο ενώ ας πούμε όποιο βίντεο από youtube και να βάλω δεν κόβει πουθενά (η ένταση του σήματος είναι 'καλή').Έχει κάποιος κάποια γνώμη γιατί συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ.
δεν παίζω παιχνίδια στο ιντερνετ , ίσως δεν έχει σχέση με την rom, αν θέλεις βάλε εδώ το θέμα που έχεις xiaomi-miui.gr/community/index…CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/
κάτω δεξιά νέο θέμα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Η δικια μου ρομ είναι από τη miuiandroid.com, αν θελω να βαλω την ελληνικη ρομ από το miui.com μπορω να ακολουθησω τον πρωτο τρόπο;
-
-
Ο/H harris123424 έγραψε:
Η δικια μου ρομ είναι από τη miuiandroid.com, αν θελω να βαλω την ελληνικη ρομ από το miui.com μπορω να ακολουθησω τον πρωτο τρόπο;
Nαι, μπορείς....
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ολες οι ROM από εδώ και πέρα θα είναι ΜΟΝΟ Deodex & zip-aligned...
-
-
-
Περάστηκε όλα καλά μεχρι τώρα που την δοκίμασα , το μόνο κακό ειναι ότι χρησιμοποιεί λιγο παραπάνω ram σε σχεση με την προηγούμενη
-
Ετσι, σας θέλουμε σε επαγρύπνηση κσι ετοιμότητα...
Αλλά πέρα από τις διορθώσεις σε μεταφράσεις, δεν έχει τίποτα νέο η ROM για το Note να δώσει αυτή την εβδομάδα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα