Όντως είναι λες και η κεραία είναι... Ποιο αδύναμη. Εγώ είμαι με Q αν δεν νομίζω να είναι θέμα εταιρείας
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sso έγραψε:
Ο/H yiannisvb έγραψε:
Με την πατατα, λογω format...
Νομιζω οτι στην multi που βαζουν δεν εχει updater.
Τουλαχιστον σε μενα δεν ειχε.
Η Selina πιστευει πως με φλασαρισμα της original rom θα λυθει το nvram error. Χλωμο...
Δες μηπως διορθωθεί με τις οδηγίες που έχει στα προηγούμενα link που σου έδωσα. Αν δεν διορθωθεί προτείνω κατά σειρά:
1. Φλασάρισμα της official Rom Μέσα από το recovery (αφού πρώτα κάνεις full wipe)
2. Αν δεν λυθεί δες αυτόν τον οδηγό[MediaTek] Πώς να πάρετε πλήρες Flashable Backup με Droid Tools :: myphone forum και ακολόυθησε τα βήματα με μεγάλη προσοχή.Με αυτόν τον τρόπο έχω "αναστήσει" πεθαμένο κινητό.
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H johndrama έγραψε:
Καλησπερα εχω παραγγειλει το 1s για τη συζυγο απο online καταστημα συμφωνησαν να εγκαταστησουν την Ελληνικη ρομ αντι για μουλτι ή οριτζιναλ .Χρειαζεται να τους πω να προσεξουν κατι αλλο?Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να τους στειλω για σιγουρια μη μου βαλουν καποια αλλη?
Αυτή είναι η τελευταία δική μας:
Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable24-Hellas-GTV-3.14.0.zip (Root με MIUI Patch)
Ο/H ktsak έγραψε:
Στο δικο μου Note παντως δε βρισκω καποιο θεμα με το σημα με την 3.14!!!
Ειμαι με Cosmote και στις 2 καρτες![]()
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H johndrama έγραψε:
Καλησπερα εχω παραγγειλει το 1s για τη συζυγο απο online καταστημα συμφωνησαν να εγκαταστησουν την Ελληνικη ρομ αντι για μουλτι ή οριτζιναλ .Χρειαζεται να τους πω να προσεξουν κατι αλλο?Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να τους στειλω για σιγουρια μη μου βαλουν καποια αλλη?
Αυτή είναι η τελευταία δική μας:
Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable24-Hellas-GTV-3.14.0.zip (Root με MIUI Patch)
Ερώτηση
η ''Stable24'' σε σχέση με τις προηγούμενες έχει κάποια διαφορά?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
Ο/H alfagamma έγραψε:
Το ειχα και εγω αυτο το θεμα αλλα εκανα clear dalvik cache & cache και εστρωσε....
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ExTaCy1337 ().