Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ποιό απλο δε θα μπορούσε να γίνει.
    Είναι σχεδόν ίδια διαδικασία όπως όταν κάνει κάποιος Update κάποια εφαρμογή από το Google Play Store.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Παιδιά, εγώ πέρασα την 3.15 στο hongmi 1s και αυτό που παρατήρησα είναι πως στον ΟΤΑ updater μου λέει Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης:Invalid ROM (upd_note_wcdma) & device (armani) combo, επίσης θα έπρεπε να είχα εικονίδιο Μikey; Τα minimizations υφίστανται δυστυχώς.
  • Αν θα μπορουσατε να βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων.Εκανα Εψαξα τα παντα , αλλα updater στο μενου μου δεν υπαρχει.

"Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας.''Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.Τα κοκκινα δεν τα βλεπω στην συσκευη μου".
    (Αυτα ειναι απο αλλο χρηστη που ειχε το ιδιο προβλημα)

Επισης λεει παρακατω ο φιλος με το ιδιο προβλημα:
    "Λοιπόν πάμε ρυθμίσεις μετα σχετικά με το τηλέφωνο πατάμε το βελάκι ενημέρωση συστήματος και με το αριστερό κουμπί στη βάση του τηλεφώνου πετάγεται καρτέλα στη οποία θα βρεις επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης".
    Με παει στην αρχικη οθονη και οχι σε επιλογη αναβαθμισης.

Και απαντα ο admin:
    "Έχεις πιθανότατα μονταρισμένη ROM από εκεί που πήρες την συσκευή.Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις Flash είναι να μπείς σε Recovery MOD, και να κάνεις Flash Από εκεί"

Και τωρα ρωταω εγω που ειμαι ασχετος (και δεν εχω αλλο τηλεφωνο): HELP. Τι πρεπει να κανω?Φοβαμαι οτι θα κανω το τηλ. μου τουβλο και εχω δει εργο επιστημονικης φαντασιας.Υπαρχει καποιος απλος και σιγουρος οδηγος?

Αν ναι , μετα το τηλ. θα μπορει να αποθηκευει εφαρμογες και αρχεια στην sd card & οχι στο τηλ.?

Βοηθατε ρε παιδια
  • Διαφήμιση
  • Ο/H tenere91 έγραψε:

Παιδιά, εγώ πέρασα την 3.15 στο hongmi 1s και αυτό που παρατήρησα είναι πως στον ΟΤΑ updater μου λέει Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης:Invalid ROM (upd_note_wcdma) & device (armani) combo, επίσης θα έπρεπε να είχα εικονίδιο Μikey; Τα minimizations υφίστανται δυστυχώς.

Το ίδιο είχε κάνει και στο δικό μου τη πρώτη φορά που τη πέρασα. Ξανακατέβασα τη ROM και τη περασα από πάνω και πλέον είναι εντάξει. Το πρόβλημα που έχει σε μένα είναι ότι δε βγάζει καθόλου τις ρυθμίσεις για adblock που θα έπρεπε να υπάρχουν...
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H alfagamma έγραψε:

Μου βγάζει ένα εικονίδιο, (από την 3.13 και μετά) που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.... δεν κάνει τίποτα απολύτως όταν το πατάω και η μόνη επιλογή που δίνει στο παρατεταμένο πάτημα είναι η απεγκατάσταση.πατήστε παρακάτω να δείτε το εικονίδιο.... δεν ξέρω γιατί δεν ανεβάζει την φώτο.

Επίσης σήμερα πρόσεξα ότι στο Tapatalk δεν μπορώ να μπω μόνο στο θέμα αυτό... σε όλα τα άλλα, αλλά και σε άλλα φόρουμ μπαίνει κανονικά.

Κάνε 2 προσπάθειες:
    1. Αν θέλεις προσπάθησε να αλλάξεις θέμα (προσωρινά), μήπως φταίει το θέμα για το μαύρο εικονίδιο.
    2. Απ'ότι το έψαξα λίγο παίζει να φταίει το "google search". Αν δεν έχεις ήδη ενεργοποιήσει το Google (να κάνεις Log in στο λογαριασμό σου) κάνε το τώρα και πρέπει να φύγει
    ---------
    Με το tapatalk υπάρχει κάποιο θέμα γενικότερο... Εγώ έχω προβλήματα και με άλλα forums (και χρησιμοποιώ το tapatalk pro...)

Υ.Γ. Αν θέλεις δώσε μας ένα update για το τι έγινε με το μαύρο εικονίδιο (για να μαθαίνουμε).. :)

Με την αλλαγη θεματος δεν ειχα λυση, απλα αλλαζε χρωμα, στο λογ/μο google ειχα κανει login αλλα ηθελε να κανω και την διαδικασια ενεργοποιησης... δλδ να πω τρεεις φορες το Ok google και να να ρυθμισω περιοχη... ετσι μονο εφυγε.
    να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.
  • Ο/H alfagamma έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H alfagamma έγραψε:

Μου βγάζει ένα εικονίδιο, (από την 3.13 και μετά) που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.... δεν κάνει τίποτα απολύτως όταν το πατάω και η μόνη επιλογή που δίνει στο παρατεταμένο πάτημα είναι η απεγκατάσταση.πατήστε παρακάτω να δείτε το εικονίδιο.... δεν ξέρω γιατί δεν ανεβάζει την φώτο.

Επίσης σήμερα πρόσεξα ότι στο Tapatalk δεν μπορώ να μπω μόνο στο θέμα αυτό... σε όλα τα άλλα, αλλά και σε άλλα φόρουμ μπαίνει κανονικά.

Κάνε 2 προσπάθειες:
    1. Αν θέλεις προσπάθησε να αλλάξεις θέμα (προσωρινά), μήπως φταίει το θέμα για το μαύρο εικονίδιο.
    2. Απ'ότι το έψαξα λίγο παίζει να φταίει το "google search". Αν δεν έχεις ήδη ενεργοποιήσει το Google (να κάνεις Log in στο λογαριασμό σου) κάνε το τώρα και πρέπει να φύγει
    ---------
    Με το tapatalk υπάρχει κάποιο θέμα γενικότερο... Εγώ έχω προβλήματα και με άλλα forums (και χρησιμοποιώ το tapatalk pro...)

Υ.Γ. Αν θέλεις δώσε μας ένα update για το τι έγινε με το μαύρο εικονίδιο (για να μαθαίνουμε).. :)

Με την αλλαγη θεματος δεν ειχα λυση, απλα αλλαζε χρωμα, στο λογ/μο google ειχα κανει login αλλα ηθελε να κανω και την διαδικασια ενεργοποιησης... δλδ να πω τρεεις φορες το Ok google και να να ρυθμισω περιοχη... ετσι μονο εφυγε.
    να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που το έλυσες! :thumbsup:
  • Καλημέρα.
    Σημερα το πρωι είδα ότι υπάρχει ενα update απο playstore για το OTA ... όσες φορές και αν προσπάθησα (2-3) δεν το έκανε και αυτό φαντάζομαι γιατί το ΟΤΑ είναι app του συστήματος.
    το θεμα ομως ειναι αλλο, οτι πηγαινοντας στην εφαρμογη ΟΤΑ για να δω μηπως κανει απο εκει αναβαθμιση, βλεπω οτι ανοιγει μεν, δεν δουλευει ομως ...μου βγαζει το μνμ "No peer certificate" στην προσπάθεια για έλεγχο, ενώ στις "ενημερώσεις" λέει "Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης No peer certificate"

Μετά από restart είδα ότι το εικονίδιο του ΟΤΑ δεν υπήρχε πλέον, μπήκα στο store και το κατέβασα από εκεί, αλλά συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H alfagamma έγραψε:

Καλημέρα.
    Σημερα το πρωι είδα ότι υπάρχει ενα update απο playstore για το OTA ... όσες φορές και αν προσπάθησα (2-3) δεν το έκανε και αυτό φαντάζομαι γιατί το ΟΤΑ είναι app του συστήματος.
    το θεμα ομως ειναι αλλο, οτι πηγαινοντας στην εφαρμογη ΟΤΑ για να δω μηπως κανει απο εκει αναβαθμιση, βλεπω οτι ανοιγει μεν, δεν δουλευει ομως ...μου βγαζει το μνμ "No peer certificate" στην προσπάθεια για έλεγχο, ενώ στις "ενημερώσεις" λέει "Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης No peer certificate"

Μετά από restart είδα ότι το εικονίδιο του ΟΤΑ δεν υπήρχε πλέον, μπήκα στο store και το κατέβασα από εκεί, αλλά συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ.

και εμενα το ιδιο μηνυμα μου εμφανιζει "No peer certificate"
  • και εμενα το ιδιο βγαζει στο ΟΤΑ.στην αρχη που περασα την 3,15 δουλευε,πιστευω οτι σταματησε μετα απο update που εκανε η εφαρμογη απο το playstore.
  • Ο/H akis8607 έγραψε:

Ο/H alfagamma έγραψε:

Καλημέρα.

και εμενα το ιδιο μηνυμα μου εμφανιζει "No peer certificate"

Ο/H nikpro13 έγραψε:

και εμενα το ιδιο βγαζει στο ΟΤΑ.στην αρχη που περασα την 3,15 δουλευε,πιστευω οτι σταματησε μετα απο update που εκανε η εφαρμογη απο το playstore.

κάνατε επανεκκίνηση? αν ναι, το εικονίδιο χάθηκε?
  • Ενας φιλος που εχει το Note προσπάθησε απο την 3.10 με την εφαρμογή update να περάσει την 3.15 για το note ενοείτε αλλά το κινητό κόλλησε και δεν ανοίγει. Πατώντας το power και Vol - δεν βγαινει σε fastboost αλλα και με το power vol - μου ανοίγει το μενου της recovery σε μαυρο φόντο με μικρα απρα γραμματα αλλα πατώντας vol + και επιλέγοντας με το vol - οπως λεει να επιλέξεις δεν κανει τιποτα μονο αλλαζει στα μενού χωρίς να μπαίνει....Καμια βοήθεια για επαναφορά??? Το τηλέφωνο πλέον δεν κάνει τιποτα παρα μονο μπαίνει σε αυτο το μενού.....
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Διαφήμιση
  • To Volume Up παίζει τον ρόλο του enter. Με αυτό επιλέγεις να μπεις. Με το Volume Down κινείσαι στο μενού.
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.