[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H tora33 έγραψε:
εμενα δεν με ρωτησε τιποτα, μονο αυτο που εγραψα πιο πανω και ενω ημουν στην recovery και πηγα να κανω reboot system -
-
Ο/H tora33 έγραψε:
τωρα την 3.15.1, αυτη μου περασε την recovery, και εγω απο ota την κατεβασα αλλα την εβαλα απο τον updater -
-
ναι το έκανα 3.15.1 από τον Updater της MIUI , όλα καλά
edit
και με την 3.15 είχα recovery
στα screenshots ...., λέμε yes( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μεγειές - μεγειές !!!
-
αμα βαλετε και επιλογη οταν πας να κλησεις το κινητο να κανουμε επανεκινηση στην recovery θα ειναι σουπερ
-
ρε παισια κανω απντειτ τι νεα ρομ 3.15.1 στον κανω reboot exei επιλογο 3 γλωσσες κινεζικα και αγλικα επιλεγω αγγλικα και μετα τι??Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Παίδες έχω περάσει πρόσφατα την miui 4.7.11 (4.4.3) στο mi3w μου.
Μπορώ να κατεβάσω την xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15.1-4.7.11.zip
και να την εγκαταστήσω μέσω updater / installation pack??? -
Έχω την 3.15.1 , με recovery την ξαναέβαλα , για δοκιμή
Είμαι σε recovery , (με κλειστό το κινητό , πατάμε ταυτόχρονα ,volume up και power ,)
Install zip
Choose zip from sdcard
0/
Την βρίσκω , την επιλέγω
System 1 (active)
Confirm install? Yes
Εγκαταστάθηκε πολύ γρήγορα
Go back
(Έκανα wipe cache partition , advance/wipe delvik cache , έκανα backup την rom , αν π.χ. δεν ανοίγει το κινητό , να κάνω restore την rom)
Go back
Reboot system now (yes-fix root on system 2)
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ (ναι ¨συνάδελφοι¨ , τα κεφαλαία είναι γιατί φωνάζω)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
ρε παισια κανω απντειτ τι νεα ρομ 3.15.1 στον κανω reboot exei επιλογο 3 γλωσσες κινεζικα και αγλικα επιλεγω αγγλικα και μετα τι??
κατεβάζεις την rom την ¨πετάς¨ στο κινητό και όπως είπε ο admin παρα πάνω
Απο τον φάκελο Ασφάλεια/Αναβάθμιση/πλήκτρο αφής(μενού)/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης/την επιλέγεις
αυτά έκανες ?
στο ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο λέει 3.15.1 ?
Ο/H recep έγραψε:
Παίδες
έχω περάσει πρόσφατα την miui 4.7.11 (4.4.3) στο mi3w μου.
Μπορώ να κατεβάσω την xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15.1-4.7.11.zip
και να την εγκαταστήσω μέσω updater / installation pack???
ναι ,
Από τον φάκελο system/updater/ κ.λ.π. τα ξέρεις
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα