Καλησπερα παιδια!καινουριος εδω...αρχικα εχω το xiaomi redmi note,κατεβαζω το zip με το update και οταν παταω volume up και power με βγαζει να διαλεξω 3 επιλογες ! με το volume up διαλεγω ποια απο τις 3 θελω και με το down επιλεγω ...αλλα το παταω για να επιλεξω μια απο αυτες και δεν γινεται τιποτα! ξερει κανεις κατι γιαυτο? και ακομα κατι, για την 15 εκδοση λεει το root με το miui patch..τι ειναι αυτο??
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
ρε παιδια εμενα στο reboot μου βγαζει disable recovery flash on system 2 yes or no.
-
Yes !
-
ενταξει,πατησα yes,ολα ok.
-
-
παιδες ΒΟΙΘΕΙΑ!!!!! εκανα μια βλακεια μαλλον.εκανα rebot στο κινητο ενω το ειχα συνδεμενο στο pc οταν πηγε να ανοιξει στο pc μου εβγαλε 6-7 μοναδες δισκου..το αποσυνδεσα και πλεον δεν ανοιγει καν το τηλεφωνο ο ενας Δισκος εχει χωριτικοτιτα 63.9 Μb και εχει μεσα 2 φακελους με ονομα image και verinfo
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
παιδες ΒΟΙΘΕΙΑ!!!!! εκανα μια βλακεια μαλλον.εκανα rebot στο κινητο ενω το ειχα συνδεμενο στο pc οταν πηγε να ανοιξει στο pc μου εβγαλε 6-7 μοναδες δισκου..το αποσυνδεσα και πλεον δεν ανοιγει καν το τηλεφωνο ο ενας Δισκος εχει χωριτικοτιτα 63.9 Μb και εχει μεσα 2 φακελους με ονομα image και verinfo
Πες μας ποια συσκευη εχεις?
εβγαλες μπαταρια για να το ξανανοιξεις? -
redrice 1s να την εβγαλα απο οτι ειδα σε ξενα φορουμ καταφερα να το κανω hard brick
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Εγω παλι αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα σχετικα με change Server. Εχω Note και φοραω ηδη την 3.15 (βεβαια το προβλημα το αντιμετωπιζα και στην 3.13 και στην 3.14) και παιρνω συχνα πυκνα μια αναφορα σφαλματος που βγαζει στον Exchange Server (απο το e-mail). Yποψιν οτι ο mail client ο μανισιος δουλευει μια χαρα με τα e-mails, μια και παιρνω αλλα και στελνω mails
Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να σταματησω αυτην την αναφορα σφαλματος ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
redrice 1s να την εβγαλα απο οτι ειδα σε ξενα φορουμ καταφερα να το κανω hard brick
Δοκίμασες να το συνδεσεις παλι και να προσπαθησεις να το ανοιξεις οσο ειναι συνδεδεμενο? -
Ο/H frenzy έγραψε:
Καλησπερα παιδια!καινουριος εδω...αρχικα εχω το xiaomi redmi note,κατεβαζω το zip με το update και οταν παταω volume up και power με βγαζει να διαλεξω 3 επιλογες ! με το volume up διαλεγω ποια απο τις 3 θελω και με το down επιλεγω ...αλλα το παταω για να επιλεξω μια απο αυτες και δεν γινεται τιποτα! ξερει κανεις κατι γιαυτο? και ακομα κατι, για την 15 εκδοση λεει το root με το miui patch..τι ειναι αυτο??
η ΒΛΑΚΕΙΑ που εκανα μαλλον ηταν οτι οταν εγινε αναβαθμιση με ΟΤΑ στο τελος ηταν επιλεγμενο απο μονο του το κουτακι wipe cache εκανε την εκαθαριση και ουτε η αναβαθμιση εγινε ουτε reboot μπορουσα να κανω και ολα ειχαν κολιση..το συνδεσα με το λαπτοπ και εκανα την αναβαθμιση με το γωστο τροπο και ολα οκ..αρα αν τα λεω σωστα ΠΡΟΣΟΧΗ να μην ειναι επιλεγμενη στο τελος καμια εκαθαριση...Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H alfagamma έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Δοκίμασες να το συνδεσεις παλι και να προσπαθησεις να το ανοιξεις οσο ειναι συνδεδεμενο?
ναι παλι τιποταΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα