Ο/H ktsak έγραψε:
Εγω παλι αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα σχετικα με change Server. Εχω Note και φοραω ηδη την 3.15 (βεβαια το προβλημα το αντιμετωπιζα και στην 3.13 και στην 3.14) και παιρνω συχνα πυκνα μια αναφορα σφαλματος που βγαζει στον Exchange Server (απο το e-mail). Yποψιν οτι ο mail client ο μανισιος δουλευει μια χαρα με τα e-mails, μια και παιρνω αλλα και στελνω mails.
Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να σταματησω αυτην την αναφορα σφαλματος ?
Τελικα απενεργοποιησα τα Exchange Services και το error σταματησε να εμφανιζεται. Καποιο θεμε εχει η εφαρμογη, δεν μπορει, μια και δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο account που να δουλευει με Exchange Services. Μονο ενα IMAP λογαριασμο, ο οποιος δουλευε μια χαρα ετσι κι αλοιως, ειτε με ενεργοποιημενο ειτε με απενεργοποιημενο το τα Exchange Services

Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net