Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H ktsak έγραψε:

Εγω παλι αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα σχετικα με change Server. Εχω Note και φοραω ηδη την 3.15 (βεβαια το προβλημα το αντιμετωπιζα και στην 3.13 και στην 3.14) και παιρνω συχνα πυκνα μια αναφορα σφαλματος που βγαζει στον Exchange Server (απο το e-mail). Yποψιν οτι ο mail client ο μανισιος δουλευει μια χαρα με τα e-mails, μια και παιρνω αλλα και στελνω mails.
    Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να σταματησω αυτην την αναφορα σφαλματος ?

Τελικα απενεργοποιησα τα Exchange Services και το error σταματησε να εμφανιζεται. Καποιο θεμε εχει η εφαρμογη, δεν μπορει, μια και δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο account που να δουλευει με Exchange Services. Μονο ενα IMAP λογαριασμο, ο οποιος δουλευε μια χαρα ετσι κι αλοιως, ειτε με ενεργοποιημενο ειτε με απενεργοποιημενο το τα Exchange Services ;)
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • και ξαναρωταω καθως δεν εχει updater μεσα το κινητο
    μετονομαζω το αρχειο 3,15 σε update και κανω ο,τι εκανα με την 3,9?
    και κανω τα βηματα με το + volume κουμπί + το power ?

Περα απο το install να κανω και wipe cache , wipe data
    Η να τα αφησω ησυχα;

Και μετα απο ο,τι καταλαβα παιρνεις τις αναβαθμισεις απο την εφαρμογη ΟΤΑ που κατεβασα απο το play store

θα ειμαι ρουτ?

ευχαριστω
  • παιδια για τσεκαρετε το wifi.εχω περασει την 3.15 σε ενα mi3w και σε ενα redmi note,απο τοτε το wifi σε απομακρισμενα σημεια δουλευει κατα 1 με 1,5 γραμμη λιγοτερο.δεν ειναι ιδεα μου το διαπιστωσα απο δυο συσκευες.στις εργοστασιακες rom δουλευει πιο ψηλα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H DownUnder έγραψε:

1.και ξαναρωταω καθως δεν εχει updater μεσα το κινητο
    μετονομαζω το αρχειο 3,15 σε update και κανω ο,τι εκανα με την 3,9?
    και κανω τα βηματα με το + volume κουμπί + το power ?

2.Περα απο το install να κανω και wipe cache , wipe data
    Η να τα αφησω ησυχα;

3.Και μετα απο ο,τι καταλαβα παιρνεις τις αναβαθμισεις απο την εφαρμογη ΟΤΑ που κατεβασα απο το play store

4.θα ειμαι ρουτ?

ευχαριστω

1. δεν έχω το κινητό σου , κάποιος θα απαντήσει
    2.wipe cache , σε όλα τα android και στο mi3w κάνω χωρίς πρόβλημα (το λένε όλοι οι dev για τις roms τους)
    wipe data , όχι αν είσαι με kit kat και θα βάλεις kit kat (μόνο απο jb σε kit kat) ,
    3. ναι , ίσως υπάρχει στην rom , στην δικιά μου υπάρχει
    4. όλες του φόρουμ μας είναι root
    edit, αν η διαδικασία είναι ίδια με του Redmi Note 1W τότε : Redmi Note 1W

Ο/H nikpro13 έγραψε:

παιδια
    για τσεκαρετε το wifi.εχω περασει την 3.15 σε ενα mi3w και σε ενα redmi
    note,απο τοτε το wifi σε απομακρισμενα σημεια δουλευει κατα 1 με 1,5
    γραμμη λιγοτερο.δεν ειναι ιδεα μου το διαπιστωσα απο δυο συσκευες.στις
    εργοστασιακες rom δουλευει πιο ψηλα.

ίσως να έχεις δίκιο , σε μια γωνία του σπιτιού μου που πήγα , μάλλον είχε μια γραμμή λιγότερη , δεν είναι βέβαια σωστή μέτρηση.....
    δεν το είχα δοκιμάσει παλιά και τώρα με το π.χ. wifi analizer
    play.google.com/store/apps/det…rproc.wifi.analyzer&hl=el
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• δεν εχω πολυ καιρο το mi3 μια βδομαδα οποτε θυμαμαι ακριβως πως ηταν με την εργοστασιακη.σημερα περασα σε ενα φιλο την 3,15 σε note redmi και πριν την περασω ειδα ποσο σημα ειχε στο σημειο που ειμουνα,οποτε το εκανα συγκρηση μετα το update και το σημα επεσε μια γραμμη σε σχεση με πριν.οταν εισαι σε οριακο σημειο παιζει ρολο η μια γραμμη.το εχω τσεκαρει και με αλλο κινητο (zopo980+) και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,πιο χαμηλο.
  • Τις πιο πολλες φορες αλλαο αλγοριθμος υπολογισμου και εμφανισης του σηματος, ενω εμεις βλεπουμε πιο πολυ ή πιο λιγο , στην ουσια ειναι το ιδιο ακριβως....για να το καταλαβεις αν εχει διαφορα σε ισχυει πρεπει να δεις που ειχε οριακα σημα (μεχρι που να το χασει) η παλια ρομ και αν μετα την αναβαθμιση εχει το ιδιο σημα και το χανει στο ιδιο σημειο η νεα ρομ.... μετα πο τα πρωτα χρονια με τα κινητα επαψα να κοιταω το ποσο σημα εχουν .... αρκει να ειχαν.
  • αυτο ειναι το θεμα.με το παλιο κινητο επιανα στη δουλεια μου 1,5 γραμμη,με αυτο ποτε τιποτα η μιση γραμμη.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

καλημερα! ξερει κανενας αν αυτο xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Unbrick-Tool/#description δουλεβει και στο Xiaomi Hongmi 1s ?

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο ΜΤΚ driver που περιλαμβάνεται μέσα στο πακέτο δεν μπορεί να εγκατασταθεί στα Win8 64bit. (Υπάρχει και πιό νέα έκδοση του "εργαλείου", αλλά και πάλι ο MTK driver δεν εγκαθίσταται στα Win8 64bit). Ωστόσο στα Win7 λένε (άλλοι χρήστες του φόρουμ) ότι παίζει μια χαρά...
    Όσο για το 1s αμφιβάλλω ότι κάνει...
  • Βλέπω νέο τίτλο 3.16.

Ξεκίνησε το upload της 3.16;;;;;

Μπράβο ρε παιδιά ειλικρινά, αν και η 3.15 σε εμένα δεν είχε το παραμικρό bug αυτήν την βδομάδα που την χρησιμοποίησα.
  • μια ερωτηση. επειδη καθε φορα που περναω καινουργια ρομ η πυξιδα θελει ρυθμισμα με αποτελεσμα να εχει πονεσει το χερι μου .... :D τωτα με τις αυτοματες ενημερωσεις θα εχουμε παλι το ιδιο θεμα;
  • Διαφήμιση
  • approved
    Εγκρίνεται!UPDATE :

Η νέα GTV-3.16 θα καθυστερήσει και θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ΟΤΑ σε όσες συσκευές έχετε βάλει ROM με OTA.

Σας δίνουμε ένα OTA fix για όλες τις xiaomi συσκευές το οποίο κάνει κάποια Fix για τα ΟΤΑ Updates...
    Θα μπορέσει να τρέξει σε όλες τις συσκευές που έχουν TWRP - CWM - MIUI 2.0.x Recovery
    Oσες συσκευές είναι με <3ε> recovery δεν θα μπορέσουν να βάλουν αυτό το Fix.

Mπορείτε να το κάνετε Flash σε όποια συσκευή έχει την δική μας GTV-3.xx ROM.
    Θα τοποθετήσει τον OTA Updater όπου λείπει, και θα κάνει τις αντίστοιχες διορθώσεις στο build.prop για τον ΟΤΑ Updater.

=> ota_fixer.zip

Τρόπος flash....

• Κατεβάστε το zip..
    • Μετονομάστε το σε update.zip
    • Tοποθετήστε το στην εσωτερική ή εξωτερική SD
    • Κάντε boot σε [lexicon]Recovery[/lexicon] (TWRP - CWM - MIUI 2.0.x [lexicon]Recovery[/lexicon])
    • Κάντε το Flash...
    Mόλις βγεί η νέα GTV-3.16 για την συσκευή σας θα λάβετε ειδοποίηση και θα μπορέσετε να την κατεβάσετε και να την φλασάρετε...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)