[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω την TWRP γιατί πρέπει να γύρισε σε 3e μετά το update από το ΟΤΑ
Hongmi 1
Βάζεις το recovery.img στη root της κάρτας, ανοίγεις το mobileuncle Tools, πατάς Recovery Update και στην επόμενη οθόνη πάνω-πάνω βλέπεις το αρχείο recovery.img, που έχεις βάλει στην κάρτα, πατάς επάνω του και ΤΕΛΟΣ...Αυτό ήταν. Σου ζητάει να κάνει επανεκκινηση και να μπει στο recovery.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Που βρίσκω το recovery. img και τι εννοείς root της κάρτας.
Αν έχεις κάποιο zip της ROM από την συσκευή σου, άνοιξέ το και μέσα στο φάκελο twrp είναι το recovery.img του TWRP.
root της κάρτας = όχι μέσα σε κανένα φάκελο αλλά χύμα στην κάρτα. -
Ευχαριστώ Δημήτρη ευχαριστώ πολύ. Αυτά είναι.
-
την περασα και εγω
να πω και γω μπραβο σε ολους εσας που και τρεχετε αλλα και μας βοηθατε
παει πιο γρηγορα?
η μου φαινεται?
στο antutu μου εγραψε 21918 δεν εχω και πολλες εφαρμογες
να κανω ενα wipe cashe ή δεν χρειαζεται? -
Μόλις φλάσαρα το fix και κατεβάζω.
Ερώτημα: Κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα μετά από αποτυχημένο ΟΤΑ update της Rom (μετά διάβασα πως ακόμα δεν είναι έτοιμο κτλ) μου δημιούργησε ένα system 2 που φαίνεται στην recovery.
Υποθέτω ότι τότε έγινε. Τώρα δείχνει system 1 (active) και system 2.
Τι έχει γίνει και πως διορθώνεται; Υπάρχει κίνδυνος; Τώρα που φλάσαρα το fix μου έβγαλε ένα μήνυμα για disable fix on system 2 και πάτησα yes πριν κάνω επανεκκίνηση.
MI3W Ευχαριστώ. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Μόλις φλάσαρα το fix και κατεβάζω.
Ερώτημα: Κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα μετά από αποτυχημένο ΟΤΑ update της Rom (μετά διάβασα πως ακόμα δεν είναι έτοιμο κτλ) μου δημιούργησε ένα system 2 που φαίνεται στην recovery.
Τι έχει γίνει και πως διορθώνεται; Υπάρχει κίνδυνος; Τώρα που φλάσαρα το fix μου έβγαλε ένα μήνυμα για disable fix on system 2 και πάτησα yes πριν κάνω επανεκκίνηση.
MI3W Ευχαριστώ.
δεν υπαρχει κινδυνος ετσι ειναι, 2 system υπηρχαν απο πριν απλα δεν το ειχες δει
εκει που πατησες yes μηπως σου ελεγε disable recovery flash on system 2 ? -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Ετσι ειναι το MI3 αν κατι παει στραβα στο system 1 κανεις -reboot to system 2- -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα