Κλείνεις την συσκευή (Mi3W) και μετά κρατάς πατημένα το Volume (+) & Power...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
τι επιλεγω μετα?
reboot system now -
Πέρασα το update zip και μου έβγαλε σφάλμα επίσης μιυ άλλαξε το recovery σε 3e φαντάζομαι δεν είναι λογικό αυτό σωστά ;
Xiaomi Red rice -
Για Nexus 5 θα ερθει ΟΤΑ update της τελευταιας εκδοσης (απ τις ρυθμισεις) ή πρεπει να περασω χερατα καποιο .Zip απο τη recovery?
-
καλησπερα σε ολους.σε μενα δεν πετυχε το ΟΤΑ.περασα το fix,μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση,την κατεβασα,ξετικαρισα το wipe cashe,εκανε επανεκκινηση στη recovery,φλασαρα υποτιθεται την 3.16 αλλα στο τελος της διαδικασιας μου λεει οτι δεν υπαρχειο η θα πρεπει να το μετονομασω σε update.zip.το εκανα και αυτο,αλλα μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα.οποτε θα την περασω με τον παραδοσιακο τροπο.
-
-
Σε mi2S ενός φίλου φλάσαρα πρώτα το ΟΤΑ-fix, μετά μέσω ΟΤΑ πήγα να περάσω την 3.16, μπήκε στο recovery, πήγε να ξεκινήσει το φλασάρισμα αλλά έβγαλε μήνυμα "nstallation aborted", οπότε την φλάσαρα χειροκίνητα μέσα από το recovery (Install zip from Sdcard/choose zip...κλπ)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω αρκετών προβλημάτων με την νέα 4.7.18 Version στις περισσότερες συσκευές, η Αναβάθμιση παγώνει μέχρι να λυθούν τα προβλήματα.
Θα ειδοποιηθείτε μέσω του ΟΤΑ Updater όταν γίνουν διαθέσιμες οι αναβαθμίσεις για την συσκευή σας.
-
Ο/H tom222 έγραψε:
τι επιλεγω μετα?
reboot system now
για το mi3w
[GTV-3.16] H 16η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
παιδια σε σας στην 3,16 υπαρχει η εφαρμογη mail τις miui?σε μενα δεν υπαρχει.
-
Ούτε σε μένα!
-
Όντως και από εμένα έχει χαθεί...
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-