[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Επειδή ως βάση χρησιμοποιούμε την original κινέζικη ROM, για αυτό το λόγο βλέπεις τον κωδικό του Provider και όχι το όνομα.
Μπορείς όμως να βάλεις όποιο όνομα θέλεις .....
Πήγαινε Ρυθμίσεις => Γραμμή Κατάστασης => Ειδικές ρυθμίσεις => Αλλαγή ονόματος παρόχου και βάλε ότι όνομα θέλεις....
Το έχω κάνει το έχω αλλάξει το όνομα αλλά το ίδιοκαι ππάλι. Θα δω στο επόμενο update θα κάνω και wipe cache μήπως και εμφανιστεί σωστά -
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Όλα βαίνουν καλώς κατα τα λοιπά...φάκελλος mail βέβαια πουθενά...
στο mi3w υπάρχει άρα και στο κινητό σου υπάρχει
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τι εννοείς πουθενά φάκελλος mail ?
το e-mail υπάρχει κανονικά /...
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Παιδια, εχει αρχισει και γινεται λιγο ενοχλητικο να ρωταμε ολοι ο καθενας για τη συσκευη του, αν εχει βγει αναβαθμιση της ROM. Νομιζω πως αν βγει ΟΤΑ update και εχετε εγκαταστησει το updater θα παρετε notification. Aλοιως πηγαινετε στην καρτελα Downloads, επιλεξτε τη συσκευη σας και δειτε εκει ποια εκδοση ειναι διαθεσιμη,
Το συγκεκριμενο thread ειναι να μιλαμε για τη τρεχουσα Rom αυτη καθαυτη, προβληματα, διαδικασιες, changelogs και τετοια. Το να ρωταμε εδω ολοι δεν εχει κανενα νοημα, οταν καθε συσκευη εχει δικο της threadΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H tora33 έγραψε:
το χρειάζεσαι ? στο play store υπάρχουν πολλές εφάμιλλες και ίσως καλύτερες π.χ.
play.google.com/store/apps/details?id=com.maildroid
το mail δεν έχει σχέση με την rom, ξέχασαν να το βάλουν , την επόμενη φορά μπορεί να βάλουν άλλη εφαρμογή (δεν νομίζω , λέμε τώρα)
Το χρειάζομαι το mail ,αλλά ήδη έχω κατεβάσει το gmail κ τρέχω απο εκεί απροβληματιστα...
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mAthosalas έγραψε:
.φάκελλος mail βέβαια πουθενά...
Τι εννοείς πουθενά φάκελλος mail ?
το e-mail υπάρχει κανονικά /...
Τον είχα διαγράψει απο την 3.15 κ δεν είδα κάτι στη νέα...αν απλα αναβαθμίζει ίσως φταίει που τον είχα ηδη διαγράψει....Xiaomi rules
Κώστας -
-
Εχει καταφέρει κανείς να κάνει video call; Δεν βρίσκω πουθενά το αντίστοιχο μενού.
-
Ο/H Silvester έγραψε:
Εχει καταφέρει κανείς να κάνει video call; Δεν βρίσκω πουθενά το αντίστοιχο μενού.
κανείς (θέμα της miui)
το γνωστό , με skype κ.λ.π μπορείς να δεις τον συνομιλητή σου
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H Silvester έγραψε:
κανείς (θέμα της miui)
το γνωστό , με skype κ.λ.π μπορείς να δεις τον συνομιλητή σου
Ναι το ξέρω...Καιρό τώρα τους πιέζουν για να το προσθέσουν και βλέπω στο change log της 4.7.18
[Phone]
New - Added video calls menu. Support several frequently used phone numbers (7-16)
Για αυτό και εγώ ψάχνομαι να δω που είναι αυτό το video calls menu. Αν και τώρα είδα ότι στην GTV-3.16.1 το phone.apk είναι 4.4.3-4.7.11. Οπότε, τσάμπα ψαχνόμουν -
θα το καταλάβουμε (ας έλθει με το καλό) ,
κάνοντας μια κλήση , θα έχει επιλογή για απλή κλήση η video κλήση
-
Ο/H Silvester έγραψε:
Αν και τώρα είδα ότι στην GTV-3.16.1 το phone.apk είναι 4.4.3-4.7.11. Οπότε, τσάμπα ψαχνόμουν
Και να είχε το apk της 4.7.18 και πάλι δε θα δούλευε γιατί το δοκίμασα.
Δεν το βάλαμε γιατί θα έπρεπε να συνοδεύεται από τα Settings της 4.7.18 που είναι φοβερά Buggy, και χωρίς δυνατότητα Power Safe mode.
Είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει τώρα και ελπίζουμε πως στην επόμενη έκδοση να μην έχουμε αυτά τα προβλήματα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα