Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H DownUnder έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

μπορω να κανω downgrade?

και ποια να βαλω

ειμαι σιγουρος πως με τη 15 δεν δουλευουν σωστα οι νεες εφαρμογες

μιλαμε απο viber-skype-in.gr-opera ειναι νεκρα

Σε μένα δουλεύουν κανονικά όλα πλην του Opera όπου δεν το χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να σου απαντήσω.
    Η GTV 3.15 δουλεύει καλύτερα από κάθε άλλη ελληνική ρομ στο 1s.
    Προσωπικά την συστήνω ανεπιφύλακτα στους κατόχους redmi 1s.
  • Ο/H DownUnder έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

μπορω να κανω downgrade?
    και ποια να βαλω
    ειμαι σιγουρος πως με τη 15 δεν δουλευουν σωστα οι νεες εφαρμογες
    μιλαμε απο viber-skype-in.gr-opera ειναι νεκρα

Λοιπόν, το viber παίζει άνετα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα απο τη πρώτη μέρα που πήρα τη συσκευή!
    Το in.gr η εφαρμογή και το site στο broswer (που μόλις δοκίμασα) πάνε σφαίρα!
    Το opera μόλις το κατέβασα για να το δοκιμάσω, για σένα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στα πρώτα ανοίγματα που του έκανα, αλλά δεν το δουλεύω καθημερινά, οπότε είναι "light" το σχόλιό μου και τέλος...
    το skype, που επίσης δεν χρησιμοποιούσα μόλις το έβαλα, έκανα Log in με ένα λογαρισμό της microsoft που έχω και άνοιξε κανονικά... αλλά δεν έχω επαφές εκεί να μιλήσω...οπότε another "light" comment...
    Με άλλα λόγια φαίνεται να δουλεύουν όλα κανονικά σε μένα (φοράω την GTV-3.15)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

approved
    Εγκρίνεται!UPDATE :

Ανανεώθηκε το ota_fixer.zip σε νέα έκδοση με κάποιες διορθώσεις σε ότι αφορά τις παρακάτω συσκευές...
    • Mi-2S
    • Mi-Pad
    • RedMi 1S
    • Mi-2A
    => ota_fixer.zi
    Eαν έχετε κάνει flash την προηγούμενη Version ota_fixer, περάστε από επάνω την νέα πριν λάβετε τα Ota Updates της GTV-3.16

Για τον τρόπο του Flash, διαβάστε στο πρώτο Post....

Αν κατάλαβα καλά κάνουμε update την εφαρμογή ota_fixer και μετά update την 3,16
    προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την ota τρέχοντας το αρχείο ''OTAUpdater-1.0.5.apk''στην συσκευή ξεκινάει η διαδικασία αλλά δεν ολοκληρώνετε.
    Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά?
  • Διαφήμιση
  • εγώ προσπαθησα να περασω με το OTA update στο mi3 την 3.16.1 αλλα όταν βγει στην recovery μου λεει οτι δεν υπαρχει το αρχείο update.zip....To θέμα ειναι θα ειναι καλύτερη απο την 3.15 ή θα εχω τα προβλήματα που αναφέρθηκαν?? Μήπως να περιμένω???
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • την rom θα την περάσεις η με Ota urdate (λήψη - εγκατάσταση) , η σε recovery και την ψάχνεις,
    η με τον updater πιο σωστά (την rom την βάζεις στην συσκευή σου όπως είναι, δεν την μετονομάζεις και την ψάχνεις , την βρίσκεις την εγκαθιστάς) ,
    τα ξέρεις αφού έβαλες την 3,15
    η 3.16.1 είναι πολύ καλή
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

την rom θα την περάσεις η με Ota urdate (λήψη - εγκατάσταση) , η σε recovery και την ψάχνεις,
    η με τον updater πιο σωστά (την rom την βάζεις στην συσκευή σου όπως είναι, δεν την μετονομάζεις και την ψάχνεις , την βρίσκεις την εγκαθιστάς) ,
    τα ξέρεις αφού έβαλες την 3,15
    η 3.16.1 είναι πολύ καλή

ναι το ξέρω αλλα υποτίθεται μπηκε το OTA για να κατεβαίνει και να περνά αυτόματα...Εμένα μόνο κατέβηκε δεν περνάει αυτόματα. Αυτό λέω αρα δεν δουλευει σωστα το ΟΤΑ ή μάλλον δουλεύει κατα το ήμισυ μονο την κατεβάζει μετα μπορουμε να την περασουμε με το updater ή την recovery....Αυτό λέω....Δεν ξέρω όμως αξίζει να την κατεβάσουμε ή θα εχουμε περισσότερα προβλήματα παρά καλα???
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Ο/H geotok έγραψε:

ναι το ξέρω αλλα υποτίθεται μπηκε το OTA για να κατεβαίνει και να περνά αυτόματα...Εμένα μόνο κατέβηκε δεν περνάει αυτόματα. Αυτό λέω αρα δεν δουλευει σωστα το ΟΤΑ ή μάλλον δουλεύει κατα το ήμισυ μονο την κατεβάζει μετα μπορουμε να την περασουμε με το updater ή την recovery....Αυτό λέω....Δεν ξέρω όμως αξίζει να την κατεβάσουμε ή θα εχουμε περισσότερα προβλήματα παρά καλα???
    Και γω ετσι την κατεβασα τελικα μετα το OTA notification και την εβαλα μεσω TWRP. Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα !!!! :thumbup:
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα και καλως σας βρήκα!
    Πρώτο μήνυμα πακέτο με απορία..
    Έχω την 4.7.18 περασμένη από το xiaomi.eu και TWRP με TDB και CM στο άλλο system
    Τι πρέπει να κατεβάσω για να έχω αντι για CM την τελευταία έκδοση της ROM σας; Επειδή μπλέχτηκα λίγο με τα ota_fix κτλ
  • Καλησπερα
    Ειχα φοβηθει πιο πολυ αν πατησα καμμια ρυθμιση καταλαθος

τελικα ολο το βραδυ περνουσα την 3.15
    και σημερα τελικα ολα ανοιξαν,
    τα παντα ολα λεμε
    θα ξαναβαλω και το greenify που νομιζω πως αυτο εμποδιζε (ισως)

ευχαριστω παντως
  • Ο/H dRain έγραψε:

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα!
    Πρώτο μήνυμα πακέτο με απορία..
    Έχω την 4.7.18 περασμένη από το xiaomi.eu και TWRP με TDB και CM στο άλλο system
    Τι πρέπει να κατεβάσω για να έχω αντι για CM την τελευταία έκδοση της ROM σας; Επειδή μπλέχτηκα λίγο με τα ota_fix κτλ

την κατεβάζεις από εδώ
    xiaomi-miui.gr/community/wsif/…tegory/370-Xiaomi-Mi-2-S/

Ο/H DownUnder έγραψε:

Καλησπερα
    Ειχα φοβηθει πιο πολυ αν πατησα καμμια ρυθμιση καταλαθος

τελικα ολο το βραδυ περνουσα την 3.15
    και σημερα τελικα ολα ανοιξαν,
    τα παντα ολα λεμε
    θα ξαναβαλω και το greenify που νομιζω πως αυτο εμποδιζε (ισως)

ευχαριστω παντως

τέλος καλό , όλα καλά ,
    προσέχουμε τις εφαρμογές που βάζουμε , αν και το greenify , νομίζω είναι αθώο , απ εγκατέστησέ το αν πιστεύεις ότι δημιουργεί πρόβλημα

• Ο/H tora33 έγραψε:

την κατεβάζεις από εδώ
    xiaomi-miui.gr/community/wsif/…tegory/370-Xiaomi-Mi-2-S/

Ως εκεί καλά.. Το ota_fix είναι ενσωματωμένο ή πρέπει να το κάνω και αυτό install?
  • Διαφήμιση
  • ναι το fix , install από το πρώτο ποστ