[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Και συνεχιζω
Εφαρμογη NewSum...οπως την ανοιγω κλεινει. Την επανεγκατεστησα , τα ιδια
Εφαρμογη ασφαλειας backup : permission denied...δλδ δεν παιζει
Κανουργιο τετραγωνακι οπου μολις το ανοιγω λεει πως η συσκευη μου δεν υποστηριζει NFC. (PonPon Tile)
Επισης με το που μπηκα σπιτι ανοιξε αυτοματα το wifi.
yahoo weather , dolphιν &app2sd εκαναν φτερα και τα ξαναβαλα
κουραση -
Ο/H DownUnder έγραψε:
φφφφφφφφφφφφφφφφφ
παλι τα ιδια
περασα τη ρομ
και χανω ο,τι εχω στην sd card
πως τα επαναφερω???????????????
αλτσχαιμερ
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ
μου ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ
τον dolphin browser / yahoo weather και ποιος ξερει τι αλλο
ειναι νορμαλ?
Ο/H DownUnder έγραψε:
Και συνεχιζω
Εφαρμογη NewSum...οπως την ανοιγω κλεινει. Την επανεγκατεστησα , τα ιδια
Εφαρμογη ασφαλειας backup : permission denied...δλδ δεν παιζει
Κανουργιο τετραγωνακι οπου μολις το ανοιγω λεει πως η συσκευη μου δεν υποστηριζει NFC. (PonPon Tile)
Επισης με το που μπηκα σπιτι ανοιξε αυτοματα το wifi.
yahoo weather , dolphιν &app2sd εκαναν φτερα και τα ξαναβαλα
κουραση
Μήπως κάτι "παίζει" με το τηλέφωνο σου?Θα έλεγα να σκεφτείς μια "καθαρή" εγκατάσταση της rom.
Πρώτη φορά διαβάζω οτι η rom διαγράφει την sd,δηλαδή κάνει ενα ωραιότατο format και επίσης σβήνει εφαρμογές.
Όσον αφορά την εφαρμογή NFC λογικό είναι να μην δουλεύει αφού το τηλ (Redmi 1S) δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία. -
Ti σημαινει καθαρη εγκατασταση;
-
Το backup σε μένα λειτουργεί κανονικά.
-
Ο/H DownUnder έγραψε:
Ti σημαινει καθαρη εγκατασταση;
Εκκαθάριση δεδομένων (clear cache, data). Θα σβηστούν τα πάντα στο τηλ (εφαρμογές, λογαριασμοί) και θα υπάρχουν μόνο ότι περιέχει η ρομ.
Νομίζω όμως ότι την ζημιά στην έχει κάνει το app2sd.Ειχες μεταφέρει εφαρμογές στην sd, οπότε με την εγκατάσταση νέας ρομ αυτό χάθηκε.
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
............................
Εμένα είχε βγάλει την εξής εικόνα
...............
Αλλα δεν προκειται να καθησω να ψαξω τιποτε
Μήπως θα έπρεπε!? Ελπίζω να μην αγο΄ρασες μούφα Mi3. Υπάρχουν και κάτι links της mi που επιβεβαιώνουν εάν είναι αυθεντικό, δες επίσης τι σου βγάζει και το Cpu-zΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με την περιστροφή μηνυμάτων μετά την εγκατάσταση τη; 3.17 και 3.18. (Δεν περιστρεφόταν η οθόνη στο 1S μόνο στα μηνύματα).Ελυσα το πρόβλημα περνώντας την 31.stable από το ευρωπαϊκό forum xiaomi.
Mα καλά κανείς άλλος δεν είχε το παραπάνω πρόβλημα; -
Χωρίς να θέλω να σπάσω τα νεύρα των φίλων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε άλλες συσκευές, στο mi3w η 3.18 πετάει.
Η αίσθηση μου είναι ότι έχει γίνει πιο smooth η κύλιση και καλύτερη λειτουργία των browser (chrome & cm) που μου έκαναν κάτι τρελά με την 3.17.
Επίσης για κάποιο λόγο στο antutu ανέβηκε στις 36000+. -
Ο/H velissarios1 έγραψε:
Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με την περιστροφή μηνυμάτων μετά την εγκατάσταση τη; 3.17 και 3.18. (Δεν περιστρεφόταν η οθόνη στο 1S μόνο στα μηνύματα).Ελυσα το πρόβλημα περνώντας την 31.stable από το ευρωπαϊκό forum xiaomi.
Mα καλά κανείς άλλος δεν είχε το παραπάνω πρόβλημα;
Όντως στην 3.18 δεν κάνει περιστροφή στα μηνύματα. Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν ξέρω τι γινόταν.
Επίσης όταν ανοίγω την εφαρμογή του ΟΤΑ βγάζει ότι έχει ενημέρωση στην 3.18 ενώ την έχω ήδη.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ερώτηση. Στην 3.17 το ΟΤΑ update θέλει και το fix;
Το λέω αυτό γιατί μέχρι τώρα έβαζα τις ROM με τον παραδοσιακό τρόπο (download και στην συνέχεια Αναβάθμιση) αλλά είπα σήμερα να δοκιμάσω το OTA.
Πρώτον μου έλεγε ότι αυτή η ενημέρωση θα αναβαθμίσει την ROM 3.18 στην έκδοση 3.18 και δεύτερον το αρχείο αν και το κατεβάζει μια χαρά δεν το μετονομάζει με αποτέλεσμα όταν μπαίνει σε recovery mode και σε ρωτάει να εγκαταστήσει το update.zip στο partition1 πατώντας συνέχεια σου λέει ότι δεν υπάρχει το αρχείο αναβάθμισης.Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
Υπάρχει τροπος να εγκαταστάσεις την ΡΟΜ χωρίς να κανει κάποιος full wipe έτσι ώστε να πάρει τις αναβαθμίσεις μονο? (Εννοείται οτι υπάρχει παλιότερη έκδοση)
Ουτε ένας δεν βρέθηκε για να ανεβάσει ενα ota update.zip ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα