Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H alazaros έγραψε:

Υπάρχει τροπος να εγκαταστάσεις την ΡΟΜ χωρίς να κανει κάποιος full wipe έτσι ώστε να πάρει τις αναβαθμίσεις μονο? (Εννοείται οτι υπάρχει παλιότερη έκδοση)
    Ουτε ένας δεν βρέθηκε για να ανεβάσει ενα ota update.zip ....

για να καταλάβω , το κινητό σου φοράει miui rom την kit kat ?
    αν ναι , δεν χρειάζεται full wipe ,
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

miui rom[/lexicon] την kit kat ?
    αν ναι , δεν χρειάζεται full wipe ,

το κινητο μου εχει την εκδοση 4.7.11 miui
    και εδω κ εναν μηνα δεν βλεπει κανενα update
    ζητησα καποιο ota update.zip αν υπαρχει για να το περασω χερατα αλλα δεν βρεθηκε
    το θεμα ειναι οτι δεν θελω να κανω full wipe k να ξαναπερασω την τελευταια ρομ γτ θα πρεπει να ξαναρυθμιζω το κινητο μου κ ειναι μια κουραστική διαδικασια..
    οποτε θελω να μου πειτε αν υπαρχει αλλος τροπος να το κανω update ανώδυνα χωρις να χασω ρυθμισεις αρχεια κτλ

αν κατεβασω την φουλ ρομ (340mb) και την κανω εγκατασταση χωρις wipe θα δουλεψει σαν να περνουσα τα ota update?
  • Νομίζω Η συσκευή σου με miui . δεν υποστηρίζει ota update
    Την κατεβάζεις (την νέα miui για το κινητό το σου) και απλά την φασαρίες

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Νομίζω Η συσκευή σου με miui . δεν υποστηρίζει ota update
    Την κατεβάζεις (την νέα miui για το κινητό το σου) και απλά την φασαρίες

Επιτελους μια σαφη απαντηση!
    Σ ευχαριστω πολυ!
  • ενω σκαλιζα την καμερα τωρα με την τελευταια ρομ, με το που διαλεξα πανοραμα εκλεισε η εφαρμογη και δεν ξανανοιγε, ηθελε η restart η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης, το δοκιμασα 2 φορες και το ιδιο, το κανει σε κανεναμ αλλον ;
  • Ο/H saleakos έγραψε:

ενω σκαλιζα την καμερα τωρα με την τελευταια ρομ, με το που διαλεξα πανοραμα εκλεισε η εφαρμογη και δεν ξανανοιγε, ηθελε η restart η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης, το δοκιμασα 2 φορες και το ιδιο, το κανει σε κανεναμ αλλον ;

Σε εμένα δουλεύει κανονικά το panorama !
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Παιδες συυγχαρητηρια για την δουλεια σας με ΣΣΣΣ κεφαλαιο!
    Γραφω το 1ο μου feedback για το τηλεφωνο μετα απο 3-4 νερες χρησης οποτε δεν θα ειμαι και 100% δικαιος.
    Μετα απο καν 2 χρονια περπλανησεως με διαφορα Κινεζικα τηλεφωνα και ενω ημουνα σιγουρος πως αν παρω ενα Xiaomi δεν θα ξανα αλλαξω φιρμα κατεληξα σε αυτην την σκεψη μου :)
    Το τηλεφωνο το πηρα απο Vivkmall 210 και κατι Ευρα που η τιμη του αυτη πλεον ειναι κατι παραπανω απο vfm για αυτα που προσφερει αυτο το τηλεφωνο MI3W και εξηγουμε.....
    1) Το καλυτερο out of the box για να το χρησιμοποιοησει καποιος.
    2) Κανενα κολλημα - κομπιασμα - σπασιμο σε οτι του ζητησεις να κανει ακομα και στην power save battery mode και οχι στην performance
    3) Φοβερη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλη οθονη (εδω θα πω οτι και το oppo find 5 καθως και το Jiayu 4s ειχαν εφαμυλη οθονη και ισως το 2ο λιγο καλυτερη φωτεινοτητα και αντιθεση χρωματων κατω απο το φως του ηλιου-ημερας)
    4) Εχεις και ΜIui και αμα δεν γουσταρεις του πετας οποιον launcher θελεις και το μεταμορφωνεις οπως θελεις (2 σε 1)

Τωρα τι σας γραφω εεεεεε? Αφου οι ποιο πολλοι τα ξερετε αυτα :*
    Για την Rom εχω να πω οτι τα σπαει και μαλλον δικο μου ηταν το λαθος που δεν ειχα βαλει το ota fix και γι αυτο δεν μου περναγε αυτοματα αλλα σιγα τα αυγα, περασε αλλιως πανευκολα (αποκοπη και επικολληση σε φακελο downloaded rom και φλασσαρισμα με updater)
    Αν βρω κανενα bug θα σας ενημερωσω (πραγμα δυσκολο)

Αντε τωρα με τετοιο τηλεφωνο να δω πως θα περνω την ωρα μου ψαχνωντας να φλασσαρω και να φτιαξω τα ασυμαζευτα των συσκευων που ειχα εως τωρα χαχαχααχαχα
    Με βλεπω να παιρνω και κανενα με 100-150 δολλαριακια δικαρτο για να παιζω κλπ
    Αυτα απο μενα και συνεχιστε ετσι δυνατα!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H saleakos έγραψε:

ενω σκαλιζα την καμερα τωρα με την τελευταια ρομ, με το που διαλεξα πανοραμα εκλεισε η εφαρμογη και δεν ξανανοιγε, ηθελε η restart η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης, το δοκιμασα 2 φορες και το ιδιο, το κανει σε κανεναμ αλλον ;

Σε εμένα δουλεύει κανονικά το panorama !

τεσπα δεν με νοιαζει και πολυ δεν το χρησιμοποιω :D απλα ειπα να το αναφερω :) κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα η ρομ :thumbsup: σφαιρα :)
  • Ναι αλλά εφ'οσον έχει πρόβλημα στο panorama κάτι πάει λάθος στην εγκατάσταση προφανώς,
    Ισως καμμιά φορά βοηθάει ένα 2ο Flash της ίδιας ROM.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H saleakos έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα.

ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα

Προσπάθησα να μάθω την εφαρμογή πως λειτουργεί χωρίς αποτέλεσμα. ο κωδικός της Ελλάδος είναι +030 ή 030?Πήγα στην προσθήκη κωδικού - βγαίνουν δυο κουτάκια στο ένα έχει αριθμό το αφήνω στο 7 και πατάω το OK - ζητάει κωδικό περιοχής βάζω το 030 πατάω διόρθωση όλων και βγαίνει μήνυμα 0 διορθώθηκαν. Ξέρει κανείς πως λειτουργεί?
  • Απ: [GTV-3.18] H 18η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H saleakos έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα.

ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα

Προσπάθησα να μάθω την εφαρμογή πως λειτουργεί χωρίς αποτέλεσμα. ο κωδικός της Ελλάδος είναι +030 ή 030?Πήγα στην προσθήκη κωδικού - βγαίνουν δυο κουτάκια στο ένα έχει αριθμό το αφήνω στο 7 και πατάω το OK - ζητάει κωδικό περιοχής βάζω το 030 πατάω διόρθωση όλων και βγαίνει μήνυμα 0 διορθώθηκαν. Ξέρει κανείς πως λειτουργεί?

+30 βάζεις και, το 7 το κάνεις 10

Red Rice
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση? Γιατί έχουν σταματήσει οι αναβαθμίσεις για το redmi? Να υποθέσω ότι δεν ασχολούνται άλλο μαζί του? Δηλαδή δεν υπάρχει μέλλον στο να δούμε κάποια αναβάθμιση και στο Android πχ 4.3,4.4?