Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Έκανα όλα τα wipes αλλά με λάθος σειρά και έχασα τις προεγκατεστημένες εφαρμογές αλλά τουλάχιστον δεν έχω τα minimize και τα κολλήματα του πληκτρολογιου και γενικά πάει καλά. Ευχαριστούμε αλάνια.
  • παιδια περασα την νεα rom και μετα εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα εχασα το mikay ξερει κανεις πως το βρισκω παλι?
  • παιδιά είναι η ίδια διαδικασία , όπως ξέρουμε, στις android συσκευές (αυτό το νόημα είχαν τα λόγια του admin)
    (τουλάχιστον τα ίδια ισχύουν και για την omega στο sgs4 που έχω, σε recovery σε ρωτάει , με full wipe η όχι ? επιλέγεις ,το κάνει και φλασάρεις αμέσως την rom)

Δεν χρειάζεται να κάνουμε full wipe , η εργοστασιακές ρυθμίσεις , τα κάνουμε αν θέλουμε καθαρή εγκατάσταση

Α) αν φλασάρουμε με recovery
    χωρίς να κάνουμε wipes είμαστε εντάξει .

αν θέλουμε καθαρή εγκατάσταση , που ήθελε ο φίλος @harvad , κάνουμε :
    1. επιλέγουμε full wipe ,
    2.φλασάρουμε αμέσως την rom
    (δεν χάνονται από το κινητό μας οι φάκελοι , αλλά χάνονται οι εφαρμογές μας , άρα πριν ήθελε backup τις εφαρμογές μας )
    επανεκκίνηση
    Τέλος

όταν είμαστε σε recovery (π.χ. στην omega δεν χρειάζεται να κάνουμε wipe case partition και advance/wipe dalvik cache , το κάνει αυτόματα η ίδια η rom)
    σε miui εγώ πάντα τα κάνω , και να το υποστιρίζει η miui rom (δεν το ξέρω , τα κάνω πάντα )

Β) υπάρχει και ο παραδοσιακός τρόπος που όλοι ξέρουμε , να φλασάρουμε την rom ,
    τοποθετούμε το αρχείο της rom .zip όπως είναι χύμα στο κινητό μας όπου θέλουμε
    Από τον φάκελο εργαλεία (στην επιφάνεια εργασίας)
    επιλέγουμε το Αναβάθμιση
    πατάμε το πλήκτρο αφής κάτω αριστερά (το μενού δηλαδή)
    και το Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης
    βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε .....κάνει επανεκκίνηση

πριν βάλουμε την rom με τον παραδοσιακό τρόπο αν θέλαμε να κάνουμε , ότι είπαμε, ότι κάνουμε και σε recovery ,
    δηλαδή καθαρή εγκατάσταση , κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
    1.πρώτα κάνουμε : Δημιουργία αντιγράφου των επαφών μας
    μενού/ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά/τοπικά αντίγραφα/Δημιουργία αντιγράφου
    2. εργοστασιακές ρυθμίσεις
    μενού/ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά/ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
    (εδώ επιλέγουμε και το Διαγραφή εφαρμογών)
    και επιλέγουμε κάτω , επαναφορά τηλεφώνου
    και μετά φλασάρουμε την rom , όπως είπαμε στο Β)
    μετά επαναφέρουμε τις εφαρμογές μας
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Ο/H pro8 έγραψε:

Καλημερα την πέρασα και γω και προς το παρόν λειτουργεί τέλια δεν εντόπισα κάποιο bug,
    Eχω θέμα με τους drivers στο pc μου βγάζει στην διαχείριση, άγνωστη συσκευή Τ8850.Γιατι?

βάλε αυτούς τους drivers , κάνει για όλες τις συσκευές MTK , και όχι μόνο
    mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+

Ο/H strathgos έγραψε:

παιδια περασα την νεα rom και μετα εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα εχασα το mikay ξερει κανεις πως το βρισκω παλι?

Ο/H koynoypis έγραψε:

Έκανα όλα τα wipes αλλά με λάθος σειρά και έχασα τις προεγκατεστημένες εφαρμογές αλλά τουλάχιστον δεν έχω τα minimize και τα κολλήματα του πληκτρολογιου και γενικά πάει καλά. Ευχαριστούμε αλάνια.

πέρασε πάλι την rom με τον παραδοσιακό τρόπο (έχασες όλες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές , που λέει και ο Admin)
    απλά φλασάρεις πάλι χωρίς εργοστασιακές ρυθμίσεις
    είπαμε , εργοστασιακές ρυθμίσεις (δεν είναι απαραίτητο) και αμέσως χωρίς επανεκκίνηση φλασάρουμε την rom , όχι το αντίθετο

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Παιδιά εμενα για κάποιο λογο το OTA UPDATE δεν εντόπιζε κάποια αναβάθμιση γιαυτό το έβαλα μέσω updater του miui...
    Ενα bug που εντοπισα είναι οτι ενω μου δείχνει σωστα την ωρα στα αγγλικά όμως, πχ 12:30PM , και βάλω ξυπνητιρι στις 13:00pm ,λέει οτι θα χτυπήσει σε 1 ωρα και 30 λεπτα ,δηλαδή το ξυπνητήρι νομίζει οτι είναι 11:30...Επίσης εμφανίστηκε το mi market.
  • Πέρασα χτες βράδυ την 3.19 (ερχόμενος απο 3.18). Σήμερα η συσκευή σαν τηλέφωνο είναι μαντάρα. Πολλές φορές όταν πάω να καλέσω, χάνεται η οθόνη κλήσης (μαυρίζει) και δεν αποκρίνεται με τίποτα. Αναγκάζομαι να βγάλω μπαταρία.
    Καποιες φορές έχασε το σήμα της 1ης sim (έβγαζε Χ).
    Πολλές φορές έβγαλε ειδοποίηση πως η εφαρμογή "τηλέφωνο" και air phone σταμάτησε να λειτουργεί.
    Ξαναπέρασα την rom μήπως δεν είχε κάτσει κάτι σωστά αλλά δεν διορθώθηκε.
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δεν είναι πάντα απαραίτητο το Wipe αλλά συνήθως σώζει από αρκετά προβλήματα.
    Πρέπει όμως να το κάνουμε πριν το flash...

Εγω δεν εχω κάνει ποτέ Wipe,σε καμμια εγκατασταση/αναβαθμιση ROM.
    Τι "θεμα" εχω;
    Γιατι πρεπει να κανω wipe ενω τωρα που δεν εχω κάνει ποτέ δεν εχω δει κανενα θεμα με το κινητο;
    Μπορειτε να με διαφωτισετε;
    :borg: ...Xiaomi rules
    Κώστας
  • Διαφήμιση
  • SOS παιδια.. Eκανα ακριβως τα βηματα που προτεινετε για καθαρη εγκατασταση της τελευταιας ρομ 3.19 (2 wipes και στα καπακια φλασαρισμα) και δεν μπορει να ολοκληρωθει το update.

Συγκεκριμενα μου βγαζει αυτο:

set_perm: some changes failed
    update.zip is not correct
    Installation aborted.

Δοκιμασα και φλασαρισμα παλαιοτερης ρομ και πλεον τα ιδια.. Θα εκτιμουσα μια γρηγορη απαντηση γιατι ειμαι σε αναμενα καρβουνα.. Τι τα θελα τα wipes και δεν περναγα απο πανω τη ρομ..(μια χαρα εμπαινε οσες φορες το χα δοκιμασει).

Πλεον χωρις ρομ δεν μπορω να κανω τιποτα! παρα μονο να μπω στο recovery.

Εdit: Λυθηκε το προβλημα.. δοκιμασα να περασω το update σε αλλη καρτα sd και δουλεψε..Μπηκε κανονικα η νεα εκδοση!!
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Hatebreeder13 ().

• Διαφήμιση
  • Ο/H dimpet έγραψε:

Σε hongmi δεν κάνει ενεργοποίηση το wifi hotspot στην gtv 3.18

Hongmi

Μολις το δοκιμασα και δεν εχω κανενα προβλημα, δουλευει κανονθκα.

δοκιμασε να κανεις αλλαγη ονοματος και αλλαγη κωδικου... καλυτερα σε WPA