.....................
edit :απαντήθηκε
edit :απαντήθηκε
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H bandit650 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει στη καινούργια εφαρμογή μειλ πως μπορώ να διαγράψω μέιλ χωρίς να το ανοίξω; Η και περισσότερα ομαδικά
Ο/H Nooboras έγραψε:
Έκανα update στο Hongmi μου απο την 15 στην 19 και τώρα δεν βλέπει την εξωτερική SD card. Τι πρέπει να κάνω;
Δοκίμασα και factory reset στο recovery αλλά δεν έγινε τίποτα.
Ο/H alfagamma έγραψε:
Εχω την εντυπωση (αν και πρωτη μερα και πρωτη φορτιση) οτι η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα.
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει στη καινούργια εφαρμογή μειλ πως μπορώ να διαγράψω μέιλ χωρίς να το ανοίξω; Η και περισσότερα ομαδικά
ανοίγεις το mail
βλέπεις τα μηνύματα , δεν πατάς το μήνυμα για να το δεις αλλά
πατάς παρατεταμένα στο μήνυμα και επιλέγεις (χαμηλά) , διαγραφή
ομαδικά : όταν παρατεταμένα πατήσεις σε ένα email που έλαβες , μπορείς να τσεκάρεις πολλά για σβήσιμο
αν ρώτησες αυτό
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H alfagamma έγραψε:
Εχω την εντυπωση (αν και πρωτη μερα και πρωτη φορτιση) οτι η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα.
Μόλις βάζουμε νέα rom , καλό είναι να κάνουμε 2 - 3 πλήρεις φορτίσεις , μετά η μπαταρία δείχνει όλη της την δύναμη
Αν θέλεις , φόρτισέτο στο 100% , δούλεψέτο και βάλε screenshoots για να δούμε αν φταίει κάτι
Ο/H alfagamma έγραψε:
αυτο το ξερω για αυτο γραφω οτι εχω την εντυπωση, την συγριση την κανω με την συμπεριφορα στην καταναλωση ενεργειας μετα απο καθε φλασαρισμα.
ειναι πολυ πιθανο να κανω λαθος, αλλα σαν πρωτη εντυπωση αυτην μου αφησε
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().