[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H pro8 έγραψε:
προσπαθησα και αυτο αλλα τιποτα..τι μπορει να φταει?
έβαλες την εφαρμογή , απ εγκατέστησε τους παλιούς drivers και έβαλε τους νέους , τι ακριβώς έκανες ?
άλλαξε θύρα
άλλαξε καλώδιο usb (αν έχεις οποιοδήποτε άλλο)
απενεργοποίησε τους drivers απο το κομπιούτερ σου , και βάλε την εφαρμογή (δεν θα χρειασθεί , μάλλον περάστηκαν σωστά)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
η λυση ειναι 1 και λέγεται misetup.
υπάρχει στα Αγγλικά? -
Ο/H pro8 έγραψε:
η λυση ειναι 1 και λέγεται misetup.
υπάρχει στα Αγγλικά?
τα πάντα υπάρχουν στο φόρουμ μας
Xiaomi Mi3 PC SUITE
( MIsetup.exe [33920405 bytes] - Download Mirrors )
-
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Εμένα όμως με τρώει να μάθω αν με το ροοτ της Ελληνικής Ρομ λύθηκε και το πρόβλημα με το recovery (Όπως λύθηκε στον Χρήστο). Μπορείς τώρα να μπορείς στο recovery με τον συνδυασμό πλήκτρων;
Αφού σου έχω απαντήσει σε αυτό, ακόμα σε κινέζικο μενού μπαίνει και το δοκίμασα πάλι μόλις τώρα!
Πάντως να πω για τη 3.19 ότι έχω ψιλομείνει γιατί ανοίγει το κινητό με 30κάτι % χρήση της ram και αργότερα μετά από διάφορες χρήσεις, σταθεροποιείται στα 40-40κάτι όταν τις κλείνεις, ενώ πριν με τη multi ήταν στο 40 για πολύ λίγο με το που το άνοιγα και έπαιζε στο 50-52%. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα, γιατί ενώ είχα διαβάσει για την καλή δουλειά στη λειτουργικότητα και στις μεταφράσεις, είχα επίσης διαβάσει ότι οι ελληνικές είναι λίγο πιο βαριές από το ήδη βαρύ miui.
Edit: ΥΓ.:Tώρα πάτησα το καθαριστήρι και πήγε στο 37%, κάτι τέτοια μου κάνει και με τρελαίνει
Edit 2: Εχθές μου είχες πει στο pm (το τσέκαρα μόλις πάλι) να πατήσω vol+ + power button. Δοκίμασα μόλις το αντίθετο με Vol- και μπήκε σε ένα αγγλικό μενού και με το που πατήσω πχ recovery με βγάζει στο twrp.
Edit 3: Εμμμμ... Τώρα κοίταγα τα μηνύματα για 100στή φορά και ΟΛΕΣ τις φορές, πάνω από 3, μου είπες να πατήσω το vol-. Εγώ έβλεπα όμως αυτό το γα....νο + στο "πάτα Power + volume down" και αυτομάτως το μυαλό μου πάντα διάβαζε "πάτα volume +"
Έλα ρε φίλε.....θα με τρελάνεις!!!
Γι' αυτό πάντα έγραφα την λέξη "down" και όχι - Για να είναι πιο εύληπτο και να αποφευχθεί η παρεξηγηση. Και μάλιστα την τελευταία φορά στο τόνισα. "Σίγουρα πατάς τα σωστά πλήκτρα;"
Τεσπα, το ουσιαστικό είναι ότι όλα είχαν αίσιο τέλος!!!
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Συγνώμη για τα off topic!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
θα πατήσει σε λίγο καιρό τα 1 εκ. views αλλά τουλέχιστον οι απαντήσεις να είναι εντώς θέματος ....
-
τελικα κατι εκανα το πηγε μεχρι το 40 τις εκατο το sp flash tool το κινητο ανοιξε δεν ξερω και γω πως αλλα εχει κολλησει στο λογοτυπο.
-
Καλημέρα σε όλους.Αν μπορεί κάποιος φίλος σε 1S ας ελέγξει αν λειτουργεί η περιστροφή μηνυμάτων στην 3.19. Σε μένα δεν λειτουργεί (νομίζω παρατηρήθηκε κα σε αλλους) και αναγκάζομαι να βάζω τις multi για να λύνω το πρόβλημα.
-
Ο/H billyplou έγραψε:
τελικα κατι εκανα το πηγε μεχρι το 40 τις εκατο το sp flash tool το κινητο ανοιξε δεν ξερω και γω πως αλλα εχει κολλησει στο λογοτυπο.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
για να μην είμαστε off topic , και μας μεταφέρει ο Admin ,η δεν μας δώσει σήμερα την rom (πλάκα κάνω)
ας το κάνουμε μόνοι μας
απάντησα εδώ , συνεχίζουμε εδώ
redmi note προβλημα φορτωσης rom
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα