Σύμφωνο Geoxiaomi τώρα για την μπαταρία 1 μέρα βαριά
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα. Η οθόνη σβήνει σε κατάσταση αδράνειας στα 10 δευτερόλεπτα, ενώ το έχω ρυθμίσει στα δύο λεπτά.
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα. Η οθόνη σβήνει σε κατάσταση αδράνειας στα 10 δευτερόλεπτα, ενώ το έχω ρυθμίσει στα δύο λεπτά.
Δεν πιστεύω να έχεις στις επαφές το τηλέφωνο του Σταϊκούρα. Κάτι ακούγεται ότι κάνει περικοπές ακόμα και στην ενέργεια των κινητών..
Λέμε και καμιά μακακία για να γελάσουμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H FreddyK έγραψε:
τα δύσκολα θέματα , λύνονται καμιά φορά απλά
κάνε επανεκκίνηση , μπας και φιλοτιμηθεί , πάρει τις σωστές ρυθμίσεις
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Είναι κάτι που το έχω παρατηρήσει μέρες και κάνω κάθε μέρα επανεκκίνηση του κινητού
Edit : Είχες δίκαιο με το "τα δύσκολα θέματα , λύνονται καμιά φορά απλά". Έβαλα στη ρύθμιση το "Ποτέ" και σταμάτησε να σβήνει. Μετά έβαλα "1 λεπτό" και όντως έκανε τοσο -
Γενικά
το κινητό είναι κομπιούτερ
όταν στο κομπιούτερ μας τρελαίνονται οι ρυθμίσεις του ,
κάνουμε , επανεκκίνηση ,
το ίδιο και στο κινητό μας
(πολλοί σε Ελληνικά και ξένα forum , που είχαν διάφορα προβλήματα με το κινητό , λύθηκαν με μια επανεκκίνηση)
όταν φλασάρουμε νέα rom , κάνουμε πάντα επανεκκίνηση για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις (το κάνει και από μόνο του , το κάνουμε κι εμείς
εάν το σύστημα δεν έκανε αυτόματα επανεκκίνηση , και δεν κάναμε ούτε κι εμείς , θα είχαμε πολλά προβλήματα)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα στην παρέα έχω ενα πρόβλημα με τα widjets όταν βάζω ενα widjet στην αρχική οθόνη όπως για παράδειγμα την ωρα δεν ανανεώνεται η ωρα όταν το κλειδώνω και το ξεκλειδωνω
-
-
καλημερα παιδια εχω ενα θεμα με την φoρτηση του xaomi m3 o δικος του ο φορτηστης που μου ηρθε δεν εφαρμοζει καλα το ενα κοματι με το αλλο μπορω να το φορτησω με αλλον φορτηστη??δεν θα εχω προβλημα??.και κατι τελευτεο εαν δεν πεσει η μπαταρια κατω απο το 20 δεν φορτηζη γιατη????
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
καλημερα παιδια εχω ενα θεμα με την φoρτηση του xaomi m3 o δικος του ο φορτηστης που μου ηρθε δεν εφαρμοζει καλα το ενα κοματι με το αλλο μπορω να το φορτησω με αλλον φορτηστη??δεν θα εχω προβλημα??.και κατι τελευτεο εαν δεν πεσει η μπαταρια κατω απο το 20 δεν φορτηζη γιατη????
με το καλώδιο του Κινέζικου zopo , φορτίζει τέλεια το mi3w , αν έχεις καλώδιο nokia , Sony, νομίζω δουλεύουν σωστά ,
στην ανάγκη ότι καλώδιο έχεις , μέχρι να παραγγείλεις το αυθεντικό
έχει πρόβλημα το καλώδιο
κοίταξε κι εδώ , κρύβουν μυστήρια τα καλώδια
Συζήτηση γύρω από την Φόρτιση/Μπαταρία της Mi3 συσκευής μας.
Ο/H georgeth50 έγραψε:
Τελικά κατάφερα να το κάνω να φορτίζει 100% βάζοντας το φορτιστη στην πρίζα και το κινητό στο πάτωμα χωρίς να τσαλακωσω το καλώδιο( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
το gps δεν λεει να κλειδώσει με δορυφόρο με τίποτα
για το gps σε mtk συσκευές
GPS Setup για συσκευές ΜΤΚ , για να κλειδώνουν πιο γρήγορα οι δορυφόροι
Το ξέρω αυτό απλώς μέχρι και την 3.18 το gps δούλευε ρολόι χωρίς να πειράξω κάτι . -
Την παρασκευή θα πάρουμε την 6!? Στο αγγλικό φόρουμ λέει ότι όσοι έχουν την τελευταία θα τους βγει στον οτα. Εμείς με την ελληνική!?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα