Όχι, σε εμένα είναι κανονικά στα ελληνικά όλα.Ο/H dskoumis έγραψε:
καλησπέρα στην παρεα μετά την επιτυχής αναβάθμιση στην 3.22 για το redrise 1s η εφαρμογή ημερολόγιο και σημειώσεις έγιναν κινέζικα έχει κάνεις το ίδιο θέμα??
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Tom222 πήγαινε recovery και κανε full wipe.Ισως στρώσει. Κοιτα μηπως θες και φόρτιση
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω 3g και μου λέει χρειάζεται wifi.Πρέπει να βρώ το download.app και ναν αλλάξω το όριο σε max = 20mb.Μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθύνει; (Sorry για το off topic)
-
cas21 πως κανω full wipe?
-
-
ok cas21 euxaristo
-
Ο/H velissarios1 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω 3g και μου λέει χρειάζεται wifi.Πρέπει να βρώ το download.app και ναν αλλάξω το όριο σε max = 20mb.Μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθύνει; (Sorry για το off topic)
Νομίζω ότι πρέπει να πας στο εικονίδιο "λήψεις" και θα πατήσεις ρυθμίσεις και εκεί θα ορίσεις τα δεδομένα σε απεριόριστα.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό που λέτε για το κέρσορα και την επιλογή, το έχω και γω στο Note με τη 3.21.
Το κάνει με το στοκ browser.
Με dolphin και Chrome δουλεύει κανονικά.
Οπότε δοκιμάστε άλλο browser! -
Ο/H tom222 έγραψε:
cas21 πως κανω full wipe?
ρυθμίσεις/backup & reset/factory data reset (εργοστασιακές ρυθμίσεις) /(erase apps) επιλέγεις να σβηστούν οι εφαρμογές
η
σε recovery
wipe data/factory reset
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H nassosp έγραψε:
Ο/H dskoumis έγραψε:
καλησπέρα στην παρεα μετά την επιτυχής αναβάθμιση στην 3.22 για το redrise 1s η εφαρμογή ημερολόγιο και σημειώσεις έγιναν κινέζικα έχει κάνεις το ίδιο θέμα??
Και σε μένα... -
Ο/H nassosp έγραψε:
Ο/H velissarios1 έγραψε:
Νομίζω ότι πρέπει να πας στο εικονίδιο "λήψεις" και θα πατήσεις ρυθμίσεις και εκεί θα ορίσεις τα δεδομένα σε απεριόριστα.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι τεράστιος.Για ακόμα μιά φορά ευχαριστώ. -
Ο/H nassosp έγραψε:
Ο/H dskoumis έγραψε:
Όλα καλά και σε μένα όσον αφορά στο θέμα αυτό.
Αυτό που αντιμετωπίζω και με τη προηγούμενη ROM και με αυτή είναι ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή για το mikey και δεν εμφανίζει και τις ρυθμίσεις για adblock.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα