ρε παιδια πως γινεται να παω απο την v6 στην τελευτραια v5?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H rocketking85 έγραψε:
ρε παιδια πως γινεται να παω απο την v6 στην τελευτραια v5?
με full wipe και δεύτερος τρόπος
edit
otg
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Θέλω να σας ρωτήσω κάτι για ένα φιλικό Redmi Note που ήρθε με την κινέζικη ρομ και θέλουμε να περάσουμε τη δική μας από εδώ. Παρά το ότι είχε ζητηθει από το κατάστημα το Root, το playstore και η multi τελικά δεν έγινε έτσι. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν περάσω το fix για το Note που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, θα γίνει Root η συσκευή; έτσι ώστε να περάσουμε μετά τη rom μέσω mobile uncle tools και twrp.
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
αν περάσω το fix για το Note που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, θα γίνει Root η συσκευή
Nαι γίνεται !!! -
μια ερωτηση.. ειμαι καινουριος εδω και μολις πηρα ενα note με την αγγλοκινεζικη εκδοση μιας και δεν μου το εκαναν root ουτε ειχε περαστει multirom παροτι το ειχα ζητησει. Μπορω να φλασαρω κατευθειαν χωρις root την ελληνικη rom? με τη μεθοδο κλεινω το κινητο, παταω volume down + pwr but μπλα μπλα μπλα? συγνωμη και παλι αν λεω κατι που δεν στεκει απλα ειμαι αρκετα αρχαριος
-
Ο/H almpertis έγραψε:
μια ερωτηση.. ειμαι καινουριος εδω και μολις πηρα ενα note με την αγγλοκινεζικη εκδοση μιας και δεν μου το εκαναν root ουτε ειχε περαστει multirom παροτι το ειχα ζητησει. Μπορω να φλασαρω κατευθειαν χωρις root την ελληνικη rom? με τη μεθοδο κλεινω το κινητο, παταω volume down + pwr but μπλα μπλα μπλα? συγνωμη και παλι αν λεω κατι που δεν στεκει απλα ειμαι αρκετα αρχαριος
κάνε τις ερωτήσεις σου π.χ. εδώ
Redmi Note - H πρώτη μου android συσκευη- Μια μικρή βοήθεια ( 50% αρχαριος) :)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
UPDATE :
Οι Eλληνικές ROM θα ακολουθούν την ονοματολογία της MIUI από σήμερα (MIUI 4.9.5 = GTV-4.9.5)
Οι ΝΕΕΣ MIUI V6 για τα Mi-3W & Mi-4 θα έχουν συνεχείς αναβαθμίσεις, ακόμη και ημερήσιες όταν χρειάζεται
=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.5.zip (MIUI V6) (CWM Recovery)
Changelog
- Bασίζεται στην τελευταία έκδοση 4.9.5 της MIUI V6
- Διόρθωση του προβλήματος στην λήψη video με την κάμερα
- Eνημέρωση της μετάφρασης (55 % ολοκληρωμένη)
- Διόρθωση του προβλήματος με τις εφαρμογές που λείπουν data/miui/apps
- Διόρθωση του προβλήματος με την αστάθεια στο Wi-Fi
- Διόρθωση του προβλήματος με την σύνδεση στο 3G
- Βελτίωση της διαχείρησης πόρων συστήματος & ενέργειας
- Προσθήκη ελληνικού μενού στο Power Button
OffTopicΑυτή την εβδομάδα σταδιακά όλες οι συσκευές της Χiaomi θα λάβουν την νέα GTV-4.9.5 επειδή προκύπτουν αρκετές αλλαγές και διορθώσεις στις εφαρμογές και στην μετάφραση.
- Bασίζεται στην τελευταία έκδοση 4.9.5 της MIUI V6
-
Μπράβο παιδια!!
-
Καλημερα,
εγω που εβαλα αγγλικη , τωρα με update δεν μπαινει ελληνικη ε?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Καλημέρα σας , συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνεται.
Θα ήθελα να πώ πως στη νέα έκδοση 4.9.5 παρατήρησα ότι μετά από restart η μνήμη είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με πρίν δηλαδή με τις προηγούμενες εκδόσεις η μνήμη ήταν πάνω από 1000 τώρα κάτω από 900 και γενικά ο μέσος όρος την μνήμης ακόμα και μετά από καθαρισμό κατά τη διάρκεια λειτουργίας είναι κάτω από 700.
Επίσης τώρα δεν μπορώ να κάνω ανακατάταξη των εικονιδίων στη ταπετσαρία ενώ πρίν με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη μου έδινε τη δυνατότητα.
Επίσης θα ήταν καλό για λόγους ενέργειας το background χρώμα στις σελίδες των ρυθμίσεων να είναι μαύρο. -
Καλημέρα παιδιά μπράβο πολύ καλή δουλειά
-
Να εκφράσω το βαθύ σεβασμό μου στους ανθρώπους που σπαταλούν τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν στους υπόλοιπους (και συνήθως γίνονται και αποδέκτες παραπόνων.) Να είστε καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα