πατα 2 με 3 φορες το κουμπι που ανοιγει την συσκευη αλλα συνεχομενα και θα επανελθει στα φυσιολογικα του
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Αν δεν μπορείς να μπείς σε Recovery, το Fast Boot είναι η μόνη λύση...
-
Λοιπόν δεν μπορω να μπω σε recovery ,μπηκα fastboot mode ,φλασαρα μια rom 36.0 με την οποια κολλαγα φοβερα ,δεν ειχε σημασια όμως ,καταφερα να κατεβασω στην εσωτερικη μνημη την 4.9.5 ,recovery και φλασαρω την νεα rom τωρα και όλα βαινουν καλώς ,αλλα γιατι ομως αγαπητε εγινε αυτό το θεμα μεσω ota updater ? ,συστηνω αποφυγη της αναβαθμισης μεσω ota ,ξερω γω δεν ειμαι και αρχαριος ,αν ηταν αλλος θα ειχε παρει το κινητο "στα χερια" ..Red Hot Chili Peppers
-
Δεν νομίζω να έχει άμμεση σχέση ο OTA UPDATER για το πρόβλημα.
Ισως για κάποιο λόγο παρέλαβες κατεστραμμένο ZIP.
Eυτυχώς - ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ - ΟΛΑ ΚΑΛΑ... -
ΕυχαριστωRed Hot Chili Peppers
-
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπισα κανοντας εγκατάσταση μέσω ΟΤΑ. Μετα το φαστ Μπουτ με ρεκοβερυ μπήκε κανονικά.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
-
εγω παλι προσπαθω να την βαλω και μεσω ΟΤΑ και με update και flash απο recovery και αφου κανει την διαδικασια στις πληροφριες λογισμικου μου βγαζει παλι 3.21
-
Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές:
Πρώτα BackUp
Wipe Data
Wipe Cache (τσεκαρισμένο)
Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα"
Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει), ανοίγει κανονικά και το μόνο που έχει αλλάξει είναι το εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος!
Είμαι ακόμα στην 3.21
Τι κάνω λάθος???
-
Ο/H georgegamma έγραψε:
Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές:
Πρώτα BackUp
Wipe Data
Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα"
Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει), ανοίγει κανονικά και το μόνο που έχει αλλάξει είναι το εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος! Είμαι ακόμα στην 3.21
Τι κάνω λάθος???
Κανε το flash απο updater ή απο το TWRP ,θα βρεις την ROM που κατεβασες στο φακελο ΟΤΑ-Updater->download->ROM -
Ο/H Geowrc έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Πρώτα BackUp
Wipe Data
Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει), ανοίγει κανονικά και το μόνο που έχει αλλάξει είναι το εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος! Είμαι ακόμα στην 3.21
Τι κάνω λάθος???
Κανε το flash απο updater ή απο το TWRP ,θα βρεις την ROM που κατεβασες στο φακελο ΟΤΑ-Updater->download->ROM
Από Updater, αν εννοείς το εικονίδιο "Αναβάθμιση" που εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση της 3.21, δεν γίνεται τίποτα.
Το TWRP τι είναι; και πως κάνουμε flash από αυτό.
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ....αρχάριος και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα.... -
Ο/H Geowrc έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Πρώτα BackUp
Wipe Data
Τι κάνω λάθος???
Κανε το flash απο updater ή απο το TWRP ,θα βρεις την ROM που κατεβασες στο φακελο ΟΤΑ-Updater->download->ROM
ωραιος .. ετσι εγινε μια χαρα.. ολα οκ προς το παρον .. χαθηκε βεβαια το ροοτ αλλα ξαναφλασαρεται ευκολα..
*ακυρο δεν χαθηκε το ροοτ ηθελε ξανα να δωσω δικαιωματα στις εφαρμογες που ειναι ρια ροοτ συσκευες..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα