Ο/H georgegamma έγραψε:
Ο/H Geowrc έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές:
Πρώτα BackUp
Wipe Data
Wipe Cache (τσεκαρισμένο)
Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα"
Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει), ανοίγει κανονικά και το μόνο που έχει αλλάξει είναι το εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος! Είμαι ακόμα στην 3.21
Τι κάνω λάθος???
Κανε το flash απο updater ή απο το TWRP ,θα βρεις την ROM που κατεβασες στο φακελο ΟΤΑ-Updater->download->ROM
Από Updater, αν εννοείς το εικονίδιο "Αναβάθμιση" που εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση της 3.21, δεν γίνεται τίποτα.
Το TWRP τι είναι; και πως κάνουμε flash από αυτό.
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ....αρχάριος και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα....
Ο/H georgegamma έγραψε:
Από Updater, αν εννοείς το εικονίδιο "Αναβάθμιση" που εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση της 3.21, δεν γίνεται τίποτα.
Μπες στο εικονιδιο Αναβαθμιση πατα το πληκτρο με τις τρεις γραμμες απελεξε το -Επιλεξτε πακετο εγκαταστασης βρες τη ΡΟΜ και Αναβαθμιση τωρα