[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H epkakas έγραψε:
Κάποιες ώρες χρήσης στην 4.9.19 στο hongmi μετά από full wipe και όλα βαίνουν καλώς με ταχύτητα και χωρίς πρόβλημα.
Δυστυχώς στο δικό μου Mi2s δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω τη GTV-4.9.19 ούτε ύστερα από Full Wipe Cache & Data"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H epkakas έγραψε:
Κάποιες ώρες χρήσης στην 4.9.19 στο hongmi μετά από full wipe και όλα βαίνουν καλώς με ταχύτητα και χωρίς πρόβλημα.
και γώ την έβαλα από το πρωί (με τον παλιό τρόπο & χωρίς full wipe) και δουλεύει άψογα.
Το μόνο που παρουσίασε στο τέλος της εγκατάστασης ήταν ότι κόλλησε αλλά τελικά ολοκληρώθηκε μια χαρά.
Φοβερή διαχείριση μνήμης καλύτερη από κάθε άλλη έκδοση.
Ένα ακόμη ευχαριστώ στα παιδιά για την καλή τους δουλειά. -
Στο note δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα από το Mi-Tools με την 4.9.19 (;;;;;)
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
πηγα και γω στην 4.9.19 απο 4.9.5. πραγματικα το κινητο πεταει,εχω ξεχασει τι σημαινει fcs.μεσα απο τον updater χωρις κανενα wipe.απλα επειδη εχω twrp recovery κολλαει λιγο κατα την εγκατασταση σε καποιο βημα αλλα στο τελος ολα καλα.+1 παντως για τα βιντεο
-
πραγματικά δεν παίζει τα βίντεο από την συλλογή
-
Ο/H sso έγραψε:
Στο note δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα από το Mi-Tools με την 4.9.19 (;;;;;)
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επανέφερα ένα backup Από την 4.9.5 που έχω για να δω πως συμπεριφέρεται με αυτήν την Ρομ το Mi-Tools.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Στο τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία!
Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος...
Και το βασικό απ όλα πότε θα έχουμε την v6? -
ρε παιδια να ρωτησω κατι??γιατι στης ρηθμησεις της καμερας δεν εχει πλεον ρηθμησεις megapixel???
-
Σωστός! Πράγματι απουσιάζουν.Peter.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα