[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη η ROM για το Mi-3W (WCDMA), και μπορείτε να την κατεβάσετε...
- Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.26.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
[GTV-4.9.26] Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-3W (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.9.26 [lexicon]Miui ROM[/lexicon]
- Bελτίωση της μετάφρασης
- Aναβάθμιση του CWM σε 6.0.5.0 Version
- Nέα Version MiKey
- Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.26.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμη η ROM για το Mi-3W (WCDMA), και μπορείτε να την κατεβάσετε...
Mi-3W (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.9.26 [lexicon]Miui ROM[/lexicon]
- Aναβάθμιση του CWM σε 6.0.5.0 Version
- Nέα Version MiKey
Για άλλη μία φορά όμως τα ελληνικά γράμματα στο πλάι από τις επαφές, δεν έχουν μπει....
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή - Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.26.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
όλο και καλύτερη( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Για άλλη μία φορά όμως τα ελληνικά γράμματα στο πλάι από τις επαφές, δεν έχουν μπει....
Γιατρέ μου,
μπήκανε αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που κρέμασαν οι μεταφράσεις στις Multilang από το miuiandroid.com.
Ψάχνουμε να βρούμε για ποιό λόγο δεν κάνει αποδεκτούς τους πίνακες χαρακτήρων στο miui.apk όπου βρίσκονται τα alphabet tables που βλέπουν και οι επαφές.
Θα λυθεί το μυστήριο, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε προς το παρόν έστω χωρίς αυτήν την ευκολία, γιατί αρκετός κόσμος έμεινε με αμετάφραστη στα Ελληνικά της Multilang ROM Version.
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη η ROM για το Mi-4 (WCDMA), και μπορείτε να την κατεβάσετε...
- Mi-4 Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mi-4_Hellas-GTV-4.9.26.zip (V6 MIUI) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
Mi-4 (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.9.26 [lexicon]Miui ROM[/lexicon]
- Nέα Version MiKey
- Mi-4 Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mi-4_Hellas-GTV-4.9.26.zip (V6 MIUI) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
Ευχαριστούμε παιδιά, εγω και οι νεοι χρηστες του MiPad!
Αναμενουμε
Κeep going -
Καλημέρα γιατί στο δικό μου ότα έρχεται αναβάθμιση που γράφει για μ4;ενω έχω μ3;;
-
-
-
Καλησπέρα στη παρέα! Στο mi3 μου σήμερα κατέβασα την 4.9.26 από το OTA και όταν την πέρασα τα έσβησε όλα... Μάλλον έκανα κάτι λάθος ή φταίει το true dual boot. Κάθε σκέψη στο θέμα αυτό είναι ευπρόσδεκτη! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάθε φορά που κάνω update θα γίνονται reset όλα - άλλωστε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ευχαριστώ
-
Ο/H kok8 έγραψε:
Το αντιμετώπισα και εγώ (όχι όλοι), έβαλα και το Fix από την 1η σελίδα αλλά δεν τα κατάφερα, επέστρεψα στην προηγούμενη, διάβασε τις σχετικές αναρτήσεις:
Ok επεστρεψα και εγω σήμερα στην προηγουμενη και αναμενουμε καποια στιγμη την διορθωση παιδια, ευχαριστωXiaomi 13
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα