Μη ξεχνάμε κι αυτο.....
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H mv_best έγραψε:
πριν κάνετε τα εξτρά (π.χ. αλλαγή προγράμματος κλπ) δοκιμάσατε clear data / cache για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που σας κρασάρει ;
συνήθως η λύση είναι τόσο απλή[/quote]
Φίλε μου πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Το έχω δοκιμάσει το clear cache,είναι όντως το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει,αλλά συνεχίζει.και με πετάει,γι'αυτό ρωτάω αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα.Μιλάω για το mi2s πάντα.Επίσης δεν ξέρω αν έχετε βάλει και αν σας δουλεύει το wsm tools.ξέρω ότι το έχουν εγκαταλείψει,άλλα σε redmi 1s με την 19.9 δούλευε άψογα,προχτές που το εγκατέστησα,Ενώ στο mi2s με την 26.9 Δεν δουλεύει.αν υπάρχει κάποια άλλη βοήθεια στο πρόβλημα με τα θέματα,ευπρόσδεκτη.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mv_best ().
-
Nα προσθεσω και εγω οτι στο MiPad με την νεα εκδοση η φωτεινωτητα της οθονης 'κλειδωνει' στο μεγιστο και σε στραβωνει, πραγματικα ενοχλητικο...
Στην προηγουμενη (4.19)δεν ειχα τετοιο θεμα...
Μαλλον θα γυρισω πισω.... -
Καλημέρα
Παίδες για THL T200 Υπάρχει αρχείο.. -
Ερώτηση είναι ξέχασα το ερωτηματικό
...Ξαναρωτώ λοιπόν αν υπάρχει αρχείο για THL T200?
-
Ρε παιδιά κανείς δεν έχει το πρόβλημα μου με το εικονίδιο στο τηλέφωνο... :-/
-
Ο/H harris123424 έγραψε:
Ρε παιδιά κανείς δεν έχει το πρόβλημα μου με το εικονίδιο στο τηλέφωνο... :-/
τι έχει το εικονίδιο ? δεν κατάλαβα
Ο/H harris123424 έγραψε:
Έχει διαφορετικό χρώμα και θυμιζει λιγο απο miui v5, στην μαμα rom (en.miui.com) και miuiandroid.com είναι διαφορετικό!
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ορίστε κι εσύ το εχεις! Το εικονίδιο της miui v6 είναι διαφορετικό!!! Έχω ανεβάσει μια φωτο μια ή δυο σελίδες πριν.
πόσο ξεκάθαρος να γίνω... -
Πολλα εικονιδια ειναι διαφορετικα,τηλ,chrome,youtube και αλλα,επισης τα widget για το ρολοι.Το default θεμα σε μενα δεν ειναι default αλλα κατι στα Ρωσικα
-
-
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H harris123424 έγραψε:
Ρε παιδια οι άλλες εφαρμογές δεν είναι της miui και τα κανουμε οπως θελουμε αλλα το phone εικονιδιο έχει μεινει ιδιο με αυτο της miui v5...
Έχεις δίκιο, έχει σκιά από κάτω δεν είναι flat, έχεις τρομερή παρατηρητικότητα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα